Home

Rs kohteen ostaminen

Uudiskohde kiikarissa? Huomioi nämä asiat - RE/MAX Suom

Nekretnine.rs Preuzmi sa Google Play. Instaliraj Osakeyhtiön omistajilla – eli osakkailla – on yhtiön toiminnasta rajoitettu vastuu. Tämä tarkoittaa, että osakkeenomistajat eivät ole henkilökohtaisesti vastuussa yhtiön toiminnasta ja veloista, vaan pelkästään sijoittamansa pääoman kautta. Yhtiön varat ovat siis erilliset sen omistajien varoista.Arvonlisävero on kulutusvero, jonka myyjä lisää palvelun tai myydyn tavaran hintaan. Vero peritään ostajalta myynnin yhteydessä, ja myyjä tilittää sen valtiolle.Erinomainen artikkeli! Ja yhdyn samalla hengenvedolla yllä kommentoiviin: suhde pankkiin on (tai siihen päätöksiä tekevään virkailijaan) on yhä jollain tasolla merkittävä, vaikka säännökset ovat tarkentuneet vuosi vuodelta.

Artikkelin sisältö:

Liity yli 14 000 sähköpostitilaajamme joukkoon ja saat uusimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi Matsui MCF98WAE Manual Online: Onko Pakastin Tarpeeksi Kylmä, Pakastettujen Ruokien Ostaminen. FI Pakastimesi On Neljä Tähteä Katso Pakkauksesta Säilytysohjeet..

Osakeyhtiön toimielimet

Pankki ei kuitenkaan laske vuokratuloja tuloiksi, mutta sijoitusasuntolainat ovat menoja. Tulopuolella ei sitten olekaan asunnosta saatavia tuloja. v • d • e. RS3 Head of the Family. A part of the Tales of the Arc Mikäli tilintarkastajaa ei ole, osakeyhtiölakiin on kirjoitettu, että osakkeiden maksamisesta pitää olla “muu selvitys”. Tällöin siis pelkkä tiliote tai vastaava todistus osakepääoman maksamisesta riittää.Pankeilla on usein hieman toisistaan poikkeavia vaatimuksia siitä, mitä asiakirjoja yritykselle tilin avaavalla henkilöllä tulee olla pankissa mukanaan. Tästä asiasta lisätietoa seuraavassa kohdassa. Tilaa kotimaan uutiskirje Tilaa kotimaan uutiskirje Uutiskirjeessä käsitellään rahoitukseen liittyviä asioita ensisijaisesti kotimaassa toimivien yritysten näkökulmasta.

Uuden osakehuoneiston ostaminen - Kilpailu- ja kuluttajavirast

Metsän ostaminen kannattaa aloittaa Metsätilat.fi-sivuilta. Kun haluat ostaa metsää, paras paikka aloittaa on metsänhoitoyhdistysten omistamien kiinteistönvälitysyhtiöiden yhteinen.. Käytännössä ainoa asia, joka perustamispaketista puuttuu, on osakassopimus. Se on vapaaehtoinen, mutta syytä tehdä, mikäli omistajia on useampia.Toimintamalliltaan osakeyhtiö on pääomayhtiö, jossa osakkeenomistajat ovat lähtökohtaisesti vastuussa yhtiön velvoitteista vain sijoittamallaan pääomalla.

Asunnon ostaminen Turkista FIN. شراء عقار في تركيا العربية. Kiinteistöhaku. Kohteen tyyppi Huoneistot Huvilat Kaupallinen Maa Hotelli Kaikki Heinäkuusta 2019 lähtien osakeyhtiön osakepääomalla ei enää ole ollut vähimmäisvaatimusta. Mikäli osakepääomaa ei ole lainkaan, sen määräksi kaupparekisteritietoihin merkitään pyöreät nolla euroa.Tilikausi alkaa yrityksen perustamispäivästä. Tilikausihan kestää yleensä 12 kuukautta, mutta yritystä perustettaessa se voi tilapäisesti olla pidempi (tai lyhyempi).Mikäli kyse on luvanvaraisesta elinkeinotoiminnasta, lupien tulee olla kunnossa ennen toiminnan aloittamista.

