Home

Kondensaattorimikrofoni

SF-920 kondensaattori mikrofoni unbox & ääninäyt

Kondensaattorimikrofoni, Audio

 1. Pakkaus sisältää: 1 x C-TUBE 10 kondensaattorimikrofoni, 1 x 4,0m mikrofonikaapeli (XLR - ¼ Jack), 1 x AA paristo, 1 x kantopussi, 1 x käyttöohje. Johdollinen kondensaattorimikrofoni
 2. Äänimittauksissa kondensaattorimikrofoni on suosittu, koska sillä on hyvin tasainen taajuusvaste. Suurikalvoiset kondensaattorimikrofonit ovat kaikkein herkimpiä..
 3. Cloudflare Ray ID: 590596fcd975c85f • Your IP: 37.252.14.39 • Performance & security by Cloudflare
 4. MS-tekniikkaa hyödyntävä mikrofoni tallentaa kirkasta stereoääntä
 5. Katso hakusanan 'kondensaattorimikrofoni' käännökset englanniksi. Sanakirja.fi:stä löydät suositut MOT Sanakirjat®
 6. BOYA MM1 Kondensaattorimikrofoni. Boya BY-MM1 on suuntaava kondensaattorimikrofoni, jonka saa helposti järjestelmäkameran päälle, varustekenkään kiinni
 7. Audio-Technica AT2020 -kondensaattorimikrofoni ja Focusrite Scarlett 2i2 3rd Gen -USB-äänikortti. Audio-Technica AT2020 Kardioidi kondensaattorimikrofoni × 1

Mini matkapuhelin mikrofonin kannettavat kiinteä kondensaattorimikrofoni matkapuhelin kuvaus, erittely, jälki, tutkimus, arvosteluja ja Q & A Contact ammatillinen PromosWholesale.. p.4 288.97 - Johto Mikrofoni Kondensaattorimikrofoni Käsimikrofoni Käyttötarkoitus PC 6001298 2020. Etsitkö edullisia Mikrofonit verkkokaupasta? Osta lightinthebox.comista tänään tarjoushinnoin

EtusivuTuotteet avainsanalla kondensaattorimikrofoni. kondensaattorimikrofoni. Showing all 3 results. Tuotteita per siv 1 kondensaattorimikrofoni. kondensaattorimikrofoni конденсаторный микрофон Osta Kondensaattorimikrofoni - Rehelliset testit antavat sinulle mahdollisuuden verrata erilaisia tuotteita monilta alueilta keskenään. mennessä Muiden ostajien ja arvostelut, me johdamme sinut.. Viisi DSP-esiasetusta (puhe, laulu, tasainen, akustinen soitin, kova äänenvoimakkuus)

Posts tagged 'kondensaattorimikrofoni'. | 11 kesäkuun, 2012 Osta Kondensaattorimikrofoni BM-800 jalustalla osoitteesta 24hshop.fi. Aina varastossa, nopea toimitus ja alhaiset rahtikustannukset kondensaattorimikrofoni Kondensaattorimikrofoni eli konkkamikki (engl. capacitor microphone) tallentaa signaalin herkästi, mutta mukaan tulevat silloin myös äänitysympäristön hälyt. Lisäksi se tarvitsee toimiakseen.. Laajakalvoinen kondensaattorimikrofoni plus laadukas kelluva pidike, integroitu pop-filtteri sekä 3 m johto. Samson MTR101 monikäyttöinen kondensaattorimikrofoni

Etsi - Avainsana - kondensaattori mikrofoni

 1. Esimerkkejä kondensaattorimikrofoni sanan käytöstä: Yleisin lauluäänityksissä käytetty mikrofonityyppi on kondensaattorimikrofoni.http..
 2. Tarkka kondensaattorimikrofoni. Kytketään iOS, Android tai Windows Phone-laitteeseen 3,5 mm TRRS-kuulokeliitännän avulla. Pallomainen suuntakuvio kalibroidulla tasaisella taajuusvasteella takaa..
 3. Mikrofonit, kondensaattori- / kondensaattorimikrofonit Suomi (2)
 4. WordNet: kondensaattorimikrofoni. Kohteesta Sanat. Loikkaa: valikkoon, hakuun
 5. Kompakti, korkealaatuinen kondensaattorimikrofoni (stereo) ja korvakuulokkeet yhdessä Virta tallentimesta (2V-10V
 6. 198 €. Tourin Gear-sarjan laadukas kondensaattori mikrofoni laululle live-käytössä
 7. kä vuoksi lähes kaikki Valitse MadBoy® C-TUBE 10 kondensaattorimikrofoni, laula ja hämmästy..

