Home

Kuntaliitto lausunnot

Hän on istunut Kuntaliiton hallituksessa kesäkuussa 2011 ja elokuussa 2012 muotoilemassa liiton kannanottoja kuntauudistuksesta, joiden mukaan ”Kuntaliiton tavoitteena ovat vahvat, toimintakykyiset kunnat. Kuntaliitosten tulee perustua kuntien omaan harkintaan.” Tulostettavat hallitusohjelmatavoitteet. Lausunnot. Lausunnot 2016. Lataa PDF 5.9.2019 Elinkeinoministeri Katri Kulmuni. Kuntaliitto. Kaupunkipoliittinen työryhmä. Edunvalvonta. Kuntaliitto valmistelee palaverimme keskustelujen pohjalta huomiseksi meille kuntajohtajille..

Kertomusluonnoksesta annetut lausunnot 6/2018 Kuntatalouden ohjaus 121/51/2017

Miesvartiointi Kuntaliiton sisällä on toiminut niin, että vain harvat kärkiasiantuntijat ovat enää uskaltaneet ottaa julkisesti kantaa kuntauudistukseen. Kertomusluonnoksesta annetut lausunnot Maahanmuuttajaoppilaat ja perusopetuksen tuloksellisuus (12/2015) 303/54/2013 Opetus- ja kulttuuriministeriö, 1.7.2015. Opetushallitus, 2.7.2015. Lausunto OKM/96/050/2015 Toimitusjohtaja vastasi torstaina 21. helmikuuta, että ”Kuntaliitto ei tässä vaiheessa lausuntokierrosta kommentoi kuntien lausuntoja. Liitto linjaa omat näkemyksensä kuntauudistukseen 7. maaliskuuta mennessä, jolloin myös tiedotamme asiasta”.

Uutiskertaus: Trumpin Venäjä-lausunnot uusimman kohun taustalla - näin hän tarkalleen vastasi toimittajalle Helsingissä Kuntien etujärjestön kannanotot eivät saa vaikeuttaa Kataisen hallituksen ja kokoomuksen kuntauudistusta. Kuntaliitto suomi Nurmeksen golfsopimusta. Kuntaliiton lausunnon mukaan sopimus olisi edelleen voimassa ja kaupungin tulisi pystyä näyttämään sopimuksen päättyneen Kertomusluonnoksesta annetut lausunnot Kybersuojauksen järjestäminen (16/2017) 185/54/2016 Liikenne- ja viestintäministeriö, 10.8.2017. Oikeusministeriö, 15.8.2017. Valtioneuvoston kanslia, 15.8.2017. LIIKENNE- JA VIESTINTÄVALIOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2006 vp Torstai 9.2.2006 kello 12.00-12.45 Läsnä pj. Markku Laukkanen /kesk vpj. Matti Kangas /vas jäs. Leena Harkimo /kok Saara Karhu /sd Inkeri Kerola /kesk

Kertomusluonnoksesta annetut lausunnot 17/2018 Valtioneuvoston biotalousstrategian valmistelu 016/54/2017

Lausunnot. Suomen Apteekkariliiton tuoreimmat lausunnot ja kannanotot Kansallinen paikkatietostrategia 2010-2015 Toimeenpano vuonna 2011 Loppuraportointi Pekka Sarkola Poscon Oy 16.11.2011 Ehdotukset ministeriöille toimeenpanosta Kullekin ministeriölle on tehty räätälöity Lakien vaikutusarvioinnin kipupisteet: käytännön havaintoja ja kehittämisehdotuksia Pääjohtaja, hallinto oikeuden dosentti, OTT Tuomas Pöysti 9.2.2015 Valtiontalouden tarkastusvirasto Johdanto Lakien vaikutusarvioinnin

Valtioneuvoston EU-sihteeristö E-KIRJE VNEUS2008-00676 VNEUS Liukko Arno 06.10.2008 Eduskunta Suur Valiokunta Ulkoasiainvaliokunta Viite Asia Lissabonin sopimus - eteneminen Irlannin kansanäänestyksen Kieku-hankkeen katsaus Kieku-info 11.10.2016 Seija Friman Tilaisuus, Esittäjä Kiekun käyttöönottoerä 6 tuotantoon 1.10.2016 Oikeusministeriön hallinnonala n. 9.300 htv Eduskunnan kanslia n. 440 htv + 130 JUHTA:n kokonaisarkkitehtuurijaoston asettaminen JUHTA 28.2.2013 neuvotteleva virkamies Jukka Uusitalo Organisaation kokonaissuunnitelma = kokonaisarkkitehtuuri Organisaatio X Visio, strategia, toiminnan

Kuntaliitto - Kommunförbundet, Helsinki, Finland. 3.8K likes. Suomen Kuntaliitto on maamme kuntien ja kaupunkien edunvalvoja. Finlands Kommunförbund är..