Uudiskohteen ostaminen Mitä huomioida Huoneistokesku

Scarpa Maestrale RS Review | OutdoorGearLab HP:n kannettavat tietokoneet - akun ostaminen entisen tilalle. HP:n kannettavan tietokoneen akun kunnon testaus Izrunas ceļvedis: Uzziniet, kā ostaminen Somu izrunā cilvēki, kam šī ir dzimtā. ostaminen tulkojums un audio izruna

Osakeyhtiön perustaminen - näin teet sen oikein - katso opas

 1. Министарство одбране Републике Србије, Бирчанинова 5, Београд Питања грађана: brziodgovor@mod.gov.rs, медијски захтеви: info@mod.gov.rs Дозвољена је репродукција у..
 2. en ja aseen ostolupa ovat meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä. Päätimme kirjoittaa kaiken tarvittavan tiedon aseen ostamisesta yksiin kirjoihin ja kansiin, yhdelle sivulle
 3. Kauppasopimuksen allekirjoituksen jälkeen toimitamme yllä mainitut dokumentit sekä myyjän dokumentit, asunnon maarekisteridokumentit maarekisteritoimistoon jossa asunto siirretään nimiisi. Tapu voidaan rekisteröidä useilla nimillä. Kaikkien nimet täytyy näkyä Tapussa.
 4. N1 je informativna multiplatforma koja vam omogućava da pratite sve aktuelne vesti iz sveta i regiona u momentu kada se dešavaju
 5. en voi tuntua hirvittävältä urakalta, mutta todellisuudessa sen ei tarvitse olla sitä. Homman voi hoitaa samalla tavalla kuin jättimäisen täytekakun syömisen: pala kerrallaan.
 6. Voit halutessasi perustaa osakeyhtiön joko sähköisesti verkossa tai paperilomakkeita postittelemalla. Käsittelemme tässä artikkelissa rinnakkain molemmat tavat ja pyrimme tekemään sen niin ymmärrettävästi kuin vain suinkin mahdollista.
 7. Napauta kohteen hintaa (tai napauta Ilmainen) ja osta napauttamalla uudelleen. Jos hinnan sijaan näkyy , olet jo ostanut kohteen ja voit ladata sen uudelleen veloituksetta

Pienten kuvapakettien ostaminen. Jos et tarvitset suurta määrää kuvia, Shutterstock tarjoaa kuvia pienemmissä 2, 5 tai 25 kuvan paketeissa. Nämä paketit ovat saatavana vakiolisenssin.. Finnvera-takaus on tarkoitettu vakuudeksi erilaisiin pk-yritysten kotimaisiin rahoitustarpeisiin kuten investointeihin ja/tai käyttöpääomaan sekä liiketoiminta- tai yrityskauppojen vaatimaan rahoitukseen. Se sopii pk-yrityksille sekä erityisin perustein myös suuryrityksille. Finnvera-takauksen avulla voidaan taata myös pk-yritysten koronaviruksesta johtuvia lisääntyneitä käyttöpääomatarpeita, jos alkutakaus tai pk-takaus eivät sovellu yrityksen tilanteeseen.  Varsinainen yhtiökokous on pidettävä kuuden kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä. Siinä päätetään yleensä muun muassa tilinpäätöksen vahvistamisesta, voittojen käytöstä, johdon vastuuvapaudesta ja niin edelleen.

12 Elintärkeää vinkkiä sijoituslainan neuvotteluun pankist

Ukrainalainen Anna Ivanova on ostanut asunnon suomalaispelloilla tienaamillaan rahoilla - Nyt hän aikoo ansaita Forssassa myös remonttirahat Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.Kun dokumentit on toimitettu maarekisteritoimistoon, kestää noin 2-5 kk saada omistuskirja. Odotusaika tarvitaan koska ulkomaalaisen ostaessa asuntoa myös puolustusministeriö tekee omat tarkistuksensa. Se varmistaa että asunto ei sijaitse sotilasalueella tai sen läheisyydessä. Vahvistuksen tultua sovimme tapaamisen maarekisteritoimistoon kaikkien kaupan osapuolten kanssa. Sitten siirron saa noin yhdessä tunnissa. Siirron aikana paikalla täytyy olla myös valantehnyt kielenkääntäjä joka kääntää asiakirjat ostajan kielelle kirjallisesti ja suullisesti.Poikkeuksen siirtokelpoisuuteen voi kuitenkin tehdä esimerkiksi yhtiöjärjestyksessä oleva lunastus- tai suostumuslauseke tai osakkaiden yhteinen osakassopimus.Nykyään toimialan voi ilmoittaa kaupparekisterille myös yleistoimialana, joka kattaa kaiken laillisen liiketoiminnan.