AZDEN SGM-250CX Kondensaattorimikrofoni Kompaktin kokoinen kondensaattorimikrofoni Mikrofoni saa virtansa XLR-liitännän kautta Phantom jännitteen kondensaattorimikrofoni. Interprétation Traduction. 1 kondensaattorimikrofoni Røde NT6 on hyvin pieni, mutta silti tehokas 1/2 aito kondensaattorimikrofoni, erityisesti muotoiltu ongelmanratkaisijaksi hankaliin äänentallennuksiin- Se sopii täydellisesti, kun tarvitset tehokasta.. 40 €. Lisätiedot. Lähes käyttämätön kondensaattori mikrofoni kotinauhoitukseen Nykypäivän tutoriaalissa esittää laatu mikrofoni, Samson C01U se on laadultaan kondensaattorimikrofoni, joka yhdistää tietokoneeseen USB

Kondensaattorimikrofoni vaatii toimiakseen virtalähteen. Mikrofonin tarvitsemaa virtaa kutsutaan phantom-virraksi. Ammattivideokameroissa on tätä varten virransyöttö, jonka kytkimessä on usein.. Löydä HD-arkistokuvia ja miljoonia muita rojaltivapaita arkistovalokuvia, -kuvituskuvia ja -vektoreita Shutterstockin kokoelmasta hakusanalla kondensaattorimikrofoni digitaalisessa..

Pienikalvoinen kondensaattorimikrofoni - St

Täysmetallinen rakenne on suunniteltu kestämään vaativimpiakin tallennusolosuhteita Shure MOTIV MV51 laajakalvoinen kondensaattorimikrofoni voidaan liittää iPhoneen tai iPadiin upean äänenlaadun aikaansaamiseksi. Osta nyt Apple Online Storesta Pöytätietokoneet ja lisälaitteet. Audio-Technica AT2020USBi -kondensaattorimikrofoni. Audio-Technica AT2020USBi -kondensaattorimikrofoni 890842336. Saattaisit tykätä

10+ ilmaista Kondensaattorimikrofoni & Mikrofoni kuvaa - Pixaba

Røde M3 Kondensaattorimikrofoni. Varastossa. Mikrofonikauppa. RODE M3 kondensaattorimikrofoni yleiskäyttöön. Varastossa kondensaattorimikrofoni. kondensaattorin toimintaan perustuva mikrofoni, jossa kondensaattorin toisen levyn muodostaa äänestä värähtelevä kalvo. Yleisin lauluäänityksissä käytetty mikrofonityyppi on kondensaattorimikrofoni. yhdyssana sanoista kondensaattori ja mikrofoni O: USB kondensaattorimikrofoni Osto&Myynti PDS-M01 mikrofoni kondensaattori studio. Power Dynamics PDS-M01 on kondensaattorimikrofoni, jossa on hienostuneita käyttötoimintoja sekä hyvä signaalin laatu

Säätelee automaattisesti taajuuskorjausta, kompressointia ja rajoitusta parhaan tuloksen saavuttamiseksi Studijas Aprīkojums. Mikrofoni. Kondensatoru Mikrofoni Lataa upeita ilmaisia kuvia aiheesta Kondensaattorimikrofoni. Vapaaseen kaupalliseen käyttöön ✓ Nimeämistä ei edellytetä ✓

Myyty Audio-Technica AT2035 Kardioidikuvioinen kondensaattorimikrofoni. Keskustelun aloittaja 90NZ0 Vain mikro kustannukset pian melko hyvä. Siksi halusin testata mikrofoni käsi ja pop suodatin 30 euroa. Käännyin Aukey kondensaattorimikrofoni Kondensaattorimikrofoni Rode NT5 pari. Saatavuus: Tilaustuote / Kysy saatavuudesta. Kondensaattorimikrofoni Rode NT5 sovitettu pari. 299,00 €. Kp Kondensaattorimikrofoni Rode NT-1A Suuri kalvo, jossa on kullanvaimennettu studiomikrofoni. Kondensaattorimikrofoni Neewer White NW-300E Professional USB-Studio-mikrofoni

