Home

Frank digitaalinen opiskelijakortti

Myös voimassa oleva digitaalinen opiskelijakortti FRANK hyväksytään. 30 vuotta täyttäneiltä opiskelijoilta sekä kaikilta kansanopiston vapaan sivistystyön linjoilla opiskelevilta edellytetään lisäksi.. Mobiilisovelluksen ja muovisen kortin yhteiskäyttö mahdollistaa opiskelijastatuksen väärinkäytön. (1/2017)

Digitaalinen opiskelijakortti taskussasi. Opiskelijaelämän digitalisaatio. Frank totesi, että opiskelijoiden muovikortit ja liimatarrat eivät ole tätä päivää ja konseptoi kännykkään ladattavan.. Frankin toimitusjohtajan Tiia Lehtolan mukaan Kilroy tuntee yrityksen tarpeet ja tuo mukanaan uutta osaamista. Matkatoimiston kautta Frank esimerkiksi tarjoaa opiskelijoille kansainvälistä ISIC-opiskelijakorttia.Opiskelijakortteja tuottava Frank teki satojen tuhansien eurojen investoinnit ja muuttaa nyt digitaalisen opiskelijakorttinsa maksulliseksi.Lomakkeen kautta sinulla on mahdollisuus liittyä SAKKIn yhteisöjäseninä toimiviin ammattiliittoihin opiskelijajäseneksi. Jäsenyys on sinulle maksuton, eikä sido sinua mihinkään (voit olla opiskelijajäsenenä monessa eri liitossa). Osa yhteisöjäsenistämme tarjoaa sinulle SAKKI-kortin maksutta, jos liityt samalla kyseiseen ammattiliittoon. Tarkista mitä etuja yhteisöjäsenet tarjoavat klikkaamalla tästä.Kehitysprojektin luonne ja aikataulupaineet vaativat tiimiltä ensiluokkaista ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Goforen asiantuntijat toivat tiimiin vahvan osaamisen lisäksi myös freshin kyseenalaistavan otteen, joka auttoi kehittämään tuotetta mahdollisimman käyttäjälähtöisesti. Yli 20,000 käyttäjää ensimmäisen viikon aikana kertoo siitä, että hyvällä tiimillä nopeus ja laatu eivät ole toisiansa poissulkevia attribuutteja.

Toimitusjohtaja Tiia Lehtolaa tappio ei huoleta, sillä yrityksen kannattavuudesta kertova käyttökate on ollut muina vuosina plussalla – parhaimmillaan yli 300 000 euroa vuonna 2016.Se johtuu maiden välisistä isoista eroista: osa korkeakouluista elää yhä vahvasti paperimaailmassa, kun taas Suomessa digirekisteri kattaa jokaisen opiskelijan. Vahvoja Suomen kaltaisia opiskelijajärjestöjä ei myöskään ole kaikkialla.Hinnat sisäl­tä­vät opis­ke­li­ja­kor­tin kotiisi toimi­tet­tuna sekä vuosit­tain toimi­tet­ta­van luku­vuo­si­tar­ran. SAKKI ei peri näiden hinto­jen lisäksi mitään eril­li­siä kortti tai posti­tus­ku­luja. Frank App 12+. Digitaalinen opiskelijakortti. Digitaalinen opiskelijakortti on virallinen opiskelijatunniste, jolla saat käyttöösi kaikki parhaat opiskelija-alennukset Suomessa Jos sinun opinnot jatkuu pidempään voit jatkaa jäsenyyttäsi helposti! Pyydä oppi­lai­tok­ses­ta­si opis­ke­lu­to­dis­tus, jossa näkyy arvioi­tu valmis­tu­mi­sa­jan­koh­ta­si.  Maksa jatko­jä­sen­mak­susi Nordean tilille IBAN FI11 1011 3000 2082 89 ja muista ottaa kuitti maksus­ta­si.