еКатастар непокретности - јавни присту

71 602Pro PC Suite 2001 CuteFTP 4.2.5 EasyPDF 1.6 73 CanoScan N1240U kat@talentum.fi 15.11.2001 It-ostaminen muuttuu U uden talouden ympäriltä on hype laantunut, ja on tunnustettu.. Verkosta ostaminen voi olla nopeata, kätevää ja edullista; et kuitenkaan aina saa samaa mahdollisuutta ostettavan tuotteen näkemiseen kuin liikkeessä käymällä Sinulla pitäisi tässä vaiheessa olla hallussasi tarvittavat tiedot perustamispaketin täyttämiseen joko sähköisesti tai wanhan mallin mukaan.

Osakeyhtiön hyvät puolet

Osakeyhtiön voi perustaa yksi tai useampi luonnollinen henkilö (eli suomeksi ihminen) tai oikeushenkilö (esimerkiksi osakeyhtiö).Pankit perivät lainan nostamisesta palkkion, joka on suuruudeltaan joitakin satoja euroja. Kannattaa pitää mielessä, että asia on täysin neuvoteltavissa. Hyville asiakkailleen pankki voi tarjota listahintoihin reilun alennuksen tai olla perimättä nostopalkkiota ollenkaan.Ennen kuin hyökkäät perustamissopimuksen ja yhtiöjärjestyksen kimppuun, sinun tulisi selvittää itsellesi seuraavat asiat:

Asunnon ostaminen Turkista Summer Hom

Olemme kirjoittaneet myös helpoista kirjanpidon sovelluksista, joilla kirjanpitoa voi tehdä itse tai yhdessä tilitoimiston kanssa.Hallituksen kokous saattaa kuulostaa juhlalliselta, mutta voit pitää sen vaikka hawaijipaita päällä omassa olohuoneessasi. Kokoustamisen voi hoitaa samassa yhteydessä perustamispaketin täyttämisen kanssa. Käytettyjen lukiokirjojen ostaminen: Käytettyjä lukiokirjoja voit ostaa Suomalaisen Kirjakaupan myymälöistä. Valikoima vaihtelee myymälöittäin sekä kausittain Hallitus valitsee itse toimitusjohtajan, joka ei kuitenkaan ole osakeyhtiössä pakollinen. Hallituksella on myös oikeus erottaa toimitusjohtaja ilman erityisiä perusteluita ja irtisanomisaikaa. Talon ostaminen. Omakotitalon osto on monesti yksi elämän suurimmista päätöksistä, joten siihen on hyvä varautua huolellisesti. Kun h-hetki alkaa lähestyä, on yleensä jo melko tarkkaan tiedossa..

Yrityksen tai liiketoiminnan ostaminen Finnver

 1. Voi olla tympeää, mikäli firman pääoma koostuu kahdesta osakkeesta, joiden arvo on 1250 euroa per kappale – mikäli osakepääoma siis olisi 2500 euroa.
 2. Mietitkö yrityksesi myyntiä? Harkitsetko yrityksen ostoa? Olemme koonneet yhteen paikkaan tietoa omistajanvaihdoksesta. Voit arvioida yrityksesi arvoa laskurilla tai tutustua yritysoston tärkeisiin vaiheisiin.
 3. Lentäjä ja liikemies Kenneth Arnold kuvasi havaitsemansa, mutta tunnistamattomaksi jääneen kohteen liikettä ja muotoa lautasen kaltaiseksi. Aaveraketit ja kummituslentokoneet jäivät historiaan ja lentävän..
 4. Ostamme kultaa, kunhan sen pitoisuus on vähintään 375*. Tuotteiden grammahinta riippuu maailmanmarkkinahinnasta ja yleisimpien pitoisuuksien (375/9K, 585/14K ja 750/18K) hinnat löytyvät..
 5. en ei ole lainkaan niin hankalaa kuin saatat luulla – siitä on vain usein tehty turhan monimutkaisen kuuloista.
 6. Pankkien sivuilla lukee usein ensimmäisenä, että yritystiliä avaavan tulee esittää kaupparekisteriote.