Audio-Technica AT2020USB+ USB-väylään kytkettävä

MV51:n ainutlaatuisesta etupaneelista löytyy viisi DSP-asetusta optimaalisten äänitystulosten aikaansaamiseksi, ja kosketusnäppäimillä voi säätää vahvistusta ja kuulokkeiden äänenvoimakkuutta sekä mykistää mikrofonin. 2,5 cm kapseli mahdollistaa erinomaisen äänenlaadun, jota pystyy helposti seuraamaan reaaliajassa 3,5 mm kuulokeliitännän kautta. MV51:n näyttävän ulkonäön täydentävä integroitu jalusta sopii kaikkiin vakiomikrofonijalustoihin tehden siitä täydellisen kokonaisratkaisun kätevään äänitykseen. Diel Voice kondensaattorimikrofoni on erinomainen valinta kun haluat parempitasoista äänennauhoitusta. Kondensaattorimikrofonit eli tuttavallisemmin konkkamikit ovat tavallisia.. Käyttöjärjestelmä: iOS 10 tai uudempi; Mac OS X 10.7 Lion tai uudempi

Ilmoitus sulkeutunut. USB-littännällä olevan kondensaattorimikrofoni. Sivusuuntaan toimiva kondensaattorimikrofoni USB-liitännällä (Windows- ja Mac-yhteensopiva) Kondensaattori. Herkät kondensaattorimikrofonit äänityksiin, studio-olosuhteisiin ja erikoskäyttöön Kondensaattori mikrofoni kondensaattorimikrofonien mikrofoni PC - 058 tietokone mikrofonit palauttaa antiikin tapoja mic Viestisi on lähetetty! Lähetä viesti ilmoittajalle Paulim. Kondensaattorimikrofoni Tähänkin riittää hyvä webkamera ja kondensaattorimikrofoni. Videoiden raakaversiot kannattaa varmuuskopioda esimerkiksi kahdelle henkilökohtaiselle ulkoiselle kovalevylle

Kondensaattorimikrofoni. Kondensaattorimikrofonin toimintaperiaate on monimutkaisempi kuin dynaamisen mikrofonin Kätevä kiertyvä sarana mahdollistaa useiden eri tallennuskulmien käyttämisen myös videoapeissa Kaikki evästeet, jotka eivät välttämättä ole välttämättömiä, jotta sivusto toimisi, ja joita käytetään nimenomaan käyttäjien henkilötietojen keräämiseen analyytikoiden, mainosten ja muiden sulautettujen sisältöjen kautta, kutsutaan välttämättömiksi evästeiksi. Käyttäjän suostumus on pakollinen ennen näiden evästeiden käyttämistä sivustossasi. 199 €. SE Electronics X1 S on laadukas isokalvoinen kondensaattorimikrofoni, jossa on käsin yksilöllisesti valmistettu kapseli ja metallinen runko sekä korkealuokkainen elektroniikka Löydä kuvia aiheesta Kondensaattorimikrofoni. Ilmaisia kaupallisessa käytössä Viittauksia ei tarvita Tekijänoikeuksista vapaita. 13 Ilmaisia kuvia aiheesta Kondensaattorimikrofoni

Takaisin Etusivu Jalustat ja pidikkeet Universal Professional-kondensaattorimikrofoni Mic Shock -kiinnikekotelon u Yksisuuntainen kondensaattorimikrofoni. u Joustava varsi. u Phantom-virta vahvistimesta. u On/off -liukukytkin ja prioriteettikosketin. u Toimitetaan kiinteän 2 metrisen kaapelin ja lukittavan DIN-liitännän.. Sennheiser e 865, kondensaattorimikrofoni. Etusivu / Audiolaitteet / mikrofonit / SENNHEISER E 865, KONDENSAATTORIMIKROFONI Kondensaattorimikrofoni tarvitsee aina virtalähteen: pariston tai muun virtalähteen. Virtalähteellä kalvo ja sen lähellä oleva metallilevy saadaan sähköisesti varatuiksi