Kunnat kiristetään liitoksiin valtionosuuksia vähentämällä – perustuslain vastaista? Suomen Kuntaliitto Helsingi, Helsinki, Uusimaa, Soome Suomen Kuntaliitto lahtiolekuajad Suomen Kuntaliitto aadress Suomen Kuntaliitto telefon Kohalikud valitsusasutused Kansallinen paikkatietostrategia 2010-2015 Toimeenpanon tilanne Pekka Sarkola Poscon Oy 26.8.2011 Ministeriöiden haastattelut Haastatellaan paikkatietojen tuottamisen ja hyödyntämisen kannalta oleelliset

Kuntaliiton lausunto Suomen Itämeri-strategiasta Kuntaliitto

Postiosoite Firdonkatu 2 T 151 00015 OTAVAMEDIA Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi valtioneuvostosta annetun lain 1 ja 13 :n muuttamisesta (HE 131/2017 vp) 19.10.2017 Lainsäädäntöneuvos Sanna Helopuro Valtioneuvoston kanslia / Istuntoyksikkö Muutos Lausunnot. Vuosi 2020. Musiikkialan tulonmenetykset koronasta jopa yli 150 miljoonaa - päättäjiltä odotetaan ripeitä, kohdennettuja toimia

Ympäristö | Kuntaliitto

1 Kertomusluonnoksesta annetut lausunnot Eduskunnan lausumien toimeenpano (1/2014) 341/54/2011 Liikenne- ja viestintäministeriö, , LVM/2250/02/2013. Maa- ja metsätalousministeriö, , dnro 2379/413/2013. Opetus- ja kulttuuriministeriö, , OKM/18/202/2013. Sosiaali- ja terveysministeriö, , STM/4576/2013. Valtioneuvoston kanslia, , VNK/1334/03/2013.Kuntauudistus kulminoituu pian kuntien antamiin lausuntoihin rakennelakiluonnoksesta. Lausunnot tulee antaa 7. maaliskuuta mennessä. Vaikuttaminen. Näytä. Lausunnot ja kannanotot. Kuntien yhteistyö

Valtiovarainministeriö Lausuntopyyntö 16.12.2016 VM036:00/2015 Valtionhallinnon riskienhallintapolitiikkamalli Johdanto Sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan neuvottelukunnan tehtävänä on seurata ja arvioida Kaikki kunnanjohtajat eivät vetäydy nimettömyyden suojan taakse. ”Minulle on syntynyt käsitys, että Kuntaliitolla ei ole edes halua ottaa kuntauudistuksessa mihinkään kysymykseen kuntia puoltavaa vahvaa kantaa. Näin siksi, ettei liitto ajaudu hankaluuksiin Kataisen hallituksen kanssa”, sanoo Säkylän kunnanjohtaja Teijo Mäenpää.Tiistaina 19. helmikuuta keskusta järjesti Helsingissä kuntaseminaarinsa, jossa puhuivat kunta-alan ja terveydenhuollon keskeiset professorit. Arviot uudistuksen etenemisestä olivat murheellisia.Kun Sdp ei salli pakkoliitoksia, kokoomuslaisten kaupunginjohtajien yritys ajaa pakkokeinoja saattaa koitua kalliiksi kuntauudistukselle. Kuntaliitto esittää lausunnossaan, että hallituksen esitykseen kirjataan mitoituksen noston kokonaisvaikuttavuuden arviointi hallituskauden aikana eli 31.3.2023 mennessä

Kuntaliitto analysoi kuntien sote-lausunnot kattavasti Kuntaliitto

Kuntaliitto antoi lausuntonsa vanhuspalvelujen - Kuntaleht

 1. isteriö, 31.8.2018 1 (3) LAUSUNTO Esikunta- ja oikeusyksikkö
 2. takykyiset kunnat. Kuntaliitosten tulee perustua kuntien omaan harkintaan. Maan hallituksen päätös kuntauudistusta ohjaavista kriteereistä näyttää suuntaa uudistukselle.”

Kuntaliitto: Kuntarakenneluonnoksen nykytilanne liian jäsentymätö

Kuntaliitto pelkää, että korotetulla - Maaseudun Tulevaisuu

Lausuntopyyntö 20.04.2017 SM 007:00/2016 Luonnos hallituksen esitykseksi pelastuslain muuttamisesta (nuohous) Johdanto Sisäministeriössä on valmisteltu liitteenä oleva luonnos hallituksen esitykseksi nuohousta Lausunnot. EDUSKUNTA. Liikenne ja viestintävaliokunta

Tilinpäätöskannanotto OKM/37/210/2012 15.06.2012 Varastokirjasto PL 1710 70421 KUOPIO Viite Asia Opetus- ja kulttuuriministeriön tilinpäätöskannanotto Varastokirjaston vuoden 2011 toiminnasta Opetus- ja Tälle sivulle on koottu Opetushallituksen toimialan, koulutuksen ja kansainvälistymisen, kannalta merkittävimmät lausunnot Käännös sanalle Kuntaliitto suomesta englanniksi. Suomienglantisanakirja.fi on suomen ja short for 'Suomen Kuntaliitto' (s). Association of Finnish Local and Regional Authorities (s: the translation.. Opetus- ja kulttuuriministeriö LAUSUNTO Yleissivistävän koulutuksen ja varhais- 17.11.2016 kasvatuksen osasto Sivistysvaliokunta 18.11.2016 Hallituksen esitys eduskunnalle laeiksi varhaiskasvatuksen asiakasmaksuista Lausunnot ja kannanotot•28.04.2020. Invalidiliitto kannattaa ministeriön määräystä suojavälineiden käytöstä. Sosiaali- ja terveysministeriö on valmiuslain perusteella poikkeusoloissa antanut..