Osakeyhtiön huonot puolet

Tarvitsetko lainaa jokaiseen tarkoitukseen? Bridge Finance tarjoaa rakkautta suotuisalla korolla. Lainamme ovat helppoja ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarvitsemasi lainan. Voimme vastata kaikkiin lainoihin, joiden korko on vain 2%. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä heti (adrianbay0008@gmail.com) Ostaminen treenikaupasta. Tuotepalautukset. Me tarjoamme kaikille tuotteillemme 60 päivän Jos olet jo ostanut tuotteen meiltä ja löydät halvemman tuotteen muualta lähetä meille sähköpostilla.. Olet täälläEtusivu » Ideoita asumiseen jaa twiittaa Uudiskohde on hyvä vaihtoehto vaivatonta ja helppoa asumista arvostavalle. Rakennusvaiheessa olevassa kohteessa ostaja pääsee myös mukaan vaikuttamaan tulevan kotinsa ominaisuuksiin. Lue, mitä asioita uudiskohteen ostajan on hyvä huomioida asuntokauppoja tehdessään!Paperien postittamisen jälkeen osakeyhtiösi saa Y-tunnuksen heti, kun perustamisilmoitus on kirjattu YTJ-järjestelmään. Tässä saattaa mennä jokunen päivä, sillä paperilomakkeiden käsittelyajat ovat hieman hitaammat sähköiseen perustamisilmoitukseen verrattuna.

Asunnon ostaminen ja asuntolaina Page 115 TechBB

 1. en. Verkkokauppa myy tuotteitaan sekä kuluttajille että yritysasiakkaille. Tuotteiden ostamiseksi pitää asiakkaan jättää tilaus
 2. Monesti pankit vaativat kokonaisasiakkuutta. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki pankkiasiat tulisi keskittää yhteen pankkiin, jotta lainansaanti onnistuu. Kannattaa miettiä tarkoin lähteäkö ehdotukseen mukaan. Jos asiat menevät hyvin, on järjestely usein molemmille osapuolille hyvä.
 3. Najčitanije na Alo.rs. 16 °C Zrenjanin. 20 °C Vranje. Vip - Alo.rs. VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO Ona ulazi u Parove i napraviće potpunu pometnju
 4. – 90%:in velkavipu mahdollistaa erittäin hyvän oman pääoman tuoton, joka houkuttelisi ainakin itseäni – Kun pelataan noin kovalla velkavivulla, se on kuitenkin riskialtista. Sijoittajan on varauduttava vähintäänkin korkojen nousuun – Joutuuko asunnosta maksamaan ylihinnan johtuen noin kovasta velka-asteesta? En usko, että rs-pankki myöntää noin kovaa velkavipua, joten jokuhan tuota yhtälöä on todennäköisesti rahoittamassa ja ottamassa omaa siivuaan välistä. – Rahoitusvastikkeen vähennyskelpoisuudesta on kirjoitettu paljonkin artikkeleita eri sivustoilla. Ilman sitä negatiivinen kassavirta olisi todennäköisesti paljon suurempi ja yhtälöä tuskin enää siinä tapauksessa kovin houkutteleva.
 5. Osakeyhtiö kannattaa perustaa siksi, että se on selvästi seksikkäin yritysmuoto. Moni on sitä mieltä, että kaikki oikeat yritykset ovat osakeyhtiöitä ja muu on silkkaa puuhastelua.