Kondensaattorimikrofonit - Mikrofoni

 1. Omnitronic IM5 kondensaattorimikrofoni. Hintaansa nähden erinomainen kondensaattorimikrofoni live ja studiokäyttöön. Sopii loistavasti esimerkiksi akustisen kitaran mikitykseen..
 2. auna. CM600 - kondensaattorimikrofoni. alkaen 1 Asiakkaat. Auna CM600 kondensaattorimikrofoni on suunniteltu vastaamaan digitaalisiinkäyttövaatimuksiin
 3. Mikrofoni AKG P120. Kestävä ja edullinen, suurikalvoinen kondensaattorimikrofoni kardioidi suuntakuviolla
 4. Löydä RØDE Broadcaster, kondensaattorimikrofoni parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Halvin hinta ilman toimituskuluja 329,22 €. Katso aina edullisimmat kaupat..

Shure MOTIV MV51 digitaalinen laajakalvoinen - Apple (FI

 1. oi..
 2. RÖDE NT5 (2 kpl) - Kondensaattorimikrofoni - Sovitettu stereopari - Suuntakuvio: Hertta (optiona pallokuvio) - Taajuusvaste: 20-20000Hz - Impedanssi 100 Ohm - Mukana tuulisuoja
 3. Tuollasen mikrofonin tilailin ebaysta kun vanha headsetti on kokonaisuudessaan vähän meh. Ajattelin kokeilla kun oli niin edukas..

Auna CM600 USB-kondensaattorimikrofoni pronssi studio hertt

 1. Ilmaisen ShurePlus MOTIV ‑tallennusapin avulla voit hallita muun muassa DSP-asetuksia, stereon laajuutta ja MS-tekniikan perussäätöjä
 2. Pienikalvoinen kondensaattorimikrofoni perkussioille, rummuille, jousille ja akustisille kitaroille. 3D 360° ambisooninen kondensaattorimikrofoni erityisesti VR tuotantoon ja surround äänityksiin
 3. Audio-Technica AT2020 Kardioidi kondensaattorimikrofoni. AT2020 uudistaa hinta-laatusuhteen sivusuuntaan toimivissa studiotason kondensaattorimikrofoneissa ja on tuotteena paljon aikaansa..
 4. liitäntä: 1 x USB tyyppi B -liitäntätaajuusalue: 30 Hz - 18 kHznäytteenottotaajuus: 16 bittiä/48 kHzherkkyys: -32 dBäänenpaine: 140 dBvihreä virta-LEDvirtalähde: USB:n kautta
 5. Myydään tarpeettomana pätevä ja hyväkuntoinen isokalvoinen mikrofoni. Itsellä ollut voice over-käytössä kotipajassa. Mukaan mikki, kehto ja alkuperäinen myyntilaatikko
 6. Trustscore 4.8. Log in / Sign up. As a Gear4music member you can quickly check out, view and track your previous orders, and choose to receive our latest offers and deals. The Sontronics STC-3X..
 7. Anna mahdollisimman paljon yksityiskohtaista tietoa tuotteesta 301-60-576, Ympärisäteilevä kondensaattorimikrofoni, 6mm, -42dB, 50 Hz.

Lauhdutinmikrofonin bestselleri 2020 Testaa parhaiden

Osta kondensaattorimikrofoni - HESTÄVÄT TESTI

Zoom iQ6 -kondensaattorimikrofoni – Pienikalvoiset

kondensaattorimikrofoni Kitarablogi

€2,587.08 - Johto Mikrofoni Kondensaattorimikrofoni Käsimikrofoni Käyttötarkoitus PC 6072373 2020. Etsitkö edullisia Mikrofonit verkkokaupasta? Osta miniinthebox.comista tänään tarjoushinnoin Etsitkö Auna CM003, Kondensaattorimikrofoni alimmalla hinnalla? Ainoastaan meillä on Auna CM003, Kondensaattorimikrofoni, joiden hinta on 80.99 €. Parhaat hinnat parhainhinta.fi Audix CX112B on laajakalvoinen kondensaattorimikrofoni kardioidi-suuntakuviolla studio- ja livekäyttöön. CX112B toimii erinomaisesti laulu- ja kitaraäänitysten perustyökaluna kirkkaan.. klassinen kondensaattorimikrofoni (-C12:en ensimmäinen seuraaja oli nuvistoriversio C12a -> pienempi koko ja tuttu kotelo -ensimmäinen JFET-versio kantoi nimeä C412 -C412..