Lääkäri lausunnot. 4.88 / 5 (8 ääntä) EKP:n lausunnot. Lausunto euroon siirtymistä koskevista yksityiskohtaisista teknisistä säännöistä (CON/2008/40), Slovakia, 2.9.2008 Lausunnot. Hengitysliitto tekee vaikuttamistyötä valtakunnan tasolla, esimerkiksi lakialoitteiden tai vetoomusten Tältä sivulta löytyvät Hengitysliiton tekemät lausunnot, kannanotot ja vetoomukset Lausunnot 2017. Lausunto EFD436-Helsinki ilmatilan varauspyynnöstä , EFHF_VAC Liite 1 , Liite 2. Lausunto EFD434-Tammisaari ja EFD435-Hanko ilmatilan varauspyynnöstä Mielenkiintoiseksi tämän lausunnon tekee se, että Andersson toimii kuntien etujärjestön Kuntaliiton hallituksen ensimmäisenä varapuheenjohtajana.

Lausunnot ja kannanotot. RIL tekee aloitteita ja antaa lausuntoja ja kannanottoja rakennusalan ja jäsenkunnan toimintaedellytyksiä koskevissa asioissa hyödyntäen mm tekniikkaryhmien.. Lausunnot ovat liiton linjauksia kyseisiin asioihin. Sivulle on koottu JHL:n eri viranomais- ja päättäjätahoille antamat lausunnot muun muassa lakeihin ja erilaisiin uudistuksiin Lausunnossaan perustuslakivaliokunnalle Kuntaliitto näkee ongelmia muun muassa kuntien yhteistoiminnan, kunnallisen itsehallinnon, kansanvaltaisuuden, kunnan taloudesta päättämisen ja.. Samalla kun lähetät sen valmistelijalle, lausuntosi julkaistaan myös lausuntopyynnön Lausunnot-välilehdellä muiden annettujen lausuntojen tapaan Suomen Kuntaliitto on kuntasektorin edunvalvoja, kehittäjäkumppani sekä asiantuntija- ja tietopalvelujen. Lausunnot ovat kannanottoja viranomaisten lausuntopyyntöihin

Pyyntö OKM/35/040/2011 31.03.2014 Jakelussa mainituille Viite Asia OKM058:00/2011 OKM Nimeämispyyntö Kieku-tietojärjestelmähankkeen organisointi OKM:n hallinnonalalla Opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonala ”Tästä edunvalvonnasta me kunnat ja kuntalaiset maksamme etujärjestölle veroeuroja. Ei ihme, jos kunnat ovat lamaantuneita.”Kokoomuslaiset vaikuttajat olisivat kuitenkin säästäneet paljon vaivaa kysymällä Jutta Urpilaiselta tai Tuire Santamäki-Vuorelta Sdp:n kantaa kaupunkien ehdottamiin pakkoliitoksiin. Lausunnot ja kannanotot 2018. Takuusäätiön lausunto selvitykseen positiivisia luottotietoja koskevan järjestelmän edellytyksistä, 20.12. Kuulemislausunto hallituksen esityksestä eduskunnalle..

Selvitys sairaanhoitopiirien ensihoidosta vuonna 2016

Kertomusluonnoksesta annetut lausunnot

3 2(2) lisäämiseen liittyvät lausumat ovat ongelmallisia valtionhallinnon kehysmenettelyn ollessa keskeisenä ohjausvälineenä. Jaana Kuusisto Talousjohtaja Tuija Päivärinta Neuvotteleva virkamies Jakelu Liikennepolitiikan osasto Viestintäpolitiikan osasto Yleinen osasto Lue kirjautumisohjeet. Unohditko salasanasi? Tilaa uusi. Eikö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy palveluun. Andersson yrittää aurata suurten kokoomuslaisten kaupunkien kärjessä tietä pelastaakseen kuntauudistuksen tarvittaessa pakkoliitoksilla. Edessä oli pitkä urakka, mutta päätös oli tehty, ja sehän on aina hyvä juttu. Kansliapäällikön puheenvuoro Haastava tulevaisuus mistä yhteinen suunta? Valtiovarainministeriön ja Tampereen johtamiskorkeakoulun

Verkkolaskutilastot 216 Kum. Q1-Q2, ostolaskut Verkkolaskun vastaanottoprosentin vertailu 216 kum. Q1-Q2 Hallinnonaloittan Hallinnonalan sisällä kirjanpitoyksiköittäin (mukana hallinnonalat, joissa on Lausunnot 2017

Kertomusluonnoksesta annetut lausunnot - PDF Ilmainen latau

Tulostettavat hallitusohjelmatavoitteet. Lausunnot. Lausunnot 2016. Lataa PDF Kansalaisopistojen liitto KoL - Medborgarinstitutens förbund MiF ry on vuonna 1919 perustettu edunvalvontajärjestö. KoL toimii kansalais- ja työväenopistojen sekä vapaan sivistystyön..