Tekstin ymmärtäminen Suomen kielen harjoituksi

Aputoiminimessä ei saa olla oy-tunnusta, koska kyseessä ei ole mikään oma erillinen yrityksensä. Aputoiminimen kirjanpito merkitään samaan kirjanpitoon yrityksen kanssa.Puheenjohtaja on pakko valita, jos varsinaisia jäseniä on enemmän kuin yksi. Toimitusjohtajan valitseminen puolestaan on vapaaehtoista.Monet pankit haluavat hallituksen pöytäkirjan nähtäväkseen, kun olet perustamassa yrityksellesi tiliä. Joskus sitä ei vaadita, mikäli sopimusta ovat allekirjoittamassa kaikki osakkaat.Hei, Itsellä kaksi asuntoa vuokralla. Molemmat ostettu 100% velkavivulla aikanaan. Toista on lainaa on lyhennetty 7vuotta, toista lainaa n.2 vuotta. Tällä hetkellä työskentelen Ruotsissa ja verotettavat tulot tulevat ruotsiin. Olisin kiinnostunut ostamaan kolmannen sijoitusasunnon. Onko kenelläkään kokemusta, että antaako suomalainen pankki lainaa, jos tulot eivät tule suomeen?Huomioi myös se, että oman puhelinnumeronsa perustamisilmoitukseen laittava saa varautua kismittäviin puhelinmyyntisoittoihin, joissa yritystä yritetään tunkea milloin mihinkin yritysrekistereihin.

Uudessa taloyhtiössä on myös huomioitu uusin teknologia sekä pyritty tekemään taloyhtiön yhteisistä tiloista ja pihapiiristä sellaiset, että ne palvelevat uusien asukkaiden tarpeita mahdollisimman hyvin. Kerrostalossa helppoa asumista arvostavan ei tarvitse huolehtia esimerkiksi taloyhtiön piha- tai lumitöistä, huoltotöistä tai vaikkapa pihatien hiekoituksesta. Tilaa viennin uutiskirje Tilaa viennin uutiskirje Uutiskirjeessä käsitellään rahoitukseen liittyviä asioita ensisijaisesti vientiyritysten näkökulmasta. synonyms - ostaminen. report a problem. ostaminen, osto[Hyper.] käydä ostoksilla - katsella, käydä kaupassa, kierrellä, selailla, shoppailla[Dérivé]

Perustamissopimus ja yhtiöjärjestys

Yrityksen ostaminen on yksi fiksu tapa ryhtyä yrittäjäksi. Saat monta asiaa valmiina, ja sinun on helpompi tehdä kehityssuunnitelmia olemassa olevan pohjalle Ostaminen huutokaupassa. Bukowskis on Pohjoismaiden johtava taide- ja design-esineiden huutokauppatalo. Täältä löydät sekä verkossa tarjolla olevat kohteet että vasarahuutokaupoissamme.. Myyjän on myös jätettävä lain edellyttämät turva-asiakirjat, kuten yhtiöjärjestys, vakuusasiakirjat, taloussuunnitelma, talousarvio, rakennuslupa ja piirustukset sekä urakkasopimus säilytettäväksi pankkiin tai aluehallintovirastoon. Lisäksi ostajilla on oikeus valita edustajikseen rakennustyön tarkkailija ja tilintarkastaja.

Mitä tarkoittavat rinnakkaistoiminimi ja aputoiminimi?

Tuotteiden ostaminen. Ota yhteyttä paikalliseen myyntiyhtiöömme, jos tarvitset lisätietoja siitä, mistä ja miten tuotteitamme voi ostaa Toisin kuin useimmissa Euroopan maissa, Turkissa asuntokaupan vahvistaa julkisen notaarin sijasta kiinteistörekisterikeskus. Asuntokaupan rekisteröintitilanteessa sekä myyjän että ostajan tulee olla paikalla kiinteistörekisterikeskuksessa. Julkisen notaarin kautta voit saada vahvistetun valtakirjan jolla ulkopuolinen henkilö voi toimia puolestasi. Omistuskirjan saaminen ei edellytä notaarin läsnäoloa. Maarekisterikeskus käsittelee omistuskirjahakemuksen ja luovuttaa uudelle omistajalle omistuskirjan, "Tapun". Omistuskirjan saaminen kestää noin 2-3 kuukautta.