Kondensaattorimikrofoni on eräs mikrofonityyppi. Kondensaattorimikrofonissa on dynaamisen mikrofonin kalvon ja kelan sijasta kondensaattori, joka koostuu ohuen ohuesta metallisesta kalvosta.. Kondensaattorimikrofoni Kondensaattori- ja elektreettimikrofonit ovat yleensä erittäin herkkiä, jolloin ne aistivat hyvin myös hiljaisia tai kaukaisia ääniä. Sen vuoksi niitä käytetään pääasiassa studioissa..

Kondensaattorimikrofoni. Kondensaattorimikrofonit (Condenser/capacitor microphone) ovat yleisiä studiokäytössä. Dynaamisiin mikrofoneihin verrattuna niiden sointi on tarkempi ja taajuusvaste laajempi Mukana olevamikrofonipidike toimii Auna CM600:ntelineenä. Nylonpäällyste vähentää resonoivaa värähtelyä ja häiriöääniä, joitavoi syntyä mikrofonin rungosta. 5/8''-kierteiden ansiosta pidikkeen voi asentaahelposti yleisimpiin mikrofonijalustoihin. 3/8''-5/8''-adapterin ansiostapidikettä voi käyttää muidenkin kierrekokojen kanssa. OSTETAAN: KONDENSAATTORI MIKROFONI Osto&Myynti 81.95 €. Floureonin korkeatasoinen kondensaattorimikrofoni on suunniteltu erityisesti studiotasoista äänitystä varten. Tällä mikrofonilla nauhoitat erittäin korkeatasoista ääntä jossa myös alaäänet tulevat.. Tukeva,pronssinen metallirunko ympäröi 22 mm elektreettimikrofonikapselia ja lisää senkäyttöikää ja laatua, joten mikrofoni hoitaaäänityssessiot liikkuvassakin käytössä, esim. kiertuebussissa tai hotellissa.

kondensaattorimikrofoni - Wikisanakirj

Löydä meidän kokoelma sekä suuria että pieniä pallean lauhduttimet sekä langaton mikrofoni järjestelmien . Vielä parempi, jos ostat Gear4music saat 30 päivän rahat.. AKG P220 kondensaattori mikrofoni. Muut tuotteet tuoteryhmässä Suurikalvoiset mikrofonit »

Vocaltone 100U -USB-kondensaattorimikrofoni – Laulu- ja

MTP 940 CM kondensaattorimikrofoni live- tai studiokäyttöön erityisesti laululle kolmella eri suunta.. MTP 350 CM kondensaattorimikrofoni livekäyttöön erityisesti laululle Musacorner Selk. DPA d:facto II on äärimmäisen laadukas, laulukäyttöön soveltuva solistimikrofoni joka on omiaan erityisesti lavalla mutta miksei myös studiossa. Suurikalvoinen Neumann U87 kondensaattorimikrofoni. Kondensaattorimikrofoni on mikrofoneista herkin ja poimii suurimmat ja pienimmät taajuudet melko vaivattomasti Lataa tämä ilmainen kuva aiheesta Mikrofoni Kondensaattorimikrofoni Pixabayn laajasta kirjastosta tekijänoikeudettomia kuvia ja videoita Kustannustehokas Lavalier-kondensaattorimikrofoni. AU-400 Kustannustehokas Lavalier-kondensaattorimikrofoni Tämä lavalierimikrofoni on varustettu ammattimaisen lauhduttimen..

Aurycle A460 DIY -kondensaattorimikrofoni

Diel Voice kondensaattorimikrofoni - e-ville

Video: AUDIX VX5 kondensaattorimikrofoni - Musamaailma

Elektroninen materiaali levitetään kalvolle ja esitetään polaarisena renkaana. Hot Tags: electret kondensaattorimikrofoni 6027, valmistajat, yritys, hinta, myytävänä Tabletop-kondensaattorimikrofoni. Erinomainen äänenlaatu yhdessä vankan suunnittelun kanssa kuvastaa kokousmikrofoneja. JAS Audio tarjoaa monipuolisen valikoiman mikrofoneja kaikkiin.. Download SUURIKALVOINEN KONDENSAATTORIMIKROFONI C-3. Yleisimmät mikrofonityypit dynaaminen mikrofoni kondensaattorimikrofoni yleisimmät.. RØDE RODE NT2000 Professional kondensaattorimikrofoni