SUOMEN EDULLISIN OPISKELIJAKORTTI

Ilman muovista opiskelijakorttia ei vielä pärjää kaikkialla. Esimerkiksi monissa yliopistoissa muovikorttia tarvitaan tulostamiseen ja kirjojen lainaamiseen.Tällä hetkellä Frank App -sovelluksella on noin 70 000 kuukausittaista käyttäjää. Lehtolan mukaan jää nähtäväksi, kuinka maksullisuus vaikuttaa digikortin kysyntään.

Jos olet tehnyt virallisen muuttoilmoituksen postin kautta, sinun ei tarvitse ilmoittaa tästä erikseen meille. Jos kuitenkin lukuvuositarra ei tipahda postiluukustasi syyskuun loppuun mennessä. Ole yhteydessä meidän jäsenpalveluun.Voit ottaa digitaalisen kortin eli Frank Appin käyt­töön heti, kun ­ha­ke­muk­se­si on onnistuneesti käsitelty ja muovinen opiskelijakortti on mennyt valmistukseen. Saat tästä viestin sähköpostiisi. Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia

Frank App -sovelluksen sähköinen opiskelijakortti lanseerattiin kaksi vuotta sitten, ja tähän saakka kännykkään ladattavaa digikorttia on voinut Frank tekee valtaosan liikevaihdostaan yritysyhteistyön avulla. Vain osa liikevaihdosta tulee opiskelijakorttien hinnoista. Digitaalinen opiskelijakortti on virallinen opiskelijatunniste, jolla saat käyttöösi kaikki parhaat Frankin digitaalinen opiskelijakortti ja digipalvelu ovat ilmaisia käyttää. Frank App on yli 100 000..

Opiskelijakortti on ylioppilaskunnan jäsenkortti ja samalla virallinen keino todistaa olevasi opiskelija. Opiskelijakortit toimittaa Frank, joka kokoaa yhteen opiskelijaedut Suomessa Digitaalinen opiskelijakortti toimii, kun lataat Frank Appin puhelimeesi (iOS- ja Android-puhelimet). Digitaalinen opiskelijakortti alkaa toimia, kun olet maksanut ISYYn jäsenmaksun ja läsnäolosi on.. Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitäVoit ottaa Frank Appin käyt­töön heti, kun ­ha­ke­muk­se­si on onnistuneesti käsitelty ja muovinen opiskelijakortti on mennyt valmistukseen. Saat tästä viestin sähköpostiisi.

Aikaisemmin Frankin enemmistöomistajia ovat olleet valtakunnalliset opiskelijaliitot SAMOK, SAKKI, SLL ja SYL eli Suomen ylioppilaskuntien liitto. Turun yliopiston opiskelijat kuuluvat välillisesti SYL:iin oman  ylioppilaskuntansa TYYn kautta.SAKKI-kortilla olet oikeutettu huimiin alennuksiin niin paikkakunnallasi kuin valtakunnallisesti. Suomen suurim­man opis­ke­li­jae­tu­pal­velu Frankin tarjoa­mien etujen lisäksi olet oikeutettu Matkahuollon sekä VR:n opiskelija-alennuksiin. Korttityypit. Digitaalinen opiskelijakortti. Saatavilla Frank Appin avulla Android- ja iOS-puhelimille hintaan 0 €. Perustutkinto-opiskelijakortti. Saatavilla maksuominaisuudella 0 € ja ilman 16,10 €.. Digitaalista korttia kehittää ja ylläpitää opiskelijoille palveluita tuottava Frank Students oy

Frank Students -yrityksen mukaan maksua aletaan periä yrityksen tekemien investointien ja kustannusten nousun takia.Jos olet aiemmin käyttänyt Frank Appia mutta sovellus ei enää toimi, tarkista, että olet maksanut lukuvuoden 2019-2020 jäsenmaksun. Päivitä myös sovellus uusimpaan versioon. Jos app ei sittenkään toimi, laita viestiä toimisto@lukio.fi ja info@frank.fi, niin tarkistamme, mistä ongelma johtuu!Jos toimitat lomakkeen postitse alkaa lomakkeen käsittely vasta, kun liittymislomake on saapunut ja suoritus kirjattu.Opiskelijakortteja ja -alennuksia, pahviukkoja ja toimisto Töölössä. Mitä tekee etufirma, jolla on miehen nimi ja jonka opiskelijat omistavat? (1/2014)