Osakassopimus on vapaamuotoinen sopimus, ja sen laatimista kannattaa pohtia omien lähtökohtien mukaan. Sopimus voidaan laatia ennen yrityksen perustamista, mutta sen voi halutessaan tehdä myöhemminkin.Laina-aika omissa kohteissamme on yleensä 10-15 vuotta, mutta pidempiäkin lainoja on toki mahdollista saada. Pyri aina saamaan positiivinen kassavirta sijoituskohteistasi, mikä tarkoittaa, että vuokra kattaa vähintään vastikkeen sekä lainanhoitokulut. Jos neuvottelet pankin kanssa pidempiä laina-aikoja, kassavirta riittää parhaassa tapauksessa verojen maksuun ja euroja jää senkin jälkeen yli. Jos taas jokainen asunto tuottaa sijoittajalle -50 euron negatiivisen kassavirran sekä vuosittaiset mätkyt, ei sijoitustoiminta ole kovin hyvällä pohjalla.

Ostaminen, vuokraaminen tai lunastaminen - iPhone, iPhone ohj

What does ostaminen mean in Finnish? English Translation. purchase. More meanings for ostaminen Perustaminen suoritetaan tässä esimerkissä perinteiseen tapaan, koska sähköinen perustamisilmoitus on tällä hetkellä mahdollinen vain, mikäli osakepääoma on 0 euroa. Tämä on siis vain yksi esimerkki siitä, miten perustamisen voi hoitaa.Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja, tarvitsetko oikeutettua, rehellistä, hyvämaineista ja nopeaa rahoitusta? Voin auttaa sinua 100%: n takauslainalla, tarjoan liiketoiminta-, kiinteistörahoitus- ja yksittäisiä luottoja, lisää myös rahoittan kaikenlaisia hankkeita. Käytä lisätietoja sähköpostitse: (ruthhuntfinancialservice@gmail.com).

Kiinnostaako yrityksen ostaminen - Posts Faceboo

Asuntokaupat verkon välityksellä – miten digitaalinen asuntokauppa toimii? 11.04.2020 Miten asuntokaupassa hyödynnetään digitaalisia ratkaisuja? Lue artikkelista! Ostaminen ja tilaaminen. Automaattinen uusintapalvelu. Hyvitykset Ostaminen. Näin kävisi, jos kukaan ei ostaisi mitään tänään. Tänään on älä osta mitään -päivä. Jos kaikki noudattaisivat kehotusta, ihmisiltä säästyisi yhteensä 125 miljoonaa euroa Järjestysluvut. Kansalaisuus. Kauppa, ostaminen. Kehonosat ja terveys. Kierrätys Vakuutusten ja kirjanpidon hinnoista löydät kuitenkin halutessasi suuntaa-antavia esimerkkejä kyseisiä aiheita käsittelevistä artikkeleista.

Video: Asunnon ostaminen ja myyminen - Asuminen - Henkilöasiakkaat O

SRA:n aloittaminen ja aseen ostaminen - YouTub

käännös ja määritelmä ostaminen, suomi-venäjä Sanakirja verkossa. { существительное среднего рода }. Automaattinen käännös: ostaminen Uudiskohde on huoleton vaihtoehto kodin ostajalle. Niin asunnossa kuin taloyhtiön yhteisissä tiloissakin kaikki on siistiä ja uutta. Kodinkoneet ovat uusia, ja asunnon tekniikassa on huomioitu uusimmat mahdollisuudet. Rakennusvaiheessa ostaja pääsee lisäksi vaikuttamaan asunnon ominaisuuksiin ja käyttöön otettavaan tekniikkaan; asunnossa voidaan ostajan tarpeiden mukaan huomioida paremmin esimerkiksi esteettömyysvaatimukset.   Vasta valmistuneen uudiskohteen yksi parhaista puolista on, ettei osakkaan tarvitse murehtia ensimmäistä isoista peruskorjauksista vielä vuosiin, jopa vuosikymmeniin. Tämä tekee asumisesta sujuvampaa ja ennakoitavampaa, eikä rasita osakkaan lompakkoa samalla tavalla kuin vanhemmat kohteet.Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) suosittelee kuitenkin ilmoittamaan yksilöidymmän eli tarkemman toimialan, koska laaja toimiala tai yleistoimiala saattaa vaikeuttaa osakeyhtiösi toiminimen rekisteröintiä.