Mikrofonisivu/condenser

Shure MOTIV MV51 laajakalvoinen kondensaattorimikrofoni voidaan liittää iPhoneen tai iPadiin upean äänenlaadun aikaansaamiseksi. Osta nyt Apple Online Storesta 149 €. Ominaisuudet: - Kondensaattorimikrofoni USB-lähdöllä digitaaliseen tallennukseen - 16 bit, 44.1/48 kHz sampling rate takaa erinomaisen äänen - Kuulokeliitäntä äänenvoimakkuudensäädöllä.. Kondensaattorimikrofoni C-Tube 10 electrostatic microphone. Finnish. kondensaattorimikrofoni. Last Update: 2014-11-14 Usage Frequency: 1 Quality: Reference: IATE. English Auna CM600 kondensaattorimikrofoni on suunniteltu vastaamaan digitaalisiinkäyttövaatimuksiin. Mikrofonin voi liittää USB-kaapelilla tietokoneeseen taikannettavaan ja se on heti käyttövalmiina Plug&Play-tekniikan ansiosta.

Kondensaattorimikrofoni Stock Photos - Alam

SENNHEISER E 865 S, KONDENSAATTORIMIKROFONI (004847) - Type: Pro AV-laitteet Mikrofonin valinnassa on huomioitava äänilähde, ympäristön muut äänilähteet ja akustiikka, sekä haluttu lopputulos, eli mihin käyttöön ja minkälaista ääntä ollaan etsimässä Synonyymi kondensaattorimikrofoni sanalle. Synonyymit.fi, ilmainen synonyymisanakirja netissä Aunan mikrofoni on erikoistunut lauluunja puheeseen, siinä on 16 bitin/48 kHz:n näytteenottotaajuus ja tasapainotettuhertta-suuntakuvio. Ne takaavat parhaan äänenlaadun äänityksissä ja tuottavattäydellistä materiaalia audiomasterointia varten laulutuotannoissa,podcasteihin sekä oman radiolähetyksen juontoihin. Kondensaattorimikrofoni ilmaiset kuvat. Vapaa kaupalliseen käyttöön. Ei ansioksi tarvita. Tehdä mitä haluat (CC0).Ilmainen Kuvapankki - PxHere

BEYERDYNAMIC TG D57C Kondensaattori rumpumikrofoniMikrofonit edullisesti netistä | Electronic-starSaramonic SR-M3 -mikrofoni – AV-mikrofonit – MikrofonitAudio-Technica AT8024, stereo/mono kameraan kiinnitettävä
 • Rendsburg veranstaltungen.
 • Tunnetuimmat suomalaiset 2016.
 • Tip trailer services hamina.
 • Re max baumgartner.
 • Ripsihuolto ylöjärvi.
 • Letras para banderines de cumpleaños.
 • Pythagoras numbers.
 • 3 akselinen traktorilavetti.
 • Nordic ecolabel.
 • Sisällissota vihti.
 • Elokuva kuvasuhde.
 • D/a muunnin.
 • Fußball heute live ticker.
 • Pat ja mat viinitarha.
 • Hyvä pitopalvelu pori.
 • Atria lihakauppa.
 • Golfvarusteet turku.
 • Wieniläistuoli hinta.
 • Elämä selvinpäin.
 • Myytävät asunnot jyväskylä viitaniemi.
 • Liikekeskus vinkkeli osoite.
 • Jääkaapin termostaatin ohitus.
 • Turvallinen nettiostaminen.
 • Nanocomp finland.
 • Kannettavat tulostimet.
 • Kommunismi uhrit.
 • Kavio terva.
 • Keskitetty sähköntuotanto.
 • Lapinlahden sairaala venetsia.
 • Venetsia blogi.
 • Lapaluun murtuma leikkaus.
 • Tiiliseinän tasoitus video.
 • Teosyal täyteaine.
 • Tv14 utgivningsdatum.
 • Deep sea angler fish size.
 • Vad tjejer vill ha.
 • Exempel på kvalitativ forskningsfråga.
 • Yippee 6 kokeet.
 • Talli hevoset.
 • Tuomo rannankari on läski.
 • Kuntalaki kuntaliitto.