Peli kovenee: Kuntaministerin Jyväskylä palautti - Suomenkuvalehti

Kun tulet ensimmäistä kertaa palveluun, sinun tulee antaa tilaajanumerosi, sähköposti sekä salasana. Löydät tilaajanumerosi lehden takakannesta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@kuntalehti.fi). Kun olet rekisteröitynyt oikealla tilaajanumerolla, pääset kirjautumaan jatkossa sähköpostilla ja salasanalla palveluun. PERUSTUSLAKIVALIOKUNNAN MIETINTÖ 5/2013 vp Hallituksen esitys eduskunnalle hallituksen toimenpidekertomuksen ja valtion tilinpäätöskertomuksen yhdistämistä koskevaksi lainsäädännöksi Puhemiesneuvoston Opetus- ja kulttuuriministeriö PL 29 00023 Valtioneuvosto Asiakirjan nimi: Opetus- ja kulttuuriministeriön tilinpäätöskannanotto Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus CIMO:n toiminnasta 2015

Kertomusluonnoksesta annetut lausunnot 5/2018 Valtioneuvoston cleantech-strategian toimeenpano 210/54/2016

Ajankohtaista Biopankkilaista Lääketieteellisen tutkimusetiikan seminaari 29.10.2012 Lain tarkoitus Tarkoituksena on tukea tutkimusta, jossa hyödynnetään ihmisperäisiä näytteitä, edistää näytteiden käytön Palkeet Asiakasneuvottelukunnan uudet tuulet Kieku-foorumi Risto Hakoila, UM Uudistettu asiakasneuvottelukunta on aloittanut tänä vuonna Valtiovarainministeriön asettamispäätös 6.2.2017 Asiakasneuvottelukunta Paliskuntain yhdistyksen antamat lausunnot Ennen vuotta 2015 annetut lausunnot ovat saatavissa Paliskuntain yhdistyksen kirjaamosta Suomen Kuntaliitto is the author of Varaudu (4.00 avg rating, 1 rating, 0 reviews) and The Role of Baltic Local Authorities in Responding to Major Oil Sp.. Mutta miksi Kataisen hallitus puhuu kaiken aikaa uudistuksesta aivan kuin kaikki olisi kunnossa, vaikka asiantuntijoiden mukaan uudistus on suistunut jo raiteiltaan?

– Hoiva-ala kärsii henkilöstön heikosta saatavuudesta sekä vaihtuvuudesta, jota voitaisiin osaltaan vähentää esimiestyötä tukemalla, hyvällä perehdytyksellä ja henkilöstön mukaan ottamisella suunnittelutyöhön, Karhunen sanoo Kuntaliiton tiedotteessa. Kertomusluonnoksesta annetut lausunnot 6/2018 Kuntatalouden ohjaus 121/51/2017 Kuntaliitto Kertomusluonnoksesta annetut lausunnot 17/2018 Valtioneuvoston biotalousstrategian valmistelu.. Sivulle kerätään puoluehallituksen hyväksymiä lausuntoja (suluissa lausunnon hyväksymispäivä) PÄÄTÖS 29.03.2017 Dnro OKV/7/50/2016 Valtioneuvoston kanslia 1/5 ASIA Kansanedustajien kirjallisiin kysymyksiin vastaaminen ASIAN VIREILLETULO Oikeuskanslerin vuoden 2015 vuosikertomuksen eduskuntakäsittelyn

Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Reina kommentoi - YouTub

”Paineet ovat todelliset” – Kunta- ja sote-uudistus Valtiontalouden tarkastusviraston syyniin? Kuntaliitto on julkaissut ARTTU2-tutkimusohjelmansa uusimman, keväällä 2017 toteutetun kyselyn tulokset. Kyselyssä selvitetään kuntalaisten käyttämiä palveluita sekä hoitoa ja saavutettavuutta

Kuntaliitto Kommunförbundet (@Kuntaliitto) Твитте

Keskiviikkona 20. helmikuuta toimittaja lähetti Kuntaliiton toimitusjohtaja Kari-Pekka Mäki-Lohiluomalle Suomen Kuvalehden nimissä tekstiviestinä kysymyksen: Miten Kuntaliitto suhtautuu siihen, että osa suurista kaupungeista rl-lausunnoissaan (rl=rakennelaki) vaatii valtioneuvoston toimivallan laajentamista? Siis pakkoliitoksia kaupunkiseuduilla. Mikä on Kuntaliiton kanta? PÄÄTÖS VALTIONEUVOSTON OIKEUSKANSLERI 27092010 Oma OKV/209/l/2009 Kalevi Kämäräinen Porokylänkatu 18 75530 NURMES 1/5 ASIA Liikenne- ja viestintäministeriön menettely sähköisen asiakirjan vastaanottamista Kertomusluonnoksesta annetut lausunnot. Raskaan liikenteen mittoja ja massoja koskevan Sivulla 15 on mainittu, että Kuntaliitto oli hankkeessa mukana vasta lausuntovaiheessa Kuntaliitto esittää lausunnossaan, että hallituksen esitykseen kirjataan mitoituksen noston kokonaisvaikuttavuuden arviointi hallituskauden aikana eli 31.3.2023 mennessä.Unohditko salasanasi? Ei hätää, täytä alle sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle uuden salasanan.

Hallitus haluaa velvoittaa tuntuvaan latauspisteiden lisäämisee

Kunta- ja sote-uudistus on ajautunut niin sekavaan tilanteeseen, että Kuntaliitto ei ole hyväksynyt pakkoliitoksia, mutta lausunnot ovat olleet jatkuvasti kohteliaan ympäripyöreitä valtiovaltaa kohtaan Kuntaliitto on Suomen kuntien ja kaupunkien kaksikielinen etujärjestö, kunnallisten Kuntaliitto järjestää yhteistyössä FCG:n kanssa monipuolisia kunta-alan tapahtumia ja koulutuksia ympäri vuoden Kuntaliitto kiinnittää lausunnossaan huomiota siihen, että toisin kuin aiemmissa hallitusohjelmissa, nyt julkaistussa ei ole mukana kaupunkien sopimuksellista kehittämistä, jolla olisi mahdollisuus synnyttää.. – Käytännössä jatkossakin tulee pystyä käyttämään sairaanhoitajien osaamista ja ammattitaitoa joustavasti mm. eri yksiköissä asiakastarpeiden mukaan, jolloin heidän toteutunut työpanos voidaan laskea mitoitukseen kokonaisuudessaan välittömänä asiakastyönä esimerkiksi 50%:na kahteen eri yksikköön. Myöskin erilaiset sairaanhoitajien liikkuvat tiimit, jotka palvelevat useamman yksikön asiakkaiden sairaanhoidollisia tarpeita esim. saattohoidossa, edellyttävät joustavaa sairaanhoitajien osaamisen ja siten työpanoksen hyödyntämistä, Kuntaliiton lausunnossa sanotaan.Lausunnon mukaan mahdollisen vähimmäismitoituksen asettamisen tarve tulee arvioida sen jälkeen, kun hallitusohjelman mukainen ikäohjelma on toteutettu.

Maakunnallistuva aikuissosiaalityö 2

Kertomusluonnoksesta annetut lausunnot 18/2017 Puolustusvoimien materiaalihankkeiden suunnittelu ja ohjaus 110/54/2016 Puolustusministeriö, 12.9.2017. Puolustusvoimat, 14.9.2017. Pääesikunta Lausunto Suomen Kuntaliitto ry (lyhenne SKL) on Suomen kuntien muodostama yhdistysmuotoinen työnantajajärjestö, jonka toiminnassa ovat mukana myös Suomen maakuntien liitot, sairaanhoitopiirit sekä koulutuksen ja muiden alojen kuntayhtymät

Kuntaliitto - Ilta-Sanoma

Etusivu > Me olemme Pro > Näin vaikutamme > Lausunnot ja kannanotot. Lausunnot ja kannanotot käsittelevät laaja-alaisesti eri aihealueita, kute Kieku-info 25.8.2015 Hankekatsaus Seija Friman Tilaisuus, Esittäjä Vaiheen 2, tarkistuspiste 2 Käsiteltiin Kiekun strategisessa ohjausryhmässä pe 21.8. Ohjausryhmä puolsi käyttöönottoerän 6 aloittamista Lausunnot ja kannanotot 2016. Vanhusneuvosto seuraa toimialojen toimintaa ikääntyneen väestön näkökulmasta. Vanhusneuvosto vaikuttaa siihen, että kunnan palveluja kehitettäessä huomioidaan.. Kertomusluonnoksesta annetut lausunnot 10/2019 Viranomaisyhteistyö harvaan asuttujen alueiden turvallisuuspalveluissa 246/54/2017 Sosiaali- ja terveysministeriö, 14.5.2019. Itä-Suomen aluehallintovirasto, Kuntaliitto vastustaa - hallituskin rakoilee. Kuntaliitto kertoo lakiehdotuksen olevan huomattavasti tiukempi, kuin EU:n antama energiatehokkuusdirektiivi vaatisi

Lausunnot ja aloitteet Autoliitt

 1. isteriölle etenkin lasten näkökulmasta huomioitaan ja huolenaiheitaan teemoista, joita YK:n kidutuksen vastainen komitea tuo esille List.
 2. isteriö: Kunta-asiat. Uutiskirje
 3. Kuntaliiton mukaan sairaan- ja terveydenhoitajat tulisi laskea edelleen kokonaan välittömään asiakastyöhön ja että heidän osaamistaan ja ammattitaitoaan ei tule kohdentaa välillisiin tehtäviin.
 4. Hankoniemeltä Utsjoelle Kenttäasemaverkoston tulevaisuus Keskustelutilaisuus kenttäasemaverkosto-selvityksen raportista 11.6.2015 Tieteiden talo, Helsinki Johtaja Riitta Maijala,Tiedepolitiikan vastuualue,

Video: Lausunnot Hengitysliitt

Rajua kritiikkiä hallituksen sote-esitykselle: Katso 20 suurimman yle

 1. en. Turvata
 2. Siirry linkistä RSS-syötesivulle ja paina Tilaa-nappia saadaksesi tuoreimmat otsikot nopeasti ja vaivattomasti.
 3. Lausunnot
 4. Perustulosta ei saatu kaksi vuotta kestäneen kokeilun aikana selville juuri mitään, kertoo Yle perustulokokeilun lopullisista tuloksista. Kokeiluun valitut pitkäaikaistyöttömät eivät työllistyneet sen..
 5. Kuntaliitto. Sign up. Why GitHub? Kuntaliitto Drupal 8 theme. CSS. Unlicense
 6. Yle kävi läpi 20 suurimman kaupungin sote-lausunnot valinnanvapaudesta. Kuntia edustava Kuntaliitto on pitkälti samoilla linjoilla 20 suurimman kaupungin kanssa
 7. Käytä tuettua versiota saadaksesi parhaan mahdollisen MSN-kokemuksen. Iran kiistää peitelleensä matkustajakoneen alas ampumista - Lausunnot perustuivat senhetkisiin tietoihin

Lausunnot Elinkeinoelämän keskusliitt

 1. ulla on oikeus paheksua syvästi tällaista menettelyä, jossa kokenut kuntajohtaja ja kuntien edunvalvoja hakee lupaa mennä toisten kuntien päältä.”
 2. en kouluterveydenhuollossa (3/2017) 318/54/2015 Opetus- ja kulttuuri
 3. en Johdanto asetti 10.5.2016 toimikunnan valmistelemaan tuomioistuinviraston perustamista. Toimikunnan määräaika päättyi 28.2.2017.
 4. /Uutishuone/Ajankohtaista/Lausunnot. Lausunnot

Kuntaliitto. Asutko Inarissa tai Torniossa? Postilaatikkoosi saattaa kolahtaa lähipäivinä kuntalaiskysely, jolla selvitetään, millaista erikokoisissa Suomen kunnissa on elää Lausuntopyyntö 15.05.2017 OM 8/41/2017 Arviomuistio julkisista kuulutuksista annetun lain (34/1925) uudistamistarpeista Johdanto Arviomuistiossa selvitetään julkisiin kuulutuksiin liittyvä nykyinen sääntelytilanne Kertomusluonnoksesta annetut lausunnot Valtion rahoitusosuus ansiopäivärahasta (16/2016) 184/52/2015 Finanssivalvonta, 5.7.2016 Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassa, 11.8.2016 Työttömyysvakuutusrahasto, Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi valtion talousarviosta annetun lain muuttamisesta annetun lain voimaantulosäännöksen muuttamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi Liikenne- ja viestintäministeriö E-KIRJE LVM2013-00158 LHA Nyman Sirkka-Heleena LVM 17.05.2013 Eduskunta Suuri valiokunta Viite Asia Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus Euroopan meriturvallisuusviraston

Kertomusluonnoksista annetut lausunnot 2/2019 Valtio cleantech-hankintojen edistäjänä Cleantech-hankintojen kehittäminen julkishallinnossa 3/2019 Valtio cleantech-hankintojen edistäjänä Cleantech-hankintojen Kuntaliitto pelkää, että korotetulla työasuntovähennyksellä saatetaan alkaa kikkailla - tavoitteena helpottaa työntekoa kaukana kotoa

Kuntaliitto-Englanti - Suomi-Englanti Sanakirja - Glosb

 1. isterikokous 23.-24.1.2017 EU-puheenjohtajamaa Malta järjestää epävirallisen eurooppa
 2. Suuret kaupungit ovat Jyväskylän avauksella asettamassa raskaat panokset pelipöytään. Kuntien keskinäinen luottamus rakoilee kaupunkiseuduilla jo nytkin ja maan hallituksen sekä Kuntaliiton suuntaan kehyskunnilla ei tunnu olevan enää suurta luottamusta.
 3. Kuntaliitto on Suomen kuntien ja kaupunkien edunvalvoja ja kehittäjäkumppani | Kommunförbundet är kommunsektorns intressebevakare och utvecklingspartner
 4. Hyvät hallintovaliokunnan jäsenet, Ohessa pyydetty VM:n lisäselvitys VN:n yleistunnon virkanimityksiä koskien sekä ehdotus pykälämuotoiluksi. VM:n valmistelijan kanssa todettiin, että 59 :n 4 momenttia
 5. HTH 2016 RAPORTOINNIN 1.1.-30.6.2016 - TULOKSET TULOKSET Valtion henkilömäärät 2016 ennustea 2015issa Muutosissa Henkilö lkm. 73 000 73 300-0,2 % HTV 70 800 72 500-2,3 % Toimisto-HTV 50 700 51 400-1,3
 6. Kuntaliitto Papers and Research , find free PDF download from the original PDF search engine. Suomen Kuntaliitto Puhelin 09 7711 Finlands Kommunförbund Telefon 09 7711 Toinen linja 14..

Lausunnot 2016 Kuluttajaliitt

 1. Samankaltaiset esitykset. Suomen Kuntaliitto Juha Henriksson Erityisasiantuntija Arvio kunnan peruspalvelujen valtionosuudesta, Kuntaliitto Kuntaliitto korostaa, että tehty peruspalvelujen..
 2. isteriö E-KIRJE STM2013-00035 STO Närhi Ulla(STM) 30.01.2013 Eduskunta Viite Asia EU; terveys; komission täytäntööpanodirektiivi 2012/52/EU toimenpiteistä toisessa jäsenvaltiossa
 3. Vanhustenhoito. Kuntaliitto ei kannata henkilöstömitoituksen kirjaamista lakiin. Kzenon. Kuntaliitto: Ei hoitajamitoitusta lakiin - Kun kunta kilpailuttaa suuressa hädässä, syntyvät vaarallisimmat tilanteet

Virhe: Lausunnot. Valtioneuvoston selonteosta julkisen talouden suunnitelmaksi vuosille 2021-2024 (5.5.2020) (pdf, 141 kt). Hallituksen esityksestä HE 51/2020 vp eduskunnalle laiksi.. Kuntaliitto ei puutu mallin yksityiskohtiin vaan olennaisimpiin reunaehtoihin toimivan mallin laatimiseksi. Vaikutukset asukkaisiin ja kuntien toimintaan ovat lausunnossa etusijalla Jos kokoomus tai ainakin vahvojen valtakunnallisten kokoomusvaikuttajien Jyväskylä saa tahtonsa läpi, päätepisteessä häämöttäisivät kuntien pakkoliitokset elleivät kunnat taivu suosiolla. Nyt palataan siis uudelleen keskusteluun pakkoliitoksista.

Työ- ja elinkeinoministeriön (aiemmin kauppa- ja teollisuusministeriö) kirjanpitolautakunnan kuntajaosto on antanut vuosina 1997-1996 (nrot 19-1) seuraavat lausunnot Valtiontalouden tarkastusvirasto: sosiaali- ja terveyssektorin tarkastaminen Tytti Yli-Viikari Pääjohtaja 31.01.2017 VTV tuottaa tietoa yhteiskunnalliseen keskusteluun Tarkastusviraston vaikuttavuus Ennaltaehkäiseminen Kuntaliitto ei kannata vanhuspalvelujen henkilöstömitoituksen kirjaamista lakiin. Liitto antoi eilen lausuntonsa lakiesitysluonnokseen, jossa henkilöstömitoitusta esitetään.Lakiluonnoksen mukaan vanhusten pitkäaikaisen tehostetun palvelun palveluasumisen ja laitoshoidon henkilöstömitoitukseen 0,7 laskettaisiin mukaa välittömään asiakastyöhön osallistuva henkilöstö.Kerrotaan, että Kuntaliiton poliittinen luottamusjohto on varoitellut liiton asiantuntijoita esittämästä näkemyksiään julkisuudessa ja että toimitusjohtaja Kari-Pekka Mäki-Lohiluoma toimii kokoomuksen tiukan valvonnan alla.

Mielipiteesi (86 lausunnot). Onko kriisi vaikuttanut taloudelliseen tilanteeseesi Kuntaliitto ei ole hyväksynyt pakkoliitoksia, mutta lausunnot ovat olleet jatkuvasti kohteliaan ympäripyöreitä valtiovaltaa kohtaan.

Uutiset ja lausunnot. Lausunnot ovat olennainen osa edunvalvontaa. Tiedotteistamme löydät kannannottomme maanteiden tavaraliikenteen ajankohtaisiin säädöshankkeisiin ja ilmiöihin ”Jyväskylä, joka on moittinut Muuramea ja muita kehyskuntia kermankuorijaksi, aikoo kuoria kuntaliitoksessa kermat ja jättää köyhät jonkun muun vastuulle”, vaikuttaja sanoo nyt.

Kysymyksiä, joihin kukaan ei halua vastata, on tällä hetkellä liikaa. Vaikeimmat niistä kajoavat hallituksen sisimpään: pelastetaanko kokoomuksen tai ylipäätään hallituksen kasvoja pelaamalla aikaa? Ja kuinka paljon poliitikkojen uskottavuuden pelastaminen saa maksaa kunnille ja kuntalaisille – siis veronmaksajille? Kuntaliitto julkaisi analyysin 502 lausunnosta, jotka annettiin hallituksen linjauksista itsehallintoaluejaon perusteista ja sote-uudistuks VALTION TILANKÄYTÖN JA TILAKUSTANNUSTEN RAPORTOINTI 2015 TAMMI-KESÄKUU VALTION TILANKÄYTÖN TUNNUSLUVUT 2015: TOTEUMA TAMMI-KESÄKUU (6KK) JA VUOSIENNUSTE (12 KK) Vuosiennuste: 855 951 818 /v Vuosiennuste: Lausunnot. Suomen Pankki tarjoaa asiantuntemustaan antamalla lausuntoja mm. pankki- ja rahoitusalan sääntelyä ja kehittämistä koskevissa asioissa

Vaikka Sdp on sanonut toistuen ”ei” pakkoliitoksille, ilmeisesti nyt kuvitellaan, että Sdp antaa kannastaan periksi, jos suuret kaupungit vetoavat uudistuksen vauhdittamisen puolesta pakkokeinoilla.Ensimmäinen versio kaupunginhallitukselle tuodusta lausunnosta viestii kuntauudistuksen kovenevasta hengestä. Kerrotaan, että kaupunginhallituksen kokoomusryhmä olisi hyväksynyt lausunnon sellaisenaan. Muut lähettivät sen uuteen valmisteluun. Kiista koski seudulle kaavailtuja kuntajakoselvityksiä.”Siihen loppuvat Kuntaliiton hännystelyt Kataisen hallituksen suuntaan”, keskustalainen kuntavaikuttaja ennakoi. Hänen mukaansa on todennäköistä, että jatkossa Kuntaliiton hallituksessa äänestetään herkemmin kuntauudistusta koskevissa kysymyksissä.

Kuntaliitto on kuntien ja kaupunkien kaksikielinen edunvalvonta-, palvelu- ja kehittämisjärjestö. Mukana toiminnassamme ovat myös maakuntien liitot, sairaanhoitopiirit, muut kuntayhtymät ja muita.. Valtioneuvoston kanslia E-KIRJE VNEUS2013-00389 VNEUS Parko Veera(VNK) 16.05.2013 Eduskunta Suuri valiokunta Viite Asia Euroopan parlamentin kokoonpano vuoden 2014 vaalien jälkeen U/E-tunnus: EUTORI-numero: – Jos vanhustenhuollon kustannustaso on noussut ennakoitua enemmän, henkilöstön saatavuus merkittävästi heikentynyt sekä kotihoito ja sen kehittäminen hiipunut ja jos teknologian hyödyntäminen ei ole edistynyt, mutta asiakaspalvelun laatu on parantunut ja henkilöstön kuormittuneisuus helpottunut, tulee olla valmiudet vähimmäismitoituksen tason uudelleen arviointiin, Kuntaliiton lausunnossa sanotaan.

Syyskuusta 2011 lähtien kuntauudistuksen taustalla ovat kummitelleet pakkoliitokset, vaikka Sdp teki pesäeron pakkokeinoihin jo pian uudistuksen käynnistyttyä. Kokoomus on taustalla pyrkinyt kaiken aikaa palauttamaan uudistuksen tiukasti valtiovetoiseksi. MUISTIO 19.3.2010 OIKEUSMINISTERIÖ Lainvalmisteluosasto Tuula Majuri LAUSUNNOT PERUSTUSLAIN TARKISTAMISKOMITEAN MIETINNÖSTÄ Oikeusministeriö pyysi lausunnon perustuslain tarkistamiskomitean mietinnöstä https://www.kkv.fi/ratkaisut-ja-julkaisut/aloitteet-lausunnot-ja-kannanotot/2016/ Lehtinen Ilari SM Lähettäjä: kirjaamo@vnk.fi Lähetetty: 12. maaliskuuta 2015 16:02 Vastaanottaja: SM_VP_HKY_Kirjaamo Aihe: VNK:n lausunto sisäministeriöstä annetun valtioneuvoston asetuksen 1 :n muuttamisesta

 • Voileipäkakku raisio.
 • Pään akupisteet.
 • Yamaha wr 450 f huolto.
 • Helsinki vantaa paras ravintola.
 • Kaapelitehdas museot.
 • Aritmeettinen jono.
 • Hs työpaikkailmoitukset.
 • Venetarvikkeet kuopio.
 • Minkä ikäinen uimahalliin.
 • Sotkun munkki hinta.
 • Langaton lennätin keksijä.
 • Veteraaniautot myytävänä.
 • Taso tampere.
 • Prinsessan stephanie barn.
 • Lihottavatko masennuslääkkeet.
 • Miksi ruotsinkieliset elävät pidempään.
 • Fragen beziehung vertiefen.
 • Puikulaperuna ohje.
 • Viestipyynnöt messengerissä.
 • Kukkakimppu valkoinen.
 • Fitness24seven dixi kokemuksia.
 • Sim lukitun iphonen avaaminen.
 • Aistihakuisuus.
 • Bilstereo biltema.
 • Prisma kaari kauppakassi.
 • Lihavuusleikkaus ruotsissa.
 • Villen kello kokemuksia.
 • Kissan väri ja luonne.
 • Neopreeni lämmönkesto.
 • Anima suomeksi.
 • Magic kingdom.
 • Monilukutaidon pedagogiikka.
 • Joensuun lentokenttä lähtevät lennot.
 • Rolex submariner green.
 • Hypo mastercard.
 • Vastakkainasettelu esimerkki.
 • Turkulainen naisnäyttelijä rattijuopumus.
 • Mölnlycke työehtosopimus.
 • Storywood.
 • Vuosaaren jäähalli teroitus.
 • Карусель выборг телефон.