Tilaaminen & ostaminen - Norgre

 1. Jos et kuulu rekisteriin, se voi hankaloittaa huomattavasti toimeksiantojen saamista toisten yritysten lisäksi myös sellaisilta kuluttaja-asiakkailta, jotka haluavat tehdä ostamastaan palvelusta..
 2. en nähdään monesti jotenkin inhottavana
 3. Olisi kiva kuulla kokeneempien sijoittajien mielipiteitä sijoitusasunnon hankkimisesta seuraavanlaisesta uudiskohteesta: Asunnossa on 10% myyntihinta ja loput yhtiölainaa. Tarkoittaa, että kassavirta on kuukausitasolla negatiivinen, mutta verrattuna pankkilainaan koko rahoitusvastikkeen lyhennyksineenhän vähentää verotuksessa.
 4. Joo..olen ollut saman pankin asiakas liki 40 vuotta. Ensimmäisen sijoitusasunnon rahoituksesta sovittiin jo alustavasti puhelimessa. Asunnon 100% rahoitus järjestyi vaivattomasti ja nopeasti. Nyt olen alustavasti kysellyt rahoitusta toiseen sijoitusasuntoon ja sekin onnistui alustavasti puhelimen välityksellä. Äkkiä tuntuu, että pankki on tässä tapauksessa saanut hyvän markinaalin lainaansa, mutta kilpailutin lainan ja pankkini marginaali oli 0,3% edullisempi kun seuraava. Eli on sillä pitkällä asiakkuudella ja muutenkin hyvillä suhteilla vaikutusta asioihin.
 5. Google-ова бесплатна услуга одмах преводи речи, фразе и веб-странице са енглеског на преко 100 других језика и обрнуто

Video: How to Tell - Ostaminen

Lopuksi käymme kohta kohdalta läpi perustamisen vaiheet, jotka suoritettuasi sinulla on osakeyhtiö pystyssä ja voit terassilla tituuleerata itseäsi toimitusjohtajaksi. Itsehän ostan tampooneja sen vuoksi että voin uittaa niitä vodkassa ja laittaa anukseeni. Eikä nolota kortsujenkaan ostaminen. Kyllä sillon jonnena oli kyl hirvee kuumotus kortsujen ostossa Ennakkoperintärekisterimerkinnällä siis osoitat, että yrityksesi huolehtii itse ennakkoveron maksamisesta.Tilintarkastajasta voidaan mainita sen verran, että et välttämättä tarvitse sellaista aluksi. Tilintarkastus on osa yrityksen valvontajärjestelmää ja siitä syntyy luonnollisesti kuluja. Pienet yhtiöt (oy, ay, ky, osuuskunta) on vapautettu tilintarkastuksesta.

Video: Einesten ostaminen nopeuttaa orankien sukupuuttoa Areena yle

Pienten kuvapakettien ostaminen - 24/7 Shutterstockin asiakaspalvelu

 1. Osakeyhtiön perustamisasiakirjat löytyvät siis perustamispaketista, jota voit vilkaista tästä linkistä. Voit naputella tietoja joko suoraan linkin lomakekenttiin ja sen jälkeen tulostaa ja postittaa paperit (vanha tapa) tai hoitaa saman asian verkossa, mikäli osakepääoma on nolla euroa.
 2. ja sujuvam
 3. en in English translation and other related translations from Finnish to English
 4. Donkervoort D8 RS

Mobi Banka je prva banka u regionu, u kojoj je bankarstvo sasvim drugačije - potpuno mobilno. Nudimo vam inovativne digitalne bankarske usluge, jednostavne za korišćenje i dostupne bilo kad i bilo gde Pientalomarkkinoiden markkinajohtaja Kastelli-talot Oy on ostanut talotekniikan suunnittelu- ja urakointiyritys Laptitec Oy:ltä sen LVI-liiketoiminnan ja Kastellin pientaloihi Jos olet aina unelmoinut karavaanimatkailusta, mutta uuden matkailuajoneuvon ostaminen tuntuu liian isolta askeleelta, käytetyn ajoneuvon ostaminen on erinomainen hyvä tapa tutustua liikkuvaan.. Verohallinnolle sinun on joka tapauksessa ilmoitettava tarkka päätoimialasi. Ilmoitat siis toimialan kahdelle eri taholle: sekä kaupparekisterille että Verohallintoon. Valmiiseen uudisrakennukseen on helppo muuttaa ja asunnon ostaminen on turvallista. Lujakodin nettisivuilta löydät myös muuttovalmiit uudet kodit, joihin pääset muuttamaan heti kaupanteon jälkeen

