Home

Olenko ruma vai kaunis

Lataa lisää

Keskisuomalainen • Aholaidantie 3, PL 159, 40101 Jyväskylä • Vastaava päätoimittaja: Pekka Mervola • Mediatalo Keskisuomalainen • TietosuojalausekeMun mielestä ryhmän nimiki kertoo sen jo että se on fiftyfifty tuleeks hyvää vai huonoa palautetta.. Siis miettikää nyt, kaunis vai ruma? Ruma? Perseestähän se on että noita ilkeitä ihmisiä on mutta kyllä tuolla silti näyttäisi kilttejä ihmisiä enemmän olevan. Koittakaapa ite vaikka laskee jostain kuvasta siellä et moniko kommentti on negatiivista ja moni positiivista. Jokatapauksessa internetin ilkeyttä nyt ei voi estää mitenkään, ikinä. Kyllä tuo varmasti todella monien itsetuntoa on nostanut myös, näin kolikon kääntöpuolena.

OLENKO RUMA VAI KAUNIS `? • PäPy • IRC-Galleri

 1. Ilman ystävää olen elänyt koko pitkän elämän Rakkaudeton sydän pimeydessä kivussa yksin eläen on taival pitkä, loputon. Taas yksi päivä taakseen jättää Valot sammuu, on edessäni kuilu pohjaton Alkaa tunti viimeisen elon hetken Sisältä niin heikko..
 2. ua "Tähtisilmäksi" tai pienuuteni tähden "Kultakeijuksi". Naapurissa oli yhtä pienikokoinen tyttölapsi, jota vanhemmat kutsuivat "Räksyksi", lyhenne "Rääpäleestä" kuulemma!
 3. Olen Kaunis. This song is by Tyrävyö. Ei oo totta että olen tyhmä,Koska en pärjää koulussa,Mä en jaksa kuunnella,Enkä viitsi lukea,Ajatukset ovat muualla,Silti en oo tyhmä.Tajuutsä maailma
 4. Plus harvassa kuvassa oli mitään rehellistä kommenttia, mikä ilmeisesti kuitenkin oli ryhmän tarkoitus eli saada rehellisiä kommentteja.
 5. Tämä “moka” on kyllä pahin pohjanoteeraus aikoihin. Ei kenenkään kiusaamista pidä tukea.
 6. – Älä ota enää karkkia! Tulet lihavaksi ja sitten kukaan ei enää tykkää sinusta. (kiireinen äiti esittää ensimmäisen keksimänsä syyn lopettaakseen lastensa napostelun ennen ruokaa ja yhdistää ystävien saamisen hoikkuuteen – anoreksian ensimmäinen siemen on kylvetty)
 7. Niina Lahtinen varastaa Joonas Nordmanin show’n – Nordmanilta hillitön kuitti: "Olen aidosti joutunut pelkäämään sinua sänkyyn sijoittuvissa sketseissä"

Tuijan mukaan loppupeleissä elämätön elämä piirtää syvimmät vaot sekä kaunottaren että tavallisen pulliaisen kasvoille. Kasvonpiirteilleen harva voi mitään, ja rypistymistä säätelevän kollageenin määräänkin on vaikea vaikuttaa, mutta innostuksen liekki kaunistaa vanhan ja nuoren. Ei siis anneta unelmien kuolla tyttärien silmistä!Löydettyään palattuaan poikasensa henkihieverissä pöllö moitti kotkaa kovasti. Tämä puolustautui sillä, ettei voinut tietää poikasten olleen pöllönpoikasia, koska ne eivät olleet ollenkaan kauniita. PALAVA MAA. Onko unta vai totta Kuihtunut kauneus missä vesi ei virtaa, ei viherrä niityt Murheidenlaaksoon matkaani Tolpilleen takaisin minut nostaa voima tuntematon Olen elossa, vastaanotan sen. Исполнитель. Kaunis Kuolematon. Альбом. Palava Maa

Kaunis Kuolematon - Paha ihminen - YouTub

Ruma vai kaunis? Ainakin persoonallinen - Keskisuomalaine

Ehkä kaikki lapset eivät ole kauniita, mutta oma lapsi tai holhokki ei ole kriittisenkään äidin silmissä ruma. Aina voi poimia jonkin yksityiskohdan ja kiinnittää lapsen huomion siihen: Ai että oletko kaunis? Minun mielestäni sinulla on ainakin maailman kaunein hymy / maailman sööteimmät silmät / aivan ihanat kiharat / kaunis tapa kävellä ja niin edelleen.Uudet matkailuautot ovat ulkoasultaan saksalaisen teollisuusmuotoilijan Luigi Colanin suunnittelemia. Moottorina kaikissa kolmessa mallissa on 510-hevosvoimainen diesel. Oheisessa kuvassa näyttäytyvä auto on perusversio, mutta kyljestä törröttävä laatikko ei kuulemma kökötä siinä ajon aikana - se on hydraulisesti ulos tyrkättävä "lisähuone", jota voi käyttää vain auton ollessa pysähtyneenä.

Kaunis Kuolematon - Palava Maa - YouTub

Shutterstock Kuvasta on vaikea sanoa onko se esteettisen kaunis vai jotain ihan muuta. Ylävartalo paljaana esiintyvän Amandan törröttävät kylkiluut hallitsevat ehkä liian voimakkaasti tämän otoksen atmosfääriä. Asiasta on virinnyt tänään keskustelua sosiaalisessa mediassa

Gallup: oletko kaunis, ruma vai tavis? Vau Foorum

Feissarimokat - Kaunis vai ruma? Osa

 1. kin, kuin ylläolevalla “Hyi vⅰttu oot ruma!!!” -tyylin kommentoinnilla. Olen erittäin pahoillani, jos sinulle tuollainen on normaalia, kehittävää arvostelua. Toivottavasti sitten kestät samanlaista arvostelua myös itsekin.
 2. Joo nyt kyllä tää moka pois täältä. Ei mitään hauskaa naureskella nuorien tyttöjen ulkonäöille ja vielä jättää kasvot tunnistettaviks! Ja nyt vaan useempi teini löytä ton typerän ryhmän, kiitos Feissarimokien.
 3. Auton lähtöhinnaksi tulee EU-alueella noin 300 000 euroa. Plus verot. Mutta kallein pyörillä kulkeva palatsi maksaa noin 2 miljoonaa euroa.
 4. Ei lapsi/nuori ajattele vielä niin järkevästi kuin “aikuinen”. Luojan kiitos en ole itse enää teini, varmaan jos tämä mahdollisuus olisi ollut omassa nuoruudessani, niin olisin laittanut jonkun duckface-herutuskuvan ihan naiiviuttani tuntemattomien ihmisten ihmeteltäväksi. Kyllä ihmiset osaavat olla ilkeitä ja netti/FB on hyvä kanava kiusaamiseen… :(
 5. Tekis mieli postata oma kuva tuonne mahdollisimman vihaisella ilmeellä. Ja tuon “Kaunis vai ruma?” sijasta kysyä “Uskaltaisitko vittuilla?”
 6. Nuo kuvat on jaettu julkisessa ryhmässä Facebookissa. Jos ei halua, että omat kuvat leviää netissä niin ei kannata niitä sinne laittaa. Ei ainakaan julkiseen ryhmään Facebookissa.
 7. Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Eivät ne tänne ole niitä pyytäneet laittaa. Tuosta todellakin tunnistaa nuo ihmiset, ainakin jos tuntee. Toivottavasti facesta moinen ääliöryhmä poistetaan. Alaikäiset lapset odottavat positiivisia kommentteja, eivät he niitä muuten laittaisi. Heille tulee aina yllätyksenä kaikki muut.Onko facebookissa oikeesti tommonen ryhmä mihin voit lähettää kuvasi arvosteltavaksi? Tolla vikalla tytöllä tuli varmaan hyvä fiilis.

Jos on niin huomionkipeä että täytyy postata tuollaiseen ryhmään niin ei siinä oikein ketään voi syyttää.– Miten sinä olet kasvanut! Sinä olit pienenä niin söpö. Merkillistä, miten lapset voivat muuttua niin nopeasti! (hössöttävä täti-ihminen sotkee pituuskasvun ihmettelyn ja vauvamuistelut puheessaan tarkoittamattaan)

Kaunis Kuolematon - Yön tunteina - YouTub

 1. Tähän pöllö itkuisena huusi, että eikö kotka sitten tiedä, että jokaiselle äidille juuri hänen lapsensa ovat maailman kauneimmat!
 2. ta voi olla jo kunnianloukkauskin noita henkilöitä kohtaan varsinkaan kun kuvia ei ole edes sensuroitu kunnolla?
 3. Katsojat hämmästelivät Masked Singer -sarjan päätösjaksossa paljastuneita hahmoja: "En olisi ikinä uskonut!"
 4. Ensimmäinen kerta, kun feissarimokien juttu sai oikeasti tuntemaan suurta sääliä ja huolta “vitsien kohteista”.. Tulin hakemaan tänne illan naurut ja päädyinkin ahdistumaan maailman mätänemisestä..
 5. read
 6. Olet lukenut maksutonta artikkelia.Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus hintaan 15 euroa / 3 kuukautta kestotilauksena

Kaunis, kopea, ruma vai mukava - miten sinä löysit rakkauden? yle

Äiti, olenko minä kaunis? - MTVuutiset

Ihan typerää kyllä tämmönen, miten kukaan toinen ihminen voi sanoa kenestäkään toisesta, onko tämä ruma vai ei. Kauneus kun on katsojan silmissä, ja vaikka henkilö olisi ulkoisesti kaunis, voi olla sisältä ihan mätä. Ruma vai kaunis. Nimimerkki. Pieni tyttö. Ikä. 14. Kun mä katon peiliin, mä aattelen, et kuin ruma mä oikeesti oon. Tai kuin läski. Välillä on sellasii päiviä et peiliin kattoessani ajattelen olevani ihan suhteellisen kaunis ja sopusuhtanen, mut välillä tulee semmonen olo et pitäis olla kauniimpi ja laihempi

Itävaltalaisyhtiö ilmoittaa olevansa sitä mieltä, että aika on pahasti ajanut... Ainakin persoonallinen. Tämä sisältö on vain tilaajille. Olet lukenut maksutonta artikkelia. Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus hintaan 15 euroa / 3 kuukautta kestotilauksena Tilannehan on se, että et sinä viimeisestä ole oikeasti tuota mieltä. Sun vaan pitää sanoa niin. Syytä en tiedä, sano sä. Mulla on mennyt jotain pahasti ohi kun en ymmärrä miksi pitää olla mulkku. Ehkä olen tätä parjattua kukkahatutäti-kastia. Terv. kolmekymppinen mies.

Koska en facebookissa hengaa niin haluan kommentoida muijia tähän: Ekasta oon samaa mielt ko Nina, toka on nätti ja kolmas on just tätä sakkia ko olis pitäny hukuttaa jonnekki saaviin heti ko tuli emästään ulos. Video ei herkille: Humalainen intialaismies yritti vältellä poliisia rikkoessaan ulkonaliikkumiskieltoa – pakomatka päättyi aidanpiikin lävistykseen

– Jos kaikki pikkutytöt ovat kauniita, niin mistä tulevat kaikki rumat vanhat akat? kysyy puolestaan 35-vuotias Tuija ja vastaa itse:Ja oon melko lailla samaa mieltä tosta somesta. Aiemmin pahinta, mitä pystyit toisen itsetunnolle tekemään oli kopioida huonoa kuvaa tai piirtää itse, ja levittää ehkä just ja just kotikaupunkis kokoiselle alueelle. Nykyään viiden minuutin memegenerator-visiitillä pystyy saamaan miljoonat ja miljoonat ihmiset röyhkeästi loukkaamaan jotakuta, jota eivät edes tunne saati tajua oikeaksi ihmiseksi. TL;DR: voitaisko vⅰttu lopettaa käyttämästä meemejä, jotka halventavat ulkonäköä, ja ERITYISESTI niitä, joissa olevat ihmiset eivät ole julkisuuden henkilöitä.

Olenko kaunis? En. Ruma? En sitäkään - Kotimaa HS.f

 1. Joo,niin laittavat. Teinitytöt. Lapset, joilla on lapsen ajatusmaailma. Kuten joku edellä sanoikin, he voivat ottaa sieltä kuvansa pois järkiinsä tultuaan, mutta täällä ne ovat edelleen kaiken kansan pilkattavana. Ja tämän “hauskan” jutun ansiosta se järjetön ryhmä saa lisää julkisuutta. Onko jonkun mielestä ihan oikeasti hauskaa että haukutaan porukalla tuntemattomanta ihmistä rumaksi ja lumpuksi? Ihan tosissaan?
 2. Vaikka autoista ei vielä ole käytettävissä teknisiä yksityiskohtia, asiakkaan kannalta tärkein on jo tiedossa. Nimittäin hinta.
 3. Vanha kansa sanoo, että rumista pikkulapsista kasvaa kauniita aikuisia. Toisaalta kauneuskäsitykset muuttuvat, ja vain muutos on pysyvää. Meidät nykyäidit on ehkä kasvatettu vähättelemään omaa ulkonäköämme ylpistymisen välttämiseksi. Lapsen terävät korvat voivat myös poimia kommentteja ulkonäöstä ja saada niistä ihan eri käsityksen kuin oli tarkoitus:
 4. kään näköstä ongelmaa. Mieti ensikerralla hiukan pidemmälle kun siihen ruutuun edessäsi.
 5. © 2020 Feissarimokat | Yhteydenotto | Tämä sivusto käyttää evästeitä, lue Yksityisyys ja tietosuoja
 6. . Vanhemmat ei voi opettaa asioita joita ne ei itse osaa.
 7. un pointtia mutta lyhyesti: ryhmä on täynnä julmia teinejä jolla on yksi käsitys millainen ihmisen pitää olla ja kun joku on erilainen se on heti ruma ja se lytätään alas. Mikä siinä on että sen erilaisen ihmisen kimppuun heti hyökätään?

Mitä mieltä sinä olet? Mahtuuko kauneus, uskollisuus ja puolison huomioonottaminen samaan pakettiin? Entä onko vaatimattomiman näköinen aina se mukavin tyyppi? OLEN KAUNIS - Pelle Miljoona. [Intro] N.C. Hei älä tuu selittää mulle, kuuntele tää juttu, tää menee näin. D G A D Ei oo totta, että olen ruma, D G A D koska mul ei oo varaa pukeutua. G A G A Niin kuin rikkaiden kakarat D G D G Olet kaunis, olet rohkea, D G A olet vapaa - syntynyt voittamaan Ryhmän ylläpitäjistä kaikki on nähtävästi miehiä, ja osa vielä keski-ikäisiä. Öh? Valitkaapa kiitos kaikki tuolta ryhmän sivulta ilmianna ryhmä, siitä sitten oman valinnan mukaan joko facebookille tai ylläpitäjille. Itse pyysin ylläpitäjiä poistamaan ryhmän. Tuskin tapahtuu, mutta todennäköisyys suurenee jos useampi tekisi saman! Ei tee hyvää kenenkään itsetunnolle tuonne kuvien laittaminen, varsinkaan kun nuo feikkitilien luojat ihan asioikseen haukkuvat. Ihan pahaa tekee!

Suomalaisen BB-tähtösen yläosatonkuva hämmentää: Ruma vai

neww: Koska en facebookissa hengaa niin haluan kommentoida muijia tähän: Ekasta oon samaa mielt ko Nina, toka on nätti ja kolmas on just tätä sakkia ko olis pitäny hukuttaa jonnekki saaviin heti ko tuli emästään ulos.En suoraansanottuna ymmärrä näitä ryhmiä. Mitä hienoa on kuulla tuntemattomien mielipiteitä sun ulkonäöstä, kun tietää jo valmiiksi kommenttien tason? Jos palaute olisi asiallista ja perusteltua niin saatttaisin jopa ottaa kritiikkiä vastaan, mutta loppujenlopuksi vaan sun oma mielipide itsestäs merkkaa jotain. Itse ainakin tiiän olevani suht kaunis, joten eikö sen pitäisi riittää. Tottakai kehuja on aina kiva kuulla mutta jotain tasoo pitäis olla.

Olenko nätti vai ruma? Sitä kysyv&aum

 1. Yllättävä viesti keskeytti Charles Leclercin pelisession – Ferrari-tähdelle tuli todellinen äkkilähtö
 2. Ajattelin kieltämättä suunnilleen samaa kuin Nina, mutta en kertoisi sitä asianomaiselle, ilmeilköön kukin miten haluaa. Mikään näistä jutuista ei ollut hauska, mutta ehkä vähiten ymmärrän tuota viimeistä. Mikä on sen pointti? Se on pelkkää haukkumista, katsoi asiaa miten päin tahansa. Tokassa yrittää sentään olla jonkinlainen mauton “vitsi”, mikä ei tosin paljon auta tekemään tästä mokasta tarpeellista. Ehkä mokan pointti onkin tuollaisen yhteisön olemassaolo tai nuo ilkeät kommentit? Oli miten oli, näissä ei ole mitään hauskaa tai helmeä.
 3. Jotain rajaa: Ette ole edes vaivautuneet muuttamaan kuvia oikeasti tunnistamattomiksi. Facesta noi tyypit pystyy vielä ottamaan oman kuvansa pois jos alkaa ahdistaa, mutta täällä ne + kommentit pysyvät ikuisesti ihmisten naureskelun kohteena.
 4. Tähänkin, jos joku ei huomaa tuosta toisesta: Ryhmä on poistettu facebookista. Mokien ylläpitäjiltä tuli kyllä nyt emämokaus itseltään laittaa näitä tänne ja vieläpä kaksin kappalein. Onko teillä joku yläasteikäinen tet-harjoittelussa vai mistä on kyse?
 5. Ei jumalauta….. kaikkia ryhmiä sitä Facebookissa onkin. Tuo ryhmä on mukamas egonpönkitys-ryhmä epävarmoille teineille, mutta noh, paskaahan sieltä niskaan tulee.

Kaunis Kuolematon Paha ihminen, released 11 April 2019 PAHA IHMINEN Istun lattialla hiljaa miettien mitä tein Viha ottanut vallan, kovin kivettynyt sydän onkohan tuo nyt jo entinen Sekunnit hetken kestäneet Aika Nyt olen parempi ihminen kuin koskaan ennen

Nyt Ruotsista yritetään rynniä Suomeen Tornion rajalla – rajavartiolaitos: Saapuva liikenne ajoittain ruuhkautunut Lyrics for Ruma On Kaunis by Klamydia. Kauniimpi oot kuin kaikki muut Sitkeys elää meissä elämästä syrjäytyneissä Ruma on kaunis Sun tarinas mieliimme jää Sun rakkautes on kosketus elämää

Itähelsinkiläiset! Onko itähelsinki ruma vai kaunis paikka? Naps

Aavemaista hiljaisuutta ja yksinäistä juhlintaa – Bundesliiga palasi yli kahden kuukauden tauolta Opiskelijoista puolet on tiukkojen rajoitusten jatkon kannalla, eläkeläisistä vain 27 prosenttia. Oli pakko käydä kattomassa ite tuota ryhmää facessa, ja siellä on niin paljon pahempaakin kun nämä tänne postatut – feikkitilejä käyttäviä törkyturpia joka kuvassa, tosi inhottavaa juttua etenki nuorille tytöille.

RUMA JA KAUNIS by mirka polo on Prez

 1. Tarina kertoo, että pöllö pyysi muinoin kotkaa viemään ruokaa poikasilleen hänen poissa ollessaan. Kotka löytäisi poikaset helposti, sille ne olivat kaikista metsän linnunpoikasista ehdottomasti kauneimmat. Kotka ei kuitenkaan löytänyt pöllön asuma-alueelta kauniita linnunpoikasia, vain uskomattoman rumia, pieniä takkuisia rääpäleitä. Niitä pöllö ei toki voinut tarkoittaa!
 2. Edes eno ei tunnistanut Masked Singer -Leijonaa – uskomaton ääni häikäisi koko kauden ajan
 3. Peräkärrystä irronnut kuumentunut rengas sytytti nopeasti levinneen maastopalon Uudessakaarlepyyssä
 4. huomioon kuin ne, joilla on ulkonäkönsä puolesta enemmän vientiä.
 5. Jotain rajaa: Hei Feissarimokien ylläpitäjät! Tää juttu menee ala-arvoiseksi, kun julkaistaan ihmisten kuvia ja niiden haukkumista täällä “huumorina”. Ette ole edes vaivautuneet muuttamaan kuvia oikeasti tunnistamattomiksi. Facesta noi tyypit pystyy vielä ottamaan oman kuvansa pois jos alkaa ahdistaa, mutta täällä ne + kommentit [...]
 6. Olenko ruma vai kaunis `? 09.09. voisitko tutustua muhun
 7. KAUNIS IHO - Härkitie 8, 37100 Nokia, Finland - rated 5 based on 9 reviews Ensikertalaisena oli miellyttävä ja hyvä kokemus käydä täällä ihonhoidossa.... See more of KAUNIS IHO on Facebook

Video: Sodan henki - Kaunis ja ruma talvisota by Tuomas Tepor

Joo kun sananvapaus on sitä että saan sanoa niin pahasti kun vaan ikinä haluan, koska hei sananvapaus, ei mun mielipiteet voi loukata ketään tai aiheuttaa pahaa mieltä!Hohhoijakkaa. Kyllä väsyttää lukea ihmisten “voi kuinka inhottavasti sanotaan tuolla” -valituksia ko kyseessä on kuitenki ihan semmonen tilanne missä porukka itte tunkee kuviaan esille just sillä periaatteella että haluaa ne arvioitavaksi. En näe mitää syytä siihe että miks sit kenenkää pitäs muotoilla sanojaa ees kohteliaiks jos kerta toine ihan pyytämällä pyytää arvostelua. Ainahan ei voi sanoo kaikkee kauniisti.Taustatietoja: “Kaunis vai ruma?” on ulkonäön arvostelua varten perustettu ryhmä Facebookissa.– Lapsiparka, ihan isänsä näköinen! (katkeroitunut äiti ystävättärelleen avioeron jälkeen, kun mikään ei olisi saanut muistuttaa entisestä miehestä) Ampiaisen henkilöllisyys vahvistui viimein – kertoo asun aiheuttaneen päänvaivaa: "Kuin märkä sukelluspuku"

Uliuli: Suurimman osan mielestä täällä idiootteja saa haukkua ja muiden typeryydelle saa nauraa mutta auta armias jos joku sanoo jotain ulkonäöstä niin “ou-nou”. Ellei kyseessä sitten ole joku kaunista kroppaa esittelevä bimbo. Sitähän saa haukkua ja sille saa nauraa, mutta jos kyseessä on joku astetta rumempi kaveri niin sillon se on ihan hirveetä kauheeta kamalaa.No jokaisen pitäisi itse tajuta että jos on epävarma omasta itsetunnosta niin silloin ei välttämättä ole hyvä idea lisätä kuvaa tonne.

Suurimman osan mielestä täällä idiootteja saa haukkua ja muiden typeryydelle saa nauraa mutta auta armias jos joku sanoo jotain ulkonäöstä niin “ou-nou”. Ellei kyseessä sitten ole joku kaunista kroppaa esittelevä bimbo. Sitähän saa haukkua ja sille saa nauraa, mutta jos kyseessä on joku astetta rumempi kaveri niin sillon se on ihan hirveetä kauheeta kamalaa. Weibossa, kiinalaisten Facebookissa, leviää kulovalkean tavoin yksinkertainen testi jonka avulla voi määritellä, onko oma naama kaunis vai ruma anterotero: Onko facebookissa oikeesti tommonen ryhmä mihin voit lähettää kuvasi arvosteltavaksi? Tolla vikalla tytöllä tuli varmaan hyvä fiilis.S. aivartelija: Tähänkin, jos joku ei huomaa tuosta toisesta: Ryhmä on poistettu facebookista. Mokien ylläpitäjiltä tuli kyllä nyt emämokaus itseltään laittaa näitä tänne ja vieläpä kaksin kappalein. Onko teillä joku yläasteikäinen tet-harjoittelussa vai mistä on kyse?

Olenko laiska vai mita? by Eerinyy on DeviantAr

Marchi Mobile -yhtiö haluaa mullistaa matkailuautojen ulkonäön. Itävaltalaisyhtiö ilmoittaa olevansa sitä mieltä, että aika on pahasti ajanut nykyisten matkailuautojen ohi. Tämän hetken kalusto on kuulemma totaalisen tylsää ja kuin märkä rätti autoja katsovan silmille. Sinä näit sisälleni ja sanoit minua kauniiksi. Tiedän, etten täytä kauneuden normeja, ja silti olen sinusta kaunis. Niin olet sinäkin. Kaunis kummajainen Monelle näyttää edelleen olevan epäselvä tämä “ja muut facebookin helmet.” Eli tällä sivustolla ei aina tule pelkkiä mokia.. mun mielestä nyt on pikemminkin enemmän tullut näitä helmiä, kuin varsinaisia mokia. Tämä yhteisö kuuluu niihin muihin fb helmiin…Sinä näit sisälleni ja sanoit minua kauniiksi. Tiedän, etten täytä kauneuden normeja, ja silti olen sinusta kaunis.

Katoin tänään ton ryhmän kun se oli vielä aamulla auki. Tosi outoa, monella oli just tollasia tosi huonoja kuvia missä näky hädin tuskin edes naama kun siitäkin puolet peitti otsahiukset ja hupparin huput jne kaikilla. Arvoi siinä sit ulkonäköö kun näkyy joku kolmasosa naamasta.Eero Tikka: Tämähän on täällä vähän niin kuin kritisoimaan tuon ryhmän toimintaa. Toisaalta, siihen kuviaan lähettävät suorastaan kerjäävät tuota huomiota, niin osa näistä selvästi vitsiksi tarkoitetuista kommenteista on tässä kontekstissa ihan hauskoja (keskimmäinen esimerkiksi).No eihän täällä juuri kukaan näyttänyt kuvia arvostelevan, vaan kommentteja postanneita ihmisiä, joten siinä mielessä huoli siitä, että kuvat ovat täällä on ainakin tällä hetkellä turha. (tosi kaunis tuo kirjoittamani virke… )Tämähän on täällä vähän niin kuin kritisoimaan tuon ryhmän toimintaa. Toisaalta, siihen kuviaan lähettävät suorastaan kerjäävät tuota huomiota, niin osa näistä selvästi vitsiksi tarkoitetuista kommenteista on tässä kontekstissa ihan hauskoja (keskimmäinen esimerkiksi).Itse epäilen että maailmassa saattaa olla vielä pari onnetonta yksilöä joille ihmisten loputon ilkeys, moraalin ja käytöstapojen puute ja oman mitättömyyden häivyttäminen muita rääkkäämällä tulee jatkuvana yllätyksenä. Saa sitä arvostella mutta onko levy-, kirja- ja elokuva-arvostelut esimerkiksi kirjoitettu tuohon tyyliin?

Eli riittää, kun vastaatte vain kaunis tai ruma, muita perusteluita yms muuta liibalaabaa ei tarvita!:) Avainsanat: helsinki kysely koti itähelsinki ruma kaunis rumuus kauneus kysely paikka itähelsinkiläiset asukkaat mielipide stereotypia Tuo ryhmä kokonaisvaltaisesti kuvien laittamisesta kommentointiin kuvastaa nykyajan paskinta puolta todella surullisesti. Ulkonäkökeskeisen yhteiskunnan tulokset laittavat kuvia hyväksynnän toivossa, jos halutaan varmaa hyväksyntää niin otetaan oikea kuvakulma, meikkiä naama täyteen, huulet törölle ja opetellaan photoshopin alkeet. Ne jotka eivät tähän pelleilyyn lähde, saavat tuntea nahoissaan julman todellisuuden kun tulevaisuuden toivot ovat oppineet että sananvapaus ja “saan sanoa mitä haluan” tarkoittaa sitä että vittuilu, huorittelu ja mahdollisimman ilkeästi toista loukkaavat sananvalinnat ovat jotenkin muka hyväksyttäviä. Onko kaunis kopeampi ja vähemmän kaunis mukavampi? Evoluutiobiologian dosentin Markus J. Rantalan mukaan vaatimattoman näköiset ihmiset ottavat puolisonsa paremmin huomioon kuin Mitä mieltä sinä olet? Mahtuuko kauneus, uskollisuus ja puolison huomioonottaminen samaan pakettiin Ihanko oikeasti kuvittelet, että ne kuvat eivät ole levinneet ympäri internettiä? Ei se kuule auta yhtään mitään, vaikka saisitkin kuvan poistettua kokonaan Facebookista (joidenkin mukaan sekään ei ole mahdollista).Etenkin viimenen aivan uskomatonta paskaa. Toivottavasti niillä ihmisillä noiden profiilien takana, olipa ne aitoja tai tekaistuja, on tuollasen jälkeen aivan helvetillisen hyvä mieli. Varmaan laukesivat niille sijoilleen kun saivat kirjoittaa tuon maagisen neljän kirjaimen sanan jollekin onnettomalle, joka kyllä vaikuttaa ihan normaalin näköiseltä nuorelta ihmiseltä (toisin kuin tämän mokan eka, anteeksi, en sitä kiellä etteikö olisi nätti likka jos olisi esimerkiksi vaikka hymy naamalla).

Video: Kaunis Kuolematon - En Ole Mitään Free Listening on SoundClou

OLEN KAUNIS CHORDS by Pelle Miljoona @ Ultimate-Guitar

You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.You should upgrade or use an alternative browser.Kyllä se ryhmä on siellä edelleen, nyt vain suljettuna. Eli ei ainakaan toistaiseki oo noi poistokehotukset tehonneet.Marchi Mobile esittelee nyt kolme konseptiautoa, joiden sarjatuotannosta se päättää lähiaikoina. Tuotannon käynnistämistä kuitenkin pidetään varmana, sillä Marchi Mobile on jo tehnyt sopimuksia ainakin Sotshissa vuonna 2014 pidettävien talviolympiakisojen järjestäjien kanssa. Olen kaunis olen rohkea olen vapaa syntynyt voittamaan. Miksei kukaan voi ymmärtää että joskus nuoruus tekee kipeää miksei kukaan voi hyväksyä että mäkin saatan jotain ymmärtää. ei oo totta että olen ruma koska mulla ei ole varaa pukeutua niinkuin rikkaiden.. – Minut on rakastettu kauniiksi, sanoo omien sanojensa mukaan "tuiki tavallisen näköinen" Elina, 20.

Klamydia - Ruma On Kaunis Lyrics Musixmatc

Bob: Tuo ryhmä kokonaisvaltaisesti kuvien laittamisesta kommentointiin kuvastaa nykyajan paskinta puolta todella surullisesti. Ulkonäkökeskeisen yhteiskunnan tulokset laittavat kuvia hyväksynnän toivossa, jos halutaan varmaa hyväksyntää niin otetaan oikea kuvakulma, meikkiä naama täyteen, huulet törölle ja opetellaan photoshopin alkeet. Ne jotka eivät tähän pelleilyyn lähde, saavat tuntea nahoissaan julman todellisuuden kun tulevaisuuden toivot ovat oppineet että sananvapaus ja “saan sanoa mitä haluan” tarkoittaa sitä että vittuilu, huorittelu ja mahdollisimman ilkeästi toista loukkaavat sananvalinnat ovat jotenkin muka hyväksyttäviä.tai liity jäseneksi nyt Gallup: oletko kaunis, ruma vai tavis? Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti mansikkamaito, 22 heinä 2014. Kyläkauppias Sampo Kaulanen juhlii vuosipäivää – sai vaimoltaan hämmentävän lahjan: "Hyvää syntymäpäivää minulle" Yksin sateessa kanssa surun ja kyyneleiden Olenko heikko, olenko eloton Se mihin tieni vie on tuntematon Olenko hauras, vai muuten varomaton Kuolema Elämä raskas taakkana merkityksen Voisinko olla jo ihan vaan Toisinaan elämä tuhoaa meistä sen toisen Kaikki kaunis peittyen alle maan

Video: Sormitesti paljastaa, oletko kaunis vai ruma

Tällaisten asioiden takia on mielestäni ensiarvoisen tärkeää, että vanhemmat ovat tietoisia lastensa tekemisistä ja kertovat internetin vaaroista. Surullisinta mitä hetkeen oon nähnyt. Todellakin aikaisempia kirjoituksia lainatakseni, ei tee hyvää nuorison itsetunnolle tällainen. Näin nuoret saavat käsityksen, että on hyväksyttävää julkisesti haukkua, nolata ja arvostella toisia ihmisiä! Lapsiraukat!Tämä ei ole oikea hetki korostaa sisäistä kauneutta. Sille on parempia saumoja myöhemmin, muissa yhteyksissä, esimerkiksi kaverisuhteita pohdittaessa. Muussa tapauksessa tyttö saa helposti sen käsityksen, että hän on äidin mielestä todella niin ruma, että on parempi puhua vain muista mukavista asioista. Tämä jos mikä on äärimmäisen pelottavaa ja surullista… Kävin lukemassa noita juttuja. Vaikka tuolla ryhmässä 95% häiriintyneimmistä kommenteista onkin tekaistujen tilien takaa huudeltuja, niin väkisin tässä tulee ajatelleeksi kuinka monen lapsen ajatusmaailmaan kaikki toi vaikuttaa. Todella huolestuttavaa… Tää oli kyllä ylivoimaisesti paskinta mitä oon hetkeen nähnyt.Kotona pitäisi hieman ehkä keskustella näistä asioista ja kyllä luulis nykyään vanhempien olevan tietosia että tällästä netissä tapahtuu. Onhan se väärin, että lapset/teinit haukkuu toisiaan facebookissa/kuvakkeessa/irc-galleriassa/koulussa jne. mutta ratkaisu tuskin tähän nyt on mikään facebook ryhmän poisto. Minkäs sille mahtaa? Lapset on haukkunu toisiaan aina. Nyt se vaan on helpompaa ja jotkut idiootit vielä väen vängällä laittaa kuviaan arvosteltaviksi.

Kaikki tytöthän odottaa yleensä et niitä sanottais kauniiksi, jos tulee palaute ruma, niin heti ollaan mieli maassa. Minä en ainakaan lähetä omaa kuvaa tuonne, koska saisin vaan paskaa niskaani, eli olen sanomattakin ihan helvetin ruma♥ rumana olemisen hyvät puolet on, et kukaan, ei ees ällötykset iske mua.Olemmehan me täällä kommentoijat paljon kiltimpiä kuin tuolla sivulla, mutta pointti onkin siinä että kuvat leviävät entisestään (nuo ovat ihan tunnistettavat). On tietysti totta että *aikuisen* ihmisen pitäisi ymmärtää että mikä tahansa nettiin laitettu voi karata käsistä elämään omaa elämäänsä -mutta eiväthän nuo aikuisia olekaan. Itse tiedän kyllä etten todellakaan hakisi hyväksyntää internetiltä kun joku peräkammarin reikäkalsarinen Jorma voi parannella omaa itsetuntoaan (vaikka varmastikaan ei omatuntoaan!) kommentoimalla miten vⅰtun rumia naiset ovat, ja teinitytöt vielä rumempia, koska haluaakin saada pahaa mieltä aikaan -livenähän jos joku Turhapuron näköinen tyyppi menisi naisille ilmoittamaan että ruma, en panisi, niin ei saisi vastaansa kuin huvittuneisuutta -ruudun taa on kiva piiloutua. Sensuroisitte ainakin nuo kuvat kunnolla niin voisimme todeta että onpas tyhmä FB-sivu ja sitten jatkaa eteenpäin. Повторите попытку позже. Опубликовано: 3 окт. 2019 г. Kaunis Kuolematon - Paha ihminen (CDS) 04.10.2019. Ei ikinä koskaan enää minä tästä muutun suuntaan parempaan Ei ikinä ei koskaan enää Nyt olen parempi ihminen, kuin koskaan ennen Ainakin Tiitu uskaltaa olla omanlaisensa. Tosi monilla tytöillä on pitkät hiukset + paljon meikkiä ja kuvissa usein tyhmä ilmekin. En sitten tiedä miksei ‘erilaisia’ tyttöjä pidetä hyvän näköisinä. Ja kuten täällä on jo mainittukin, tuollaisissa ryhmissä ei ole mitään järkeä. Conor McGregor sai kuulla nyrkkeilylegenda Mike Tysonin sanoista – UFC-tähti vastasi lataamalla hurjan lupauksen

KAUNIS IHO - Posts Faceboo

Jotain rajaa: Hei Feissarimokien ylläpitäjät! Tää juttu menee ala-arvoiseksi, kun julkaistaan ihmisten kuvia ja niiden haukkumista täällä “huumorina”. Ette ole edes vaivautuneet muuttamaan kuvia oikeasti tunnistamattomiksi. Facesta noi tyypit pystyy vielä ottamaan oman kuvansa pois jos alkaa ahdistaa, mutta täällä ne + kommentit pysyvät ikuisesti ihmisten naureskelun kohteena. Toivon että poistatte nämä ja skarppaatte muutenkin sen suhteen mille täällä naureskellaan.Jos luet kommentteja tai kirjoitat niitä, muut käyttäjät voivat nähdä, milloin olet kirjautuneena palveluumme. Jos haluat, etteivät muut näe paikallaoloasi, voit estää sen asetuksista. Jos haluat vaihtaa nimimerkkiäsi, voit tehdä sen täältä.On se nyt kumma kun ei täällä julkaista kommentteja joissa kritisoidaan feissarimokien toimintaa.

Olen Kaunis - Pelle Miljoona - LETRAS

South Park on tämänkin ilmiön huomannut “The Hobbit” jaksossa: https://www.youtube.com/watch?v=gHtXKTHwDDE Täällä nauretaan naurettavuuksille joista on naurettavuuksiin syyllistyneiden sukunimi ja tunnistettavat piirteet poistettu. Siis ihmisten tyhmyyksille, ei ihmiselle itselleen -varmasti meistä jokainen on joskus sanonut jotain absurdin typerää. Aina jos poistamista ei ole tehty kunnolla niin nousee samanlainen melskaus. Ainakin aikaisemmin jos joku on selvittänyt kuka on kyseessä ja kommenteissa kertonut ylläpito on samantien poistanut tiedon (kuten oikein on). Voin ihan iloisesti myöntää että nuorisomuoti ja ankkanaamailu on naurettavaa, ovathan ne, monet nuorisohössötykset ovat (ja aikuisten myös). Mutta en halua nauraa tunnistettavalle lapselle päin kasvoja. Olen kaunis, olen rohkea, olen vapaa, syntynyt voittamaan. Miksei kukaan voi ymmärtää, että joskus nuoruus tekee kipeää? Olet kaunis, olet rohkea, olet vapaa, syntynyt voittamaan. Me oomme kauniita, oomme rohkeita, oomme vapaita, syntyneet voittamaan Millaistakohan palautetta olisin itse saanut jos olisin laittanut kuvani tuohon ryhmään silloin kun mulla oli vielä sininen irokeesi :’D Meikäläisellä ei tosin edes ole facea, ihan vaan koska en koe sitä tarpeelliseksi. Kavereihin saa yhteyden helpoiten tekstarin tai skypen kautta, eikä paljoa kiinnostaisi lukea puolituttujen/vanhojen koulukavereiden parisuhdevuodatuksia ynnä muuta sellaista.

Ottakaa myös mahdollisimman ruma kuva koulun alueelta. Estetiikka vai oliko se etiikka? Suunnitellaan uusi hieno koulu piirrä kuva unelmakoulusta! Mitä siellä olisi mahdollista tehdä? Koulun lisäksi Olisipa kiva nähdä mitä Tiitun kuvaa kommentoinut Toni sanoisi Marjaanan kuvasta. Hän on kyllä minun mielestä “lumpahtavampi” kuin Tiitu. "Voitonmerkki" mahdollistaa orgasmin kummallekin osapuolelle – tämä asento kannattaa ottaa osaksi seksielämää! Monet lapset kasvavat nykyisin kuitenkin hyvin naisvaltaisessa maailmassa: eronnut äiti seurustelee toisten eronneiden äitien kanssa, tarhan väki on yleensä naisia, alakoulun opettaja on nainen. Mistä löytyisi turvallinen peili, kun ulkonäön yksityiskohdat alkavat kiinnostaa?

Masked Singer -ohjelman Ampiainen paljastui laulajakaunottareksi – julkaisi iloisen päivityksen: "Erikoinen kokemus" Start by marking Sodan henki - Kaunis ja ruma talvisota as Want to Read Talvisodan henki: totta vai tarua? Talvisodan henki on yksi käytetyimmistä suomalaisista myyteistä. Teporan teos on paitsi silmiä avaava tutkimus myös eläväinen kuvaus elosta talvisodan aikana

Kävin tsekkaamassa kyseisen ryhmän, ja tuli paha mieli. Varhaisteinit lataavat itsestään sinne kuvia, ja saavat niskaansa ihan kamalia kiusauskommentteja – odottivat varmasti positiivista materiaalia mutta ei. Ihan kamalaa. Hetkinen, onko se Kimi Räikkönen? 19-vuotias jalkapallosensaatio jakeli taas kommentteja kuin Jäämies konsanaan Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.Evoluutiobiologian dosentin Markus J. Rantalan mukaan ulkonäöltään vaatimattomat ihmiset ovat parempia kumppaneita ja rakastajia kuin kauniit. Kerro meille omat kokemuksesi. Oletko tehnyt joskus väärän valinnan? Entä miten löysit rakkauden?tekis mieli laittaa joku maanantaiaamuinen kuva ja sen viereen meikattu ja muokattu kuva, näkisivät oikeasti nuo nuoret ettei aina ole niin hehkeänä ja kauniskin voi olla ruma :D

Kaunis :D ei oo mikään itserakas,omakehu haisee homma. Sain justiisa toisen lapsen ja ihan sama oli esikoisen kohdalla...-tunsin itteni hurjan kauniiks! Tavallinen tallaaja.. mut jos vähä laittautuu nii ihan kaunis.. hoikempana olisin vielä kauniimpi. Mut on tota saanu potkia liikoja kosijoita jaloista... et.. Osaatko vastata? Kaunis vai ruma? Osa 1. Julkaistu 6.5.2014, kategoriassa Takasivu. Monelle näyttää edelleen olevan epäselvä tämä ja muut facebookin helmet. Kaunis vai ruma -ryhmä. Tarkoititko: näin pönkität omaa säälittävää egoa kun haukut muita- ryhmä Tässä kuten muissakin mokissa. Voitte ihan avoimesti nauraa noiden teinien typeryydelle kun omia kuvia tonne postaavat. Ihan vapaaehtoista se on.

 • Sininen orkidea.
 • Englantilaiset poliisisarjat.
 • Fiat coupe 20v turbo.
 • Tegiwa.
 • Työpaikat proviisori.
 • Küchen angebote.
 • Flirten im norden.
 • Kimmokerroin.
 • Bliniviikot 2018.
 • Sanamuodon mukainen tulkinta.
 • Lapsen passikuva tampere.
 • Bracelet of clay.
 • Taloyhtiön hallituksen kokouskutsu malli.
 • Ford fairlane 1968.
 • Mustafa's gemuese kebab.
 • Espn bulls roster.
 • Rukoushelmet merkitykset.
 • Meine stadt achern immobilien.
 • Kakaravaara mökit.
 • Hietsu beach volley 2017.
 • Askon autokoulu lahti.
 • Kuinka näyttää kauniilta.
 • Maailman köyhin maa 2018.
 • Agatha christie's poirot watch online.
 • Paras sivusto varata hotelli.
 • Auckland nähtävyydet.
 • Lintu lauleli lehossa kanteletar.
 • Sony z5.
 • Raskaus 5 viikko oireet.
 • Riihimäen lasi barokki kulho.
 • Bridgestone kesärenkaat kokemuksia.
 • Osrs crafting xp hour.
 • Eksoplaneetta tieteiskirjallisuus.
 • Isättömät tyttäret.
 • Sport 1.
 • Maroon 5 2017.
 • Tonttu kappale.
 • Rinnehissi turku.
 • Jogurtti huoneenlämmössä.
 • Suksisauvan hihna.
 • Audi a3 8l.