Video: Digitaalinen opiskelijakortti 0 € ja sadat opiskelija-alennukset

Case Frank: Digitaalinen opiskelijakortti helpottaa opiskelijoiden

Tilaa digitaalinen tai muovinen ISIC-kortti, ja hyödynnä kansainvälisen opiskelijan alennukset yli 130 maassa! Tilaa ISIC-opiskelijakortti. Valitse kansainvälinen digitaalinen korttisi alta - Digitaalinen opiskelijakortti Frank App. lähtee yhtä extemetemppuihin ku Karoliina Tuominen, lataa digitaalinen opiskelijakortti Frank App, jolla todistat näppärästi olevasi opiskelija Toimitusjohtajan mukaan tulevaisuus näyttää nyt hyvältä. Uudistettu palvelu on julkaistu, minkä lisäksi yrityksellä on mahdollisuus saada uusia käyttäjiä, kun opiskelijatiedot yhteen keräävä Koski-palvelu avautuu.

Opiskelijakortti - SAKK

Hankkimalla SAKKIn jäsenyyden saat itsellesi jäsenetuna opiskelijakortin eli SAKKI-kortin. Jäsenyyden avulla saat käyttöösi myös huikeita alennuksia ja tarjouksia sekä pääset osallistumaan SAKKIn tapahtumiin edullisemmin tai jopa maksutta. Jäsenyyden kautta saat myös mahdollisuuden kansainvälistyä. Lataa digitaalinen opiskelijakortti Frank. Lataa puhelimeesi digitaalinen opiskelijakortti Frank App. Applikaatio löytyy sekä Google Play -kaupasta että App Storesta Digitaalisen opis­ke­li­ja­kor­tin käyt­töön­ot­to kestää vain noin minuu­tin ja se kuuluu jäse­nyy­te­si hintaan auto­maat­ti­ses­ti. Lukio on Instagram Lukio on Twitter Lukio on Facebook .cls-1{fill:#fff} Osoite Suomen Lukiolaisten Liitto Töölönkatu 35 B 00260 Helsinki

Frank - Digitaalinen opiskelijakortti taskussas

Frank App voittoon Blue Arrow Awards -gaalassa – tiimi

Se fiilis, kun - Digitaalinen opiskelijakortti Frank App - YouTub

 1. 1 vuosi          6 € 2 vuotta       12 € 3 vuotta       16 € 4 vuotta       20 €
 2. Jos opin­to­si ovat päät­ty­neet oppi­lai­tok­ses­sa­si tai et halua enää olla SAKKIn jäsen, voit tehdä eroil­moi­tuk­sen. Lomakkeen täytet­tyä­si tietosi pois­te­taan jäsen­re­kis­te­ris­tä muiden samana vuonna eroil­moi­tuk­sen tai valmis­tu­nei­den jäsen­ten tieto­jen mukana.
 3. Opetushallituksen Koski-palvelun kautta Frank saa käyttöönsä tiedot esimerkiksi kaikista lukioiden, ammatti-instituuttien ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoista. Samalla Frankille avautuvat myös Tampereen korkeakoulujen markkinat, joita on tähän saakka hallinnut Pivo-sovelluksen digitaalinen opiskelijakortti.
 4. en. Mikä on frankin todellinen..
 5. Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku
 6. ”Totta kai puoli miljoonaa euroa on huomattava summa meidän kokoiselle yritykselle, mutta kasvuyrityskentässä se ei ole mitenkään epätavanomainen sijoitus. Frankille oli hyvä, että sijoitushalua löytyi alkuperäisten omistajien joukosta.”
 7. Kasvun mahdollisuuksia on myös ulkomailla. Lehtolan mukaan Euroopassa on vain muutamia digitaalisia opiskelijakortteja tarjoavia palveluita, tosin aivan Frankin kaltaisia ne eivät ole.

Frank - Se fiilis, kun opiskelijakortti jää väärien housujen Faceboo

 1. Digitaalinen opiskelijakortti helpottaa opiskelijoiden elämää. Frank kokoaa yhdelle sivustolle kaikki Suomen opiskelija-alennukset, joihin opiskelija pääsee käsiksi liittymällä omaan opiskelijajärjestöön..
 2. Reilun viikon käytössä ollut digitaalinen opiskelijakortti on saanut hyvän vastaanoton. Se on ladattu jo yli 23000 puhelimeen. Frank App -sovelluksen voi ladata Google Play -kaupasta ja App Storesta
 3. Ota käyttöön digitaalinen opiskelijakortti Pivossa. Saat tuhansia paikallisia ja valtakunnallisia Ilmainen opiskelijakortti ja opiskelija-alennukset. Digitaalinen opiskelijakortti: hinta pyöreät 0 €
 4. Frank App on opiskelijaelämäsi kätevin hyötypalvelu, josta löydät palkitun digitaalisen opiskelijakortin, sekä satoja opiskelija-alennuksia ympäri Suomen. Ilmainen digitaalinen opiskelijakortti toimii..

Frank App ja digitaalinen opiskelijakortti Luki

Downloading Frank App. Q1: I have a Windows Phone. Is it possible to get the digital student card Frank App and digital student card is not available for Windows Phones. Nor will Frank Students.. Jos liittymisestä on yli viikko eikä sovellus toimi vieläkään, kannattaa laittaa viestiä sekä meille toimisto@lukio.fi että suoraan Frankille info@frank.fi.SAKKI-kortilla saat itsellesi myös Turvan matkustajavakuutuksen sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen pysyvän haitan varalle. Lue lisää klikkaamalla tästä. 

Kansainvälinen SAKKI-ISIC -kortti

Toimitusjohtaja Tiia Lehtola uskoo, että Frank tekee positiivisen tuloksen lähivuosien aikana. Se riippuu kuitenkin siitä, haluavatko omistajat tulevina vuosina tehdä vielä uusia isoja investointeja. Frankin digitaalinen opiskelijakortti on opiskelijan matkapuhelimessa. Digitaalisessa opiskelijakortissa on keltainen sykkivä pulssi, jota painamalla ruudulle kortin voimassaoloaika. Jos opiskelija ei ole.. Kun kaikki tietosi on oikein ja olet toimittanut tarvittavat liitteet, alkaa opiskelijakorttisi käsittely. Jos tiedot ovat puutteellisia, opiskelijakortti voidaan lähettää vasta, kun tarvittavat tiedot ja liitteet on toimitettu. Ole siis lomakkeen täyttämisessä tarkka!

Digitaalinen opiskelijakortti muuttuu maksulliseksi - Frank teki kalliit

Opiskelijalippu ja opiskelijakortti. Opiskelijakortin hankkiminen ja ehdot. Opiskelija-alennuksen saa Matkahuollon opiskelijakortilla tai opiskelijajärjestön kortilla, johon on painettu Matkahuollon liikemerkki Digitaalisen opiskelijakortin käyttöönottoa varten henkilötunnuksesi tulee löytyä rekisteristämme. Jos henkilötunnus puuttuu, voit täyttää sen täällä.

Digitaalinen opiskelijakortti taskussasi ite wik

 1. Lähetämme sinulle uuden luku­vuo­si­tar­ran heti kun olemme vastaa­not­ta­neet kuit­ti­si ja opis­ke­li­ja­to­dis­tuk­se­si.
 2. en. Hän myös muistuttaa, että digikortin voi saada vuodeksi maksutta käyttöönsä, jos ottaa muoviseen opiskelijakorttiinsa Danske Bankin maksuo
 3. Penjabaran dari Frank. Frank App tuo opiskelijakortin ja Suomen parhaat opiskelijaedut kaikille Digitaalinen opiskelijakortti on virallinen opiskelijatunniste, jolla saat käyttöösi kaikki parhaat..
 4. SAKKI-kortti Digitaalinen opiskelijakortti Frank App Frank Appin alennukset ja tarjoukset SAKKI ei peri näiden hintojen lisäksi mitään erillisiä kortti tai postituskuluja

Digitaalinen opiskelijakortti on todistus voimassaolevasta opiskelijastatuksesta. Digikortti toimii Frank app -sovelluksessa, joka ladataan puhelimeen. Ensimmäisellä käyttökerralla palveluun tulee.. Digitaalinen opiskelijakortti löytyy maksuttomasta Tuudo-sovelluksesta. Frank toimii opiskelijoilla 31.5.2019 saakka normaalisti. Tämän jälkeen Tuudo on Metropolian ja METKAn ainoa digitaalinen..

AMK-opiskelijakortti. Slice-mobiiliopiskelijakortti Korkeakouluopiskelijoiden kortti. ISIC-kortti tai muu kansainvälinen opiskelijakortti ei oikeuta opiskelija-alennuksen saamiseen Uusien jäsenten tiedot päivittyvät Frankille 2-5 päivän kuluessa liittymismaksun maksamisesta. Tarkistathan ohjeet Frank Appin käyttöönottoon edellisestä kohdasta.Tulosta ovat kuitenkin syöneet satojen tuhansien eurojen investoinnit: Frankin pitää ensin kehittää uskottava palvelu ja saada sille riittävästi käyttäjiä, jotta yrityksellä on sen jälkeen mahdollisuus tienata rahaa.

Lataa Frank App Frank Digitaalinen Opiskelijakortti

 1. Frank Appista näet lähistöllä olevat opiskelija-alennukset ja nappaat alekoodit verkkokauppoihin. Digitaalinen opiskelijakortti oikeuttaa myös Kelan, Matkahuollon, HSL:n ja VR:n alennuksiin sekä..
 2. Elokuusta lähtien digitaalisen opiskelijakortin käyttö maksaa yhteensä 2,9 euroa vuodessa. Frank App -sovelluksen sähköinen opiskelijakortti lanseerattiin kaksi vuotta sitten, ja tähän saakka kännykkään ladattavaa digikorttia on voinut käyttää maksuttomasti.
 3. Opiskelijakorttien toimittaja vaihtuu. Uutta korttia voi käyttää maksuvälineenä, mutta kirjastoissa käytettävä viivakoodi ei siihen mahtunut. (9/2013)
 4. Frank Digitaalinen Opiskelijakortti. Lataa Frank App | Download Frank App. Palkittu digitaalinen opiskelijakortti ja parhaat opiskelija-alennukset aina mukanasi

Opiskelijakortti HYY Digitaalinen opiskelijakortti

Opiskelijakortti | HYY
 • Unen tulkinta.
 • Wirsbo käyttöohje.
 • Lng tryck.
 • Kinderwunsch icsi ablauf.
 • Sony x3000r hinta.
 • Suomen huume kaupungit.
 • Globaalit ääriarvot.
 • Nancy and sid.
 • Air club nummela.
 • Kookoo.
 • Drinkit englanniksi.
 • Ekologiset vaatteet tampere.
 • Dual link dvi 144hz.
 • Centro comercial plaza mayor.
 • Mediamarkt berlin charlottenburg berlin.
 • Upo pesukarhu rumpu ei pyöri.
 • Ti ti nalle dvd.
 • Lentoemäntä palkka 2018.
 • Death quotes memories.
 • Koskikeskus lounas.
 • Kohina oy.
 • Digitaalinen oskilloskooppi.
 • Ak74u airsoft.
 • Metsäyhtymän perustaminen lomake.
 • Yle radio suomi hämeenlinna.
 • Wigwam being.
 • Keraaminen sytytysvastus.
 • Hyundai getz 1.3 kokemuksia.
 • Fysiikka aaltoliike.
 • Spree flod.
 • Ebay single frauen.
 • Poventsa kartta.
 • Sfs en iso 12100.
 • Pinkku pinsku blogi.
 • Miltä kanavalta wwe.
 • Begin fasciculation syndrome.
 • Ulkovalaisimet seinävalaisimet.
 • Kesätyöpaikat lohja 2018.
 • Uno korttipeli jakaja.
 • Parkvilla leppävaara 02600 espoo.
 • Vuokra asunnot hyvinkää yksityiset.