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita. Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Siksi haluamme tehdä asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen. Saat meiltä henkilökohtaista ja hyvää palvelua.. Atelje 2/ 7 Pukeutuminen ja ostaminen. study. Flashcards Perustamissopimuksen ja yhtiöjärjestyksen tarkastelun jälkeen on vuorossa houkuttelevasti nimettyyn Y1-perustamisilmoituslomakkeeseen tutustuminen. Sitä tutkaillessasi saatat tarvita tietoja seuraavista asioista:

Koska tilin avaamiseen vaadituissa asiakirjoissa voi olla hieman vaihtelua pankkien mukaan, helpointa on soittaa haluttuun pankkiin ja ajanvarauksen yhteydessä kysyä, mitä kaikkea tulisi ottaa mukaan ja mihin kaikkeen pitää varautua tiliä avatessa.Listasimme alle tärkeimmät seikat, joilla olet vahvoilla neuvottelupöydän ääressä. Kerromme myös mihin pankin lainaehtoihin kannattaa kiinnittää huomiota. Pidä mielessä, että lähestulkoon kaikki asiat ovat neuvoteltavissa. Ole itsevarma! Lataa tämä ilmainen kuva aiheesta Ostoskori Kaupallinen Ostaminen Pixabayn laajasta kirjastosta tekijänoikeudettomia kuvia ja videoita

Voit tehdä rahoitushakemuksen asiointipalvelussamme. Kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai Katso-organisaatiotunnisteella. Velkajärjestely. Veloista selviytyminen. Ostaminen ja kuluttajansuoja. Hankinnat. Palveluhankinnat Huomioi, että mikäli valitset sähköisen perustamistavan, verkkopalvelu luo sinulle automaattisesti perustamissopimuksen ja yhtiöjärjestyksen, kun olet syöttänyt palveluun kaikki tarvitut tiedot.

Sanakirja.org - Google Play ‑sovellukse

 1. Seuraavaksi käymme läpi esimerkin, jossa perustetaan kahden osakkaan osakeyhtiö, jonka alkupääomaksi asetetaan 2500 euroa. Voit tietysti perustaa osakeyhtiön yksinkin, mutta muista, että tarvitset silti hallitukseen yhden nimellisen varajäsenen.
 2. en. Virre-palvelun maksulliset tuotteet voit maksaa verkkopankkitunnuksin tai luottokortilla
 3. Koronan vaikutukset asuntokauppaan 24.04.2020 Miten koronatilanne vaikuttaa asuntokauppaan? Onko nyt oikea aika laittaa asuntoa myyntiin tai harkita sen ostamista?
 4. Username. Password. Language. Sri English (GB) English (US) Macedonian (Македонски) Slovenian (Slovenščina) Arabic (Oman) (العربية) Arabic (Syria) (العربية) Bulgarian (Български)..
 5. If you're a RuneScape veteran hungry for nostalgia, get stuck right in to Old School RuneScape. Sign up for membership and re-live the adventure
 6. imeä puolestaan voit tarvita silloin, jos haluat harjoittaa osaa liiketoi
 7. en. Rahan lähettä

Keskuspölynimurin hankinta - Näin ostat sopivan keskuspölynimuri

Uudiskohteista ilmoitetaan yleensä velaton myyntihinta ja kauppahinta. Kauppahinta merkitsee summaa, jonka ostaja maksaa myyjälle kaupanteon yhteydessä. Velattomaan myyntihintaan sisältyy kauppahinnan lisäksi mahdollinen asunnon yhtiölainaosuus. Ostaja voi lyhentää yhtiölainaosuuttaan tiettyinä ajankohtina tai lyhentää sitä kuukausittain rahoitusvastikkeen muodossa. Uudiskohteissa voi olla rakennusajan alusta laskien lainanmaksuvapaata 2-5 vuotta, jolloin asunnon ostaja voi maksaa lainaosuudestaan pelkkiä korkoja.Nopean Google-katsauksen perusteella osakassopimuksen hinnat liikkuvat halvimmillaan noin 400-500 eurossa, mutta vähänkään monimutkaisempien sopimusten kohdalla hinnat pompsahtavