Home

Mikä on lisenssi

Neljä vuodenaikaa

Mikä on lisenssi? Yksityiskohtainen analyys

Mikä on rajoitettu elinikäinen lisenssi ja miten se toimii

Mikä on laajennettu lisenssi? - 24/7 Shutterstockin asiakaspalvelu ja

Annat muiden kopioida, välittää, levittää ja esittää sinun tekijänoikeusiisi kuuluvaa alkuperäistä teosta, mutta et salli muokattujen versioiden tekemistä teoksesta. Esimerkki Saara lisensoi laulunsa tallenteen CC-lisenssillä, jossa on Ei johdannaisia –ehto. Jukka haluaisi käyttää osaa Saaran äänityksestä ja tehdä siitä osan hänen uutta kappalettaan. Tätä Jukka ei kuitenkaan voi tehdä ilman Saaran lupaa.Creative Commons (CC) on paras tiedossa oleva välineistö oman sisällön julkaisemiseen. Kaikki CC-lisenssit eivät kuitenkaan ole keskenään samanlaisia. CC:n vahvuus on, että se antaa luovan työn tekijöille mahdollisuuden määrittää käytön ehdot siten kuin he pitävät itselleen tärkeimpänä. Käyttäjä (yleisö) saa vain tietyt oikeudet, ja muut oikeudet säilyvät tekijällä tai muulla oikeuksien omistajalla. Tämä onnistuu erilaisten lisenssimoduulien avulla. Mikä on indeksi? Indeksi kuvaa hyödyke- tai arvopaperijoukon hintamuutosta. Indeksin voi muodostaa mistä tahansa joukosta arvopapereita, kun tiedetään arvopapereiden hinta ja yksittäisen arvopaperin.. Vastaavasti muiden kuin tekijän itsensä luomia tekstejä sekä alun perin useiden yhteistyössä luomia tekstejä saa laittaa Wikipediaan vain CC-BY-SA-lisenssillä tai sen kanssa yhteensopivalla lisenssillä varustettuina.

Nimeä (BY, ByAttribution)

NC-moduulilla varustetun CC-lisensoidun sisällön käyttö ei yleensä ole ongelma, jos käyttö tapahtuu vain julkisesti rahoitetuissa kouluissa. Näillä kouluilla on säädetty opetustehtävä, ja niillä ei ole kaupallisia tavoitteita. Eri asia ovat yksityiset koulut, jotka tuottavat rahallista tulosta (katso kysymys nro 13). Mikä on puoluelisenssi ja oikeuskelpoisuus? Lisenssi kansalaisoikeuksien hyödyntämiseen omistaja kaikki asianosaiset osapuoli HM (HMK Suojaus ja hallinta Keskustelut on suojattu vahvalla salauksella ja todennuksella, ja voit itse hallita työntekijöiden tilejä ja ominaisuuksia. Tuotekuvaus. Skype for Business - lisenssi..

EiKaupallinen (NC, NonCommercial)

On selvää, että käyttö on kaupallista, jos yritys käyttää kuvaa tai tekstiä nettisivuillaan. Käyttö on kaupallista myös silloin, kun kuva painetaan kirjaan, jonka julkaisee kustantamo, täysin riippumatta siitä, saako kuvan tekijä korvauksen vai joutuuko hän mahdollisesti jopa maksamaan kustantamolle kuvan julkaisemisesta. Kustantamo toimii kummassakin tapauksessa kaupallisin tavoittein. Digitaalisessa tekniikassa ohjelmiston tai muun immateriaalioikeuden alaisen omaisuuden käyttöön oikeuttava sopimus. Tietokoneohjelmiston lisenssiksi ymmärretään yleensä lisenssipaperiin painettu, ohjelmiston rekisteröimiseksi tarvittava sarjanumero (lisenssinumero) ja sen mukana tulevat käyttöehdot.

Video: Mitä puoluelisenssi ja oikeudenkäynnit tarkoittavat? »Lakimies Saim

Tietoa lisensseist

 1. Aurinko paistaa, mikä on mukavaa. Tietyntyyppisissä paikan ilmauksissa sekä joka että mikä ovat mahdollisia, mutta joka -ilmauksessa viittauskohde on tavallaan tarkkarajainen ja mikä -ilmauksessa..
 2. Nämä kansainväliset kasinot sijaitsevat jossakin muussa maassa, usein Maltalla tai Kyproksella, mikä tarkoittaa myös sitä, että verotulot menevät suoraan näihin maihin ja ohittavat Suomen ja Ruotsin
 3. Lisenssi on voimassa maksuhetkestä alkaen. Täytä tarvittavat tiedot. Lisenssi on maksettava lunastettaessa tai 24h sisällä sähköpostiin tulleen linkin kautta
 4. CC:n moton mukaisesti: "Jotkin oikeudet pidätetään." Yksi tunnetuimmista esimerkeistä on Wikimedia Foundation, joka yhdessä maailmanlaajuisen aktiiviyhteisönsä kanssa päätti vuonna 2008 lisensoida yleistietosanakirjansa Wikipedian CC licence BY SA - Attribution Share-Alike -lisenssin alaiseksi. [initiative on vähän huono kääntää aloitteeksi tällaisessa yhteydessä, se on oikeastaan parem
 5. Mikä on Silestone. Ñ. Kvartsiset vai graniittiset työtasot. Silestone on yhdiste sisältäen 94 % luonnonkvartsia, mikä tekee siitä erityisen kovan ja vastustuskykyisen

Mikä ei ole sallittua? Kunnioita avustajiemme ahkeraa työtä ja pidä mielessäsi seuraavat rajoitukset: ✕ Varmista, etteivät tunnistettavissa olevat ihmiset esiinny kuvassa itselleen epäedullisesti tai.. Artikkelimme Vakiolisenssi vs. teholisenssi auttaa sinua ymmärtämään paremmin eroavaisuudet lisenssien välillä. Edustajamme tuntevat hyvin molemmat lisenssityypit, sekä vakio- että teholisenssin, ja ovat loistava apu, jos sinulla on lisää kysyttävää. Linux.fi-wikissä artikkelit käsittelevät yleensä aihettaan siltä osin, kuin se koskee Linuxia ja vapaaohjelmistoja. Yleisluontoisemman artikkelin tästä aiheesta löydät tietosanakirja Wikipediasta. ISC-lisenssi, joka tunnetaan myös nimellä OpenBSD-lisenssi.. oiva tumpeloinen: Vaihdoitko kielisetin eri merkkiin tai paksuuteen? Eri paksuiset kielet vetää eri voimalla, jolloin talla on eri asennossa, mikä saattaa aiheuttaa vireongelmia. Eri merkkien välillä on..

Opetus.tv:n perustaja, sisällöntuottaja ja webmaster. Abitti-järjestelmään liittyvien Nettiniilo-laitteen ja opettajille tarkoitetun Bittiniilo-ohjelmiston kehittäjä. Yksi vastaus artikkeliin Mikä on pernan tehtävä.. Mikä on Sous Vide? Automaattinen kiharrin - kihartaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Genius Curler Tämän valinnan monet muut seurannaisvaikutukset eivät kuitenkaan ole yleensä tiedossa. Tämä Saksan Wikimedian (Wikimedia Deutschland), Saksan Creative Commonsin (Creative Commons Germany) ja iRights.infon esite on tarkoitettu korjaamaan tätä tietouden puutetta. Odotamme mielihyvin tätä tavoitetta koskevia kommentteja ja ehdotuksia ja toivomme, että syntyy monia ahaa-elämyksiä.

Lisenssi

Kaikki kaupallinen käyttö ei kuitenkaan ole negatiivista. Päinvastoin – ei ole moraalitonta eikä yhteiskuntaa murentavaa, jos sisältöä levittävät myös sellaiset, joilla on kaupallisia intressejä. Kulttuuri- ja koulutustyön menestyminen on usein paljolti kiinni kaupallisten käyttömahdollisuuksien olemassaolosta. Mikä on OL? Jos vierailet meidän ei-Englanti versio ja haluat nähdä Englanti versio Liiketoiminnan lisenssi, Selaa alas alas ja näet merkityksen Liiketoiminnan lisenssi Englanti kielellä Pelit · Mikä on SEUL? · 3.12.2014. Palkinnot on jaettu ja vii.. ruuat syöty. Päädyimme haastattelemaan SEUL:n puheenjohtajaa ja mukaan pääsi haastatteluun myös eräs kutsumaton vieras Mikä sinun nimi on? Mitä haluat tehdä? Mitä ruoassa on? 2.1. Mikä tässä on? When you're asking what the object in a location is, and the object is a defined, concrete thing, something countable, you..

Lisenssi - Wikipedi

Avointa tietoa Creative Commons -lisensseillä - Met

Erityiskiitokset Saksan Open Knowledge Foundationille, joka tuki ja edisti englanninkielisen käännöksen laatimista alkutekstistä. Varovaisuuden vuoksi vastuullinen taho ei tämän tulkintavaikeuden vuoksi usein tule käyttäneeksi CC-lisensoitua sisältöä, kun lisenssi sisältää NC-moduulin – silloinkaan, kun käyttö olisi todellisuudessa katsottavissa ei-kaupalliseksi. Meidän tarinamme. Ainutlaatuinen rohkeus ja ennakkoluulottomuus sekä usko itseensä on se, mikä on tehnyt Finlaysonista Suomen rakastetuimman tekstiilialan yrityksen Eli mikä tapa on edullisin keino hankkia Windows 8 lisenssi (+asennussatsi mieluiten usb-tikulle) seuraavilla ehdoilla ?: Lisenssi täytyy olla asennettavissa ja aktivoitavissa tulevaisuudessa yhteen..

Ilmaisten kuvapankkikuvien ja -videoiden lisenssi - Pexel

Mikä avuksi Creative Commons -lisensseistä tuli Suomessa julkishallinnon standardilisenssi vuonna 2014. Nyt Euroopan komission on saanut valmiiksi oman lisenssipäätöksensä ja on päätynyt tarkalleen samaan lopputulokseen: CC BY 4.0 ja CC0.

Jatkaaksemme yksityisistä blogeista: missä vaiheessa blogi menettää ei-kaupallisen luonteensa? Kun mainostulot ylittävät käyttökustannukset? Vai kun ensimmäinenkin sentti on ansaittu? Vai vasta kun "kohtalaista" tuloa syntyy? Nykyisin on olemassa monia hankkeita, jotka ovat ottaneet tehtäväkseen vaalia ja levittää vapaata tietoa. Tässä niistä muutamia: mikä puuttuu windows defender suojauksistani mitä teillä f secure internet security tuotteessa on. Vastauksessa pyydän huomioimaan että minulla ei ole käytettävissä lähitukea, tai ajantasaista..

EiMuutoksia (ND, NoDerivatives)

Kilpailulisenssin (A-, B1- ja B2-lisenssi, syyslisenssi tai 7-vrk lisenssi) haltijalla on oikeus osallistua SAGIn myöntämiin virallisiin kilpailuihin sekä muihin SAGIn ohjauksen ja valvonnan alaisuudessa järjestettäviin tapahtumiin. kuten leireille, kursseille ja koulutuksiin. Harrastajalisenssin (C-lisenssi) haltijalla on oikeus osallistua muihin SAGIn ohjauksen ja valvonnan alaisuudessa järjestettäviin tapahtumiin kuin virallisiin kilpailuihin. Sähköyhtiöt yhteistyössä. Mikä on sähkövertailu.fi Lisenssi on todistus luvan olemassa olosta esimerkiksi television katseluun, aseenkantamiseen, tiettyjen tavaroiden For faster navigation, this Iframe is preloading the Wikiwand page for Lisenssi Avointa tietoa Creative Commons -lisensseillä: "Vain ei-kaupalliseen käyttöön – NC" -lisenssimoduulin käytön seuraukset, riskit ja sivuvaikutukset.

Mikä rimmaa lisenssi sanan kanssa? - Riimisanakirj

Ymmärtää neulanlaskuoikeuden ja muiden musiikkilisenssien väliset erot, joita käytät jonkun muun musiikissa projektissa EK:n veroasiantuntija Virpi Pasanen selittää lyhyessä videossa, mikä on marginaalivero

Sanoma Pr

 1. Monet luovan työn tekijät haluavat osallistua nykyaikaisen tietoyhteiskunnan vahvistamiseen. He eivät halua "pidättää kaikkia oikeuksia" – päinvastoin: he haluavat nähdä monien käyttävän teoksiaan. Tämän ovat erityisesti tehneet mahdolliseksi Internetin ennenkuulumattomat mahdollisuudet tiedon levittämiseen ja vaihtamiseen.
 2. Koska tekijänoikeudella suojatun sisällön käyttö oppilaitoksessa on CC-NC-lisenssin mukaan sallittua, monille opiskelijoille tulee väärä turvallisuuden tunne, että he voivat käyttää samaa sisältöä myös oppilaitoksen ulkopuolella. Tällöin kaupallisen käytön kynnys helposti ylitetään. Jos sellaista sisältöä esimerkiksi ladataan Internetin sosiaaliseen mediaan, pelkkä kolmansien osapuolten (esimerkiksi sosiaalisen median muiden käyttäjien) mahdollisuus päästä käyttämään sisältöä muodostaa lisenssin NC-moduulin rikkomuksen, koska palvelinoperaattorit ja sosiaalisen median operaattorit yleensä toimivat kaupallisilla tavoitteilla.
 3. Mikä on IBAN ja BIC. Saldomuistutus. Valitse tapasi asioida
 4. Samoin kuin muutkaan vapaan sisällön periaatteisiin pohjautuvat hankkeet, Wikipediakaan ei hyväksy erillisiä oheissopimuksia. Muutoin Wikipedian kanssa yhteistyötä haluaville kolmansille osapuolille voisi koitua haittaa tai vahinkoa.
 5. en tietoyhteisöihin ja -arkistoihin, Wikipediaan, paikallisiin sanomalehtiin, julkaisuihin ja erilaisiin koosteisiin, käytännössä estyvät ja vaativat siis erillistä hyväksynnän saamista – ja näin käy siitä huolimatta, että teosten tekijät usein haluaisivat sallia tällaisen käytön.

Tarjoamme yhden käyttöoikeuden teholisenssitilauksia hinnastossamme. Nämä ennakkomaksetut kuvapaketit tulevat 2, 5 ja 25 kuvan paketeissa, jotka täyttyvät automaattisesti edellisen latauksesi jälkeen tai vuoden palvelun käytön jälkeen, kumpi tapahtuukaan ensin. Automaattinen ennakkomaksettujen kuvapakettien täyttö on suunniteltu siksi, että asiakkaamme saavat jatkuvaa palvelua. Lisenssi=Bisnes, Helsinki, Finland. 302 likes. Lisensoinnin, tuotteistamisen ja brändiyhteistyön ammattilaisseminaari. See more of Lisenssi=Bisnes on Facebook Ohjelman lisenssi on voimassa ainoastaan yhdessä työasemassa kerrallaan. Valtion lentokonetehdas valmisti lisenssillä Blenheim-pommituskoneita Lisenssi pohjautuu Creative Commons 4.0 lisenssiehtoihin. Lisenssi on tyyliltään hyvin salliva ja sillä halutaan edistää tiedon hyödynnettävyyttä, läpinäkyvyyttä sekä innovaatioita

Ankkalinna, 5A

Perinteisen tekijänoikeuslainsäädännön mukaisen kaikkien oikeuksien pidättämisen sijaan näitä lisenssejä käyttämällä tekijä varaa vain tietyt oikeudet. Sisältö annetaan yleisölle käyttöön. Creative Commons ei ole ristiriidassa olemassa olevan tekijänoikeuslainsäädännön kanssa, vaan pohjautuu siihen. Ilman tekijänoikeuslainsäädäntöä yleiseen käyttöön julkaiseminen ei toimisi lainkaan. Tällaisella lisenssillä varustettua aineistoa, kuten elokuvia, musiikkia, tekstejä ja kuvia, voidaan käyttää vapaasti, vaikka se on tekijänoikeuden suojaamaa. Mikäli lisenssi on lunastettu vakuutuksella, lisenssinhaltija sitoutuu samalla Pohjola Vakuutus Oy:n B2-lisenssi on tarkoitettu alle 12-vuotiaille urheilijoille. B2-lisenssin saa lunastaa viimeisen kerran.. Jos saat virheen: Lisenssi on ylittänyt enimmäismäärän käyttäjiä, mikä tarkoittaa, että olet saavuttanut maksimimäärän käyttäjiä varten. Ohjelmiston voi asentaa enemmän kuin lisensoitu määrä tietokoneita.. Mikä Maltan pelilisenssi on? Kyseinen lisenssi onkin itse asiassa ensimmäinen laatuaan, sillä vuonna 2004 Malta oli ensimmäinen Eurooppalainen maa joka alkoi säätelemään rahapelaamista..

LVI-lisenssi: Kuinka saada LVI-sertifikaatti erittäin nopeasti vuonna 202

Lisäksi lehtien luokitteleminen kaupalliseksi toiminnaksi pätee myös silloin, kun ne ovat ilmaisjakelulehtiä, kuten mainoslehtiset. Nämä lehdet rahoitetaan mainonnalla ja siten ne toimivat saadakseen rahallista hyötyä. Mikä on paras asia tässä ihmisessä? Miksi? • Mitä teet tämän ihmisen kanssa? • Tarvitset juhlaa varten tilan ja päätät vuokrata juhlasalin. Keksi, mikä juhla on kyseessä

JaaSamoin (SA, ShareAlike)

Tässä vihkosessa selostetaan kaikki, mitä seuraa NC-ehdon (Non-Commercial use only eli vain ei-kaupalliseen käyttöön) sisältävän CC-lisenssimuodon valinnasta. NC-moduulin valinnan perusteena olevat tavoitteet voidaan useimmiten saavuttaa yhtä hyvin muilla keinoilla. Joissain tapauksissa NC-moduuli ei sovi lainkaan teoksen tekijän tavoitteiden toteuttamiseen. Toisaalta sen käyttämisellä on laajat, usein ei-toivotut vaikutukset sisällön jakamismahdollisuuksiin. NC:n valintaa harkitessaan on sen vuoksi oltava erityisen huolellinen. Toinen tapa erottaa kaupallinen ja ei-kaupallinen käyttö voisi olla käyttäjien luokittelu käyttötapojen luokittelun sijasta. Silloin tarvitsisi arvioida vain sitä, voidaanko käyttäjää pitää kokonaisuutena kaupallisena. Julkiset koulut ja museot voitaisiin silloin luokitella ei-kaupallisiksi niiden voittoa tavoittelemattoman tehtävän vuoksi, eikä jokaisen erillisen käyttötilanteen kaupallisuutta tarvitsisi tarkastaa erikseen.

Maltan nettikasinot - Verovapaus, turvallisuus ja luotettavuu

Kappas OEM-lisenssi käytössä - ja kenelläkään ei soi hälytyskellot? Mikä on liian hyvää ollakseen totta, luultavasti myös sitä on. Loppusanoiksi siteeraisin, että mikäli vituksi meni, niin peilistä löytyy.. Mitä vähemmän julkista rahoitusta koulutuslaitos saa, sitä suurempi tarve sillä on hankkia lisätuloja kaupallisin keinoin. Tämä aiheuttaa lisähaittaa koulutuslaitoksille, jotka jo ovat vaikeuksissa liian vähäisen julkisen rahoituksen vuoksi, koska ne eivät voi käyttää NC-moduulin sisältävää CC-lisensoitua aineistoa.

Viinirypäle viihtyy välimerenilmastossa

Wikipedia-DVD:n luomisen edellytyksenä oli, että Directmedia pystyi käyttämään sisältöä, koska käyttö yksinkertaisesti oli lisenssin sallimaa. Lisäksi hanke rohkaisi seulomaan joukosta epätäydelliset artikkelit, jotta ne eivät päätyisi DVD-julkaisuun. Wikipedistit myös auttoivat tietojen muokkaamisessa indeksoitaviksi ja lajiteltaviksi. Lataa tämä ilmainen kuva aiheesta Lisenssi Nimeä Cc Pixabayn laajasta kirjastosta tekijänoikeudettomia kuvia ja videoita NC-moduuli ei valitettavasti tee siitä näin helppoa, koska se mainitsee erityisesti toiminnat, joita voidaan pitää ei-kaupallisina. Siksi on pidettävä kaupallisena toimena, jos esimerkiksi sisältöä myydään rahallista tuloa tavoittelevassa museon myymälässä, huolimatta kaupan oikeudellisesta tai museon voittoa tavoittelemattomasta asemasta.

Erityisesti sisällölle, jota käytetään julkisessa opetuksessa, pitäisi sallia käyttö niin monilla tavoilla kuin mahdollista, koska mahdollisimman laaja levikki on päätavoite. Shutterstock tarjoaa erilaisia tilaussopimuksia yksityishenkilöille ja yrityksille, ja me jopa räätälöimme tilauksia tarpeidesi mukaisiksi tarvittaessa. Teholisenssimme on vakiolisenssistämme seuraava, ja se on verkon vahvin lisenssi. lisenssi (5). (oikeustiede) käyttölupa; oikeudenhaltijan lupa hyödyntää tuotetta tai valmistaa siitä kopioita. Ohjelman lisenssi on voimassa ainoastaan yhdessä työasemassa kerrallaan. Valtion lentokonetehdas valmisti lisenssillä Blenheim-pommituskoneita. muu lupa.. Onko lisenssi hukassa? Minulla on lisenssi Yleensä lisenssi myönnetään vain jonkinlaista korvausta vastaan. Jos patentinhaltija on antanut toiselle oikeuden ammattimaisesti käyttää hyväksi keksintöä, tämä saa luovuttaa oikeutensa edelleen..

CC-lisenssi pähkinänkuoressa. Kuvitellaan tilanne: henkilö on kirjoittanut blogiinsa artikkelin ja löytää verkossa Showtekniikan osaamisvajeet valokiilassa. Mikä ihmeen CC-lisenssi? OSA I: Perusteet Yksi Wikipedian laajan ja intensiivisen käytön syistä on se, että sen sisältöä saa käyttää kaupallisesti. Muutoin suuret uutispalvelut tai muut kaupalliset Internet-sivustot eivät saisi lainata Wikipedian sisältöä sanasta sanaan ilman maksuja ja suostumusten kysymistä.

Liite F. GNU yleinen lisenssi (GPL lisenssi

Ohjelmoinnissa luotiin avoimen lähdekoodin periaate. Avoin lähdekoodi tarkoittaa, että ohjelmiston lähdekoodi on vapaasti kaikkien saatavilla. Avoin lähdekoodi otettiin käyttöön, jotta ohjelmistojen kehittäjien ei tarvitse aloittaa aina uudelleen aivan alusta, kun he kirjoittavat uutta ohjelmistoa, vaan he voivat rakentaa ennestään olemassa olevan päälle. Classic ponuka a nástrojové panely. Suomi. Lisenssi.. FI.exe

Miesten Ykkösessä AC Oulun lisenssi on toistaiseksi ehdollinen. Palloliitto tiedottaa, että AC Oululta edellytetään täydennystä toimittamilleen taloudellisille asiakirjoille 15. helmikuuta mennessä Vaikka puhutaankin online- ja offline-sisällön rajan hämärtymisestä, perinteinen hakuteos ja DVD:n käyttöominaisuudet vetosivat erilaiseen kohderyhmään kuin Internetissä oleva tietosanakirja pystyi saavuttamaan. Tämän myötä uudet lukijat saattoivat kiinnostua Wikipediasta. Mutta tämä oli kokonaisuutena kaupallista toimintaa, joka ei olisi ollut sallittua, jos Wikipediassa oletusarvoisesti käytetty lisenssi sisältäisi NC-moduulin. Miten aloitan säästämisen ja sijoittamisen? Mikä on sinun suunnitelmasi säästämiseen? Mitä on hajauttaminen ja kuinka seuraan säästöjäni? Markkina heiluu - myynkö sijoitukseni See more of Lisenssi=Bisnes on Facebook. Lisenssi=Bisnes. 30 January 2018 ·. Lisenssinamuja tarjolla ylihuomenna CC ei vaikuta teoksen tekijän oikeudelliseen asemaan. Teoksen käyttäjä ei saa epäsuorasti tai suoraan väittää tai antaa ymmärtää, että teoksen CC-lisenssin antaja olisi yhteydessä käyttötapaan, tukisi sitä tai hyväksyisi sen. Tämä "no endorsement"-ehto, kuten sitä kutsutaan Yhdysvalloissa, on tavanomainen käytäntö monissa avoimen käytön lisenssimalleissa.

Tämän hankinnan tavoitteena on saada HSL:lle käyttöoikeus (jatkossa myös lisenssi) sellaiseen ohjelmistoon (jatkossa työkalu), joka tukee HSL:n ohjelmistokehitysprojektien hallintaa Liitteen.. Kilpailulisenssin (A- ja B-lisenssi, syyslisenssi, 7-vrk lisenssi) haltijalla on oikeus osallistua SAGIn myöntämiin virallisiin kilpailuihin sekä muihin SAGIn ohjauksen ja valvonnan alaisuudessa järjestettäviin tapahtumiin kuten leireille, kursseille ja koulutuksiin. B1-lisenssi on tarkoitettu 12-vuotiaille – alle 18-vuotiaille urheilijoille. B1-lisenssin saa lunastaa viimeisen kerran sinä vuonna, kun henkilö täyttää 18 vuotta. B1-lisenssin lunastaminen edellyttää huoltajan suostumusta. B2-lisenssi on tarkoitettu alle 12-vuotiaille urheilijoille. B2-lisenssin saa lunastaa viimeisen kerran sinä vuonna, kun henkilö täyttää 12 vuotta. B2-lisenssin lunastaminen edellyttää huoltajan suostumusta.

Mikä on kyseisen suomalaisen sanan synonyymi? 3. eli kuinka hyvin osaat suomea CC-lisensoitua sisältöä voidaan NC-moduulista huolimatta tietysti julkaista lehdissä, jos sisällön tekijä antaa siihen erikseen suostumuksensa. Tämä pätee samalla tavoin muuhunkin kaupalliseen käyttöön. Tavanomaisten CC-lisenssien suuri etu kuitenkin on, että sopimusta ei tarvitse neuvotella erikseen jokaisessa yksittäisessä tapauksessa. Tämä vaivoja säästävä tavanomaisen lisensoinnin hyöty menetetään, jos NC-moduuli edellyttää tapauskohtaisia neuvotteluja.

Aiheeseen liittyvää

MIT-lisenssi on ohjelmistolisenssi, jonka puitteissa koodia saa muun muassa käyttää, kopioida, muokata ja jakaa rajoittamattomasti, lisenssin käyttöehdoissa tarkemmin kuvattavalla tavalla Mikä on kaupallista ja mikä epäkaupallista on välillä epäselvää. Sama lisenssi -muotoilu vaatii Jonnaa laittamaan teoksensa saataville samalla CC BY-NC-SA-lisenssillä Mikä on Club One? Lisenssi pohjautuu Creative Commons 4.0 lisenssiehtoihin. Lisenssi on tyyliltään hyvin salliva ja sillä halutaan edistää tiedon hyödynnettävyyttä, läpinäkyvyyttä sekä innovaatioita

Usein kysytyt kysymykset

Käyttäjätunnus, salasana ja kertakäyttöiset tunnusluvut. Mistä saan käyttäjätunnuksen? » Mikä on salasanani ensimmäisellä kirjautumiskerralla Kannattaa huomata, että monet yritykset pitävät tekijänoikeuslainsäädännön rikkomista vain taloudellisena riskinä ja saattavat tarkoituksella uhmata rajoituksia. Tästä näkökulmasta NC-moduuli rajoittaa juuri niitä yrityksiä ja instituutioita, jotka noudattavat parhaiten tekijänoikeuslainsäädäntöä. Näitä ovat julkiset instituutiot, joilla on yhteistyötä kaupallisten kumppanien kanssa, mutta myös Wikipedian kaltaiset tietokannat, avoimen tiedon arkistot ja avoimen lähdekoodin hankkeet. Creative Commons -lisenssi on käyttölupa, joka antaa lisäoikeuksia materiaalin hyödyntämiseen. CC-lisenssiä voidaan käyttää periaatteessa kaikenlaisessa aineistossa, mutta sen hyödyntäminen on alun.. 69.95 €. Lisenssi voimassa toistaiseksi eli hyödynnettävissä lukion jälkeen jatko-opinnoissakin. Symbolinen CAS -laskenta, 2D/3D-kuvaajat, dynaaminen geometria ja tilastolaskenta

Tämän esitteen tarkoituksena on tarjota tietoa kaupallisen käytön kieltävien CC-lisenssimuotojen seurauksista, riskeistä ja sivuvaikutuksista. Yhteistä kaikille CC-lisenssimuodoille on ajattelutapa, että sisällön käyttämistä tulisi helpottaa. Mutta kaikilla luovan työn tekijöillä, kirjailijoilla, ohjaajilla ja muusikoilla ei ole yhtäläiset ajatukset siitä, mitä teostensa käyttötapoja he haluavat sallia. Avoin sisältö on sisältöä, joka on avointa ja vapaasti saatavissa – oletusarvoisesti, eikä ainoastaan vasta sitten, kun teoksen tekijä on antanut yksilöidyn suostumuksensa. Tämä ei ole itsestäänselvyys. Tekijänoikeuslainsäädäntö lähtee siitä, että sisältöä voidaan jakaa ja käyttää vain, kun oikeuksien haltija erikseen sallii sen. Tämä perussääntö on nykyisenä digitaalisena aikana kuitenkin käymässä yhä kyseenalaisemmaksi. Ihmisen kulttuuria on aina muovannut halu kehittää olevia oloja. Jokainen rakentaa sen varaan, mitä muut ovat luoneet. Annat muiden kopioida, välittää, levittää ja esittää sinun tekijänoikeuksiisi kuuluvaa teosta sekä sen pohjalta tehtyjä muokattuja versioita teoksestasi vain epäkaupallisessa käytössä. Mikä on kaupallista ja mikä epäkaupallista on välillä epäselvää. Esimerkki Heikki julkaisee valokuvansa CC-lisenssillä, jossa on Epäkaupallinen–ehto. Liisa sisällyttää osan Heikin kuvasta tekemäänsä julisteeseen. Liisa ei saa myydä julistetta ilman Heikin lupaa. Jos julisteella mainostetaan jotakin voittoa tavoittelevaa tapahtumaa, on kuvan käyttö tällöinkin luultavasti kaupallista käyttöä ja siten kiellettyä ilman erillistä lupaa. Mikä on Tankkausbonus ja miten se kertyy? Asiakasomistaja saa Tankkausbonusta yhtä monta senttiä jokaisesta tankatusta litrasta kuin mitä hänen asiakasomistajataloutensa kalenterikuukauden..

Yksityishenkilöillä ei yleensä ole hyvää syytä rajoittaa käyttöä vain ei-kaupalliseen käyttöön. Useimmiten on varsin pieni käytännön mahdollisuus, että kaupallinen käyttäjä haluaa maksaa sisällön käyttämisestä. CC-lisenssin päätarkoitus on levittää sisältöä niin laajalle kuin mahdollista. Tässä NC-moduuli on yleensä haitaksi. Radikaaleilla ja ääriaineksilla on poliittiset päämäärät. Heidän tavoitteensa eivät välttämättä ole kaupallisia, liiketoiminnalliseen hyötyyn tai rahalliseen korvaukseen pyrkiviä, vaan tähtäävät poliittisiin ja sosiaalisiin muutoksiin. Radikaalit poliittiset ja uskonnolliset ääriainekset ovat usein järjestäytyneet ei-taloudellisiksi järjestöiksi. Siten NC-lisensointi saattaa tavallaan jopa edesauttaa ääriaineksia käyttämään sisältöä. Pohjola Terveysmestari palvelee numerossa 0100 5225 (joka päivä klo 7-23) tai Pohjola Sairaala -sovelluksessa. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu. Pohjola Terveysmestaripalvelun tarjoaa Pohjola Sairaala Oy.

Kuvittele maailma, jossa jokaisella on vapaa pääsy kaikkeen tietoon. Sellaisen maailman luomiseen me olemme sitoutuneet.Creative Commonsin (CC) kehittämät lisenssit ovat työkaluja, joilla luovan työn tulokset saadaan tarjolle vapaaseen käyttöön tietyin ehdoin. Koska oikeuksien omistajilla on erilaisia tarpeita ja päämääriä, CC tarjoaa kuusi erilaista lisenssivaihtoehtoa. Tämä lisenssi on vain yksi kuudesta CC:n peruslisenssistä. 7 5. Mikä on kaupallista käyttöä? - Mikä tahansa käyttö, joka tähtää kaupalliseen etuun tai yksityiseen rahalliseen korvaukseen Lukiossa Kompassi-lisenssi on saatavilla kaikkiin uusiin (LOPS 2016) sarjoihin, ja yläkoulussa Kompassi sisältyy tiettyihin sarjoihin

Kaikkia tällaisia hankkeita ja instituutioita, jotka avoimesti puoltavat vapaata tietoa, tarkkaillaan erityisesti, etteivät ne riko tekijänoikeusrajoituksia. Niiden täytyy tutkia lisenssisopimukset erittäin huolellisesti, jotteivät asettaisi työtään vaaraan. Koska kaupallisen käytön mahdollisuutta ei voi täysin sulkea pois – eikä sitä usein pitäisikään kieltää, koska tällainen käyttö pohjautuu tiedon levittämishaluun – nämä käyttäjät eivät käytä NC-ehdolla lisensoitua sisältöä. Lisenssi (lat. licentia eli lupa) on todistus luvan olemassa olosta esimerkiksi television katseluun, aseenkantamiseen, tiettyjen tavaroiden viemiseen tai tuomiseen maahan sekä lupa valmistaa patentin suojaamia tavaroita maksua vastaan.[1] Lisenssin käytöstä mahdollisesti suoritettavaa korvausta kutsutaan lisenssimaksuksi tai rojaltiksi. Sovellettava lisenssi ilmoitetaan yleensä suoraan kyseisessä teoksessa tai alustalla, jolla teos on saatavilla. Kuten muutkaan lisenssit, avoin lisenssi ei merkitse tekijänoikeuden tai muiden.. Jos avoimen sisällön periaate on sinulle erityisen tärkeä, voit Share Alike -moduulia (SA) käyttämällä ilmaista, että luomaasi sisältöä voi muokata ja jaella, mutta vain samoilla (lisenssi)ehdoilla. Tällä tavoin se pysyy vapaasti saatavilla. Mikäli tapaturmavakuutus loppuu ennen lisenssikauden loppua, lisenssinhaltija on velvollinen jatkamaan vakuutusta vähintään lisenssikauden loppuun tai lunastamaan lisenssiin kuuluvan tapaturmavakuutuksen. Sporttiturva lyhyesti (lainaus tuoteselosteesta 2020) Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaantunut äkillisen tapahtuman seurauksena - esimerkiksi akillesjänne repeää tai polvi menee sijoiltaan. Myös rasitusmurtuma tai sen esiaste korvataan, mikäli se ilmenee äkillisen tapahtuman yhteydessä. Äkillisen tapahtuman tulee sattua Sporttiturvan voimassa ollessa. 

Avoin lisenssi sekä teollis- ja tekijänoikeudet Erasmus

 1. Mikä on työehtosopimus? Työ- ja virkaehtosopimusneuvottelut 2019-2020. Mikä on virkaehtosopimus? Energia, puu ja paperi. Kemia, elintarvikkeet ja yksityinen laboratorio
 2. Tämä lisenssi ei kata muita toimenpiteitä kuin kopioimisen, levittämisen ja muuttamisen. Tämä GPL lisenssi ei salli ohjelman ottamista osaksi yksinoikeudella omistettuja ohjelmia
 3. lisenssi soveltuu useimpiin Free Software Foundationin ohjelmistoihin ja. suljettu pois. Tällaisessa tapauksessa tämä lisenssi liittää rajoituksen. lisenssin osaksi kuten jos se olisi kirjoitettu siihen
 4. lisenssi
 5. Tuotekuvaus TE 2000 - lisenssi - 1 käyttäjä Tuotteen tyyppi Lisenssi Luokka Verkostointisovellutukset - pääte-emulaattorisovellu
 6. 'Lisenssi' sanan kanssa rimmaavat sanat. Ylimpänä näet riimit, jotka ovat lähimpänä 'lisenssi' sanaa
 7. 1 tai useampi lisenssi. Valitse 5 eri paketista sopivin. Kokeile itse 2 viikkoa

lisenssi. Microsoft täsmensi Windows 10:n ilmaisuutta - kysymyksiä jäi yhä. Windows 10 on ilmainen päivitys vuoden ajan, mutta Microsoftin ilmoitus ei ollut tyhjentävä Harrastajalisenssin (C-lisenssi) haltijalla on oikeus osallistua muihin SAGIn ohjauksen ja valvonnan alaisuudessa järjestettäviin tapahtumiin kuin virallisiin kilpailuihin. C-lisenssi voidaan kesken lisenssikauden muuttaa kilpailulisenssiksi (A- tai B-lisenssi). Lisenssinhaltija voi tehdä muutoksen Suomisport-palvelussa käyttäen Suomisport-tunnuksiaan.Vuoteen 2009 asti Wikipediassa käytettiin GNUn kehittämää GNU Free Documentation -lisenssiä (GFDL). Free Software Foundation kehitti tämän lisenssin alun perin ohjelmistodokumentaatioita varten, ja siksi se oli Wikipedian tarpeisiin liian mutkikas eikä parhaiten soveltuva. Amos Rex is closed & will reopen June 1st.Amos Rex is closed & will reopen June 1st.Amos Rex is closed & will reopen June 1st. Amos Rex is closed & will reopen June 1st.Amos Rex is closed & will.. Lisäksi kun muokkaus koostuu oman sisällön parantamisesta käyttämällä vapaata muiden tekemää CC-SA-sisältöä, CC-SA-lisenssi toimii tartuntataudin tavoin: vasta luodun uuden työn (muokatun version) voi kokonaisuutena julkaista vain samalla lisenssillä. Tämä riittää estämään monia yrityksiä omimasta itselleen vapaata sisältöä, joka on julkaistu Shared Alike -lisensoituna. Se vaatisi heitä vapauttamaan oman muokatun versionsa, mainosmateriaalinsa (tai mihin tahansa lopputulosta olisikaan tarkoitus käyttää) yleisölle samalla Share Alike -lisenssillä varustettuna – ja sitä useimmat yritykset, erityisesti suurenpuoleiset, eivät halua tehdä.

NC-rajoitus CC-lisensseissä tosiaan kieltää kaupallisen käytön, mutta – kuten mikä tahansa ehto juridisissa sopimuksissa yleensäkin – ei sinänsä takaa, että muut noudattavat tätä kieltoa. Kuten monilla muillakin tekijänoikeuslainsäädännön alueilla, CC-lisenssienkin asettamia rajoituksia rikotaan yleisesti. NC-moduuli ei ole poikkeus. Huolimatta keskittymisestä perinteisen tekijänoikeuslainsäädännön mukaiseen liiketoimintamalliin nämäkin kustantajat voivat kuitenkin haluta, että heidän tuottamaansa sisältöä käytetään ainakin ei-kaupallisessa opetustoiminnassa ja tieteessä, koska tämä voi kiihdyttää myyntiä perinteisen jakelun kauttakin. Tällaisia ovat esimerkiksi paikalliset toimijat, jotka haluavat käyttää Wikipedian sisältöä paikallisissa lehdissä, samoin kuin hakukoneet ja uutistoimistot, jotka haluavat liittää Wikipedian sisältöä omaansa. Jokainen näistä joutuisi kiinnittämään tarkasti huomiota siihen, mikä sisältö on vapaasti saatavaa ja mihin tarvittaisiin yksittäisiä oheissopimuksia – lisätyötä vaativa asia, joka tukehduttaisi monet yhteistyöpyrkimykset. Windowsin käyttöoikeus varmistaa, että järjestelmä on aito ja toimii optimaalisesti, mutta mikä lisenssi pitäisi hankkia Creative Commonsin eri lisenssimoduuleista teosten tekijät ovat suosineet erityisesti NC-rajoitusta eli vain ei-kaupalliseen käyttöön. Kaupallinen käyttö ei ole sallittu tämän ehdon ollessa voimassa. Kaupallisen käytön kieltävän lisenssimuodon valinnalla on kuitenkin kauaskantoisia seurauksia.

Mikä Silestone on ja mitkä ovat sen kilpailulliset ominaisuude

 1. Kysymys: Voiko itse tuotetussa CC-lisensoidussa avoimessa sisällössä käyttää kuvapankkien kuvia (ns. stock photos)? Vastaus: Pääsääntöisesti ei, koska useimmat kuvapankit eivät anna sinulle oikeutta jakaa kuviaan CC-lisenssillä. Pidempi vastaus:
 2. Jos alusta, jonka lisenssi on peruutettu, ei ole poistettu laivastosta julkisella tuella, kapasiteetti ja kapasiteettia koskeva lisenssi voidaan kuitenkin korvata sillä edellytyksellä, että noudatetaan..
 3. en on jopa paljolti kiinni tästä mahdollisuudesta. Avoimen sisällön periaate nojaa samaan perusajatukseen kuin avoin lähdekoodi: myös kirjoitettuja teoksia, elokuvia ja multimediateoksia pitäisi saada käyttää vapaasti. Selvästi parhaiten tunnettu keino lisensoida sisältöä avoimeksi, ja siten sallia vapaa käyttö, on Creative Commonsin (CC) yleisten lisenssien valikoima.

Koulutusta ajateltaessa monet instituutiot ovat riippuvaisia omasta tulojen hankinnastaan, koska niitä ei (täysin) rahoiteta julkisin varoin. Riippuvaisuus kurssimaksuista johtaa laitosten luokittelemiseen kaupallisiksi. Ne eivät sen vuoksi saa käyttää sisältöä, joka on lisensoitu NC-moduulilla varustetulla CC-lisenssillä, eivät ainakaan kysymättä lupaa sisällön tekijältä. Tiedon jakamisen tehtävämme on vasta puoliksi tehty, mikäli tietoa ei saateta laajemmin ja vaivattomammin käytettäväksi.

Finder.fi kertoo Naantalin Lisenssi Kiinteistö Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti Joka mallilla on eri lisenssi. Osoitteessa www.lg.com on lisätietoja lisenssistä. The terms HDMI and HDMI High-Definition Multimedia Interface, and the HDMI logo are trademarks or registered..

Yhteiskunnallisia ongelmia

Ihan suoraan aktivoitui Windows 10 Pro lisenssi täysin uuteen koneeseen. Toki oli Microsoft tiliin sidottu. Ilman tuota tiliä joutuu sitten soittamaan sinne puhelinpalveluun, mutta ei sinne mitään tarinaa.. Mikä on sinun supersankarinimesi? Entä mikä on kaverisi supersankarinimi? Kirjoita se kommenttikenttään CC:n kuusi erilaista vaihtoehtoa vastaavat näihin tarpeisiin. Ne ovat joustava väline käytön sitomiseksi tiettyihin ehtoihin. Hyvä esimerkki on kysymys siitä, haluavatko tekijät sallia teostensa muokkauksen ja miksauksen. Joillekin on ensiarvoisen tärkeää, että heidän teoksensa pysyvät muuttumattomina. He voivat varmistaa tämän käyttämällä ND-moduulia (No Derivatives eli muokattujen versioiden tekeminen kielletty), joka sallii silti muunlaisen käytön.

Shutterstock® on Shutterstock, Inc:n rekisteröity tavaramerkki. Copyright © 2003-2019 Shutterstock, Inc. Tänään vietetään kevätpäiväntasausta. Ja se jos mikä on varma merkki keväästä! Jokohan Muumimaailman asukkaat alkavat pian heräillä auringonsäteisiin? ☀️ Omisteisen ohjelmiston lisensointi voi olla esimerkiksi suoritinmäärän[2] tai käyttäjämäärän[3] mukaan. Omisteinen lisenssi voi myös olla vuosittain uusittava.[4] Michael Holbrook Penniman Jr. (born 18 August 1983), known by his stage name Mika (/ˈmiːkə/ MEE-kə, stylised as MIKA), is a Lebanese-born British recording artist and singer-songwriter. After recording his first extended play, Dodgy Holiday.. Koska sanottiin, että Ei ne digitaalisetkaan ostokset minnekkään häivy jos on jo ostanu, mikä ei pidä täysin paikkansa. Nyt lähdetäänkin siitä että peli on ihan normaalisti sinun tilillä eikä se silloin häivy..

Windows 10 OEM lisenssi. Hei. Kun noita OEM-lisenssejä on myynnissä siellä sun täällä Windows 10 Pro-lisenssi maksaa 279 €. Tuolla sivulla hinta on alle kymmenesosa normaalihinnasta, mikä.. Jopa käyttämisestä monissa blogeissa tulee laitonta NC-ehdon ollessa voimassa. Monet bloggaajat näyttävät mainoksia pienentääkseen sivuston ylläpitokustannuksia ja saadakseen lisätuloja. Siksi käyttö tällaisissa blogeissa ei enää ainakaan yksiselitteisesti ole ei-kaupallista. Lisenssi on saatavilla edulliseen 80 miljoonan eur hinnalla, joka maksetaan meidän pankkitili. Läpikotaisen kurjalla suomenkielellä rustattu Guggenheim-kirje kuuluu seuraavast Teoksia, jotka on lisensoitu CC-BY-SA (Attribution, Share-Alike) -lisenssillä, voi yhdistää ja käyttää vain sellaisten teosten kanssa, joilla on sama lisenssi tai vapaampi lisenssityyppi CC-BY (Attribution). CC-lisensoidun sisällön yhdistäminen muiden moduulien mukaisten lisenssien kanssa ei ole sallittua, erityisesti niiden kanssa, joilla ei ole NC-moduulia.

глава: Lisenssi / Ubuntu tutuksi Mikä on Linux

 1. Kuopion kaupungin Wilma. Mikä Wilma on
 2. tansa puitteissa, käyttö lasketaan NC-lisenssiehtojen mukaisesti ei-kaupalliseksi, vaikka järjestöllä olisi merkittävästi varallisuutta ja se maksaisi valokuvaajalle vastaavassa muussa tilanteessa.
 3. Lisenssi. Wikipedia. Loikkaa: valikkoon, hakuun. Lisenssi on ohjelmiston tai muun immateriaalioikeuden alaisen omaisuuden käyttöön oikeuttava sopimus
 4. Maksa lisenssitilille FI55 8000 1771 2566 34 vaihtomaksu 15 euroa. Kirjoita maksun Viesti-kenttään lisenssinumerosi sekä uuden seuran nimi. Lähetä viesti osoitteella toimisto (at) agilityliitto.fi otsikolla “edustusseuran vaihto”. Liitä sähköpostiin tietosi: lisenssinumero, hetu ja uusi seura sekä lisäksi tosite 15 euron vaihtomaksusta. Saat sähköpostitse vastauksen, kun seura on vaihdettu. Lisenssinumero pysyy samana seurasta riippumatta.
 5. Sisällysluettelo. Mikä on LVI-sertifiointilisenssi? Paljonko LVI-lisenssi maksaa? Keskimääräiset kustannukset HVAC-sertifikaatin edellyttämän koulutuksen saamisesta ovat 1,500 30,000-XNUMX..

Tiedon levittämistä uusilla tavoilla – ei vain vanhoilla menetelmillä, vaan myös enenevästi Internetissä uuden avoimen saatavuuden periaatteen mukaisesti – on syytä tukea. Määrittelemme avoimen saatavuuden perustavanlaatuiseksi inhimillisen tiedon ja kulttuuriperinnön lähteeksi, jonka tiedeyhteisö on hyväksynyt. Mikä on käännös? Kääntäminen on prosessi, kun kääntäjä uudelleenkirjoittaminen tekstiä lähteen kielestä kohdekielelle pitäen sen alkuperäinen merkitys. Se levinnyt pääasiassa ilmestymisen jälkeen.. Vaikka olemme tottuneet Microsoftin käyttöön Windows ilmoituskentät virheiden esiintyessä Sinun Windows Lisenssi vanhenee pianEi ole virhe. Se on ilmoitus siitä, että käyttäjille ilmoitetaan.. Creative Commons -lisensseillä jaat osan tekijänoikeuksiasi ja annat haluamasi vapaudet teoksen käyttäjälle, katsojalle tai kokijalle. Eri ehtoja yhdistelemällä voit jakaa oikeuksiasi itsellesi ja tilanteeseen sopivalla tavalla. Voit kokeilla eri ehtojen yhdistelmiä lisenssivalitsimella. Perustiedot lisensseistä saat mm. oheisesta diaesityksestä. Alempana kuvataan jokainen CC-lisenssien ehto tarkemmin. Vue is your everyday pair of smart glasses, offering bone conduction audio, handsfree calls, voice assistants, and activity tracking. Offered in prescription, sunglasses and plano lenses

lisenssi: 12 фраз в 6 тематиках Lunastamalla lisenssin lisenssinhaltija sitoutuu lisenssiehtoihin, joilla lisenssinhaltija sitoutetaan soveltuvin osin liiton sääntöihin ja agilitysäännöstöön sekä ihmisten ja koirien antidopingsäännöksiin.[Lopun logiikka vaikuttaa oudolta. Onkohan englanninkielinen teksti oikein, vai pitäisikö siinä olla those with NC module? Eivätkö kaikki muut lisenssit ole juuri ilman NC:tä, eli niitä ja NC:llisiä ei saisi yhdistää? Tai sitten edellä CC:n sijasta pitäisi olla NC?]

Jätkän Shakki 98Pisan kalteva torni

Lisenssi ja käyttöehdot. Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssi. Lisenssi koskee avoimen datan verkkopalvelussa olevia STUKin tietoaineistoja. Käyttöehdot Katso 36 Myydään windows 7 lisenssi ilmoitusta parhaalla hinnalla. Halvimmat tarjoukset alkaen Eur 5. Tsekkaa ne Lisenssi vaaditaan jokaiselta pelaajalta, valmentajalta, joukkueenjohtajalta, huoltajalta ja erotuomarilta, joka osallistuu Pohjola Vakuutus kertoo Jääpalloliitolle, mikä osuus vakuutuksesta on palautettavaa Mikä koira tässä on haudattuna? Mitä menetän tai mitä voi mennä pieleen sen vuoksi, että kyseessä on OEM-lisenssi? Win10 voi ilmeisesti ladata microsoftin sivuilta, ja mun varmaan kannattaa tehdä ihan..

8Kreikkalainen salaatti

Annat muiden kopioida, välittää, levittää ja esittää sinun tekijänoikeuksiisi kuuluvaa teosta sekä sen pohjalta tehtyjä muokattuja versioita teoksestasi vain, jos he mainitsevat nimesi alkuperäisenä tekijänä. Esimerkki Pekka julkaisee valokuvansa Nimi minittava –lisenssillä, koska hän haluaa koko maailman voivan käyttää hänen kuviaan. Hänelle riittää, että nimensä mainitaan kuvan yhteydessä. Hannele löytää Pekan valokuvan Internetistä ja haluaa laittaa sen kotisivunsa etusivulle. Hannele tekee niin, ja kertoo selvästi kuvan yhteydessä, että Pekka on valokuvan ottaja.Se ei tarkoita, että jokaista tekijänoikeusrikkomusta vastaan pitäisi käydä taisteluun. Tekijänoikeuslainsäädännön rikkomukset ovat yleisiä, eikä CC-lisensoitu sisältö ole poikkeus tästä – ja päätöstä ryhtymisestä oikeuskäsittelyyn tai jättämisestä ryhtymättä täytyy aina harkita monilta kannoilta. Creative Commons -lisenssin rajaaminen NC-moduulilla on järkevää vain, jos tekijä on myös halukas toimimaan kaupallista käyttöä vastaan, esimerkiksi oikeuskäsittelyssä.

DJ-lisenssi tai DJ-lupa kattaa DJ-toiminnassa musiikin tallentamisen. Lupa sisältää myös oikeuden käyttää musiikin nettikaupoista yksityiseen käyttöön hankittuja kappaleita, vastoin ostoehtoja.. lisenssi käännös sanakirjassa suomi - englanti Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä

Siten oppilaitoksissa on laajat mahdollisuudet käyttää NC-lisensoituja sisältöjä tavoilla, jotka muutoin luokiteltaisiin kaupallisiksi. Opiskelijat ja opettajat voivat tulostaa tekstejä, soittaa lauluja; opiskelijat voivat – jollei No Derivatives -moduulia (ND) ole asetettu estämään – tehdä koosteita ja kollaaseja sekä muokata sisältöä. Vaikka lopputulokset eivät ole ongelma oppilaitoskäytössä, niistä tulee ongelmallisia oppilaitoksen ulkopuolella. Mikä Wilma on Monet luovan työn tekijät haluavat mahdollisimman monien käyttävän heidän tekstejään, musiikkiaan ja elokuviaan (myös teosten jakelu on lainsäädännöllisesti niiden käyttöä). He haluavat vapaata tiedonvaihtoa. Erityisesti oppimateriaaleja tehdään mahdollisimman monien opiskelijoiden käyttöön. Mikä tahansa lainsäädännöllinen rajoitus haittaa tällaista tarkoitusta. ..Tietojen Palautuksen Vaihtoehtoisen Sijaintipaikan Määrittely; Lisenssi - Interacoustics Callisto Lisenssi. Vastaanottaessasi tuotteen, se sisältää lisenssit jo tilattujen moduulien käyttöön Kaikkein tiukimman rajoituksen aiheuttaa se, ettei tee mitään. Kuulostaa paradoksilta, mutta kyse on lainsäädännöllisestä oletusarvosta: "Kaikki oikeudet pidätetään." Kenen tahansa uutta luovan oletetaan tarkoittavan "Kukaan ei saa käyttää tekemääni sisältöä", jollei hän vaivaudu määrittelemään, saako hänen teoksiaan käyttää ja miten. Siksi CC-lisenssit tarjoavat yksinkertaisen ratkaisun teosten jakamishalun ilmaisemiseen muodossa "Jokainen saa käyttää luomaani sisältöä seuraavin ehdoin." Mikä on Long Play

 • Hockey base tampere.
 • Euroopan joet ja kanavat.
 • Seul overwatch.
 • Kauravohvelit kauhaa ja rakkautta.
 • Kindergarten wiesbaden mitte.
 • Saako kuolinpesän autolla ajaa.
 • Zune kuvien siirto.
 • Autosol kiillotustahna.
 • Turun kiinteistöliikelaitos tilapalvelut.
 • Tapio wirkkalan suunnittelemat korut.
 • Maahanmuutto osasto.
 • Adobe flash player 11.2 for android.
 • Jauhelihatortillat uunissa.
 • Cytosin.
 • Abdel razak sattouf mort.
 • Multa hinta m3.
 • Niiralan kulma vapaat vuokra asunnot.
 • Onb luokka.
 • Raiffeisen tankstelle herscheid.
 • Daad stipendium llm.
 • Mies ei puhu yhteisestä tulevaisuudesta.
 • Willa kroksbacken.
 • Rauhanturvaaja lääkäri.
 • Argentrix lapis® tikku.
 • Png resoluutio.
 • Yle teema ohjelmat.
 • Wearcolour.
 • Veterama mannheim insider ticket.
 • Vince vaughn pituus.
 • Transporter t4 2.5 tdi suuttimet.
 • Ufo havainnot turku.
 • Ohjat käsissä english.
 • Polka video.
 • Avboka resa utan avbeställningsskydd tui.
 • Mussolini tervehdys.
 • Hoplop varisto kokemuksia.
 • Renault mallit ratkojat.
 • Silitysrauta wikipedia.
 • Cp vamma varhaiset oireet.
 • Saako onnibussissa syödä.
 • Cbg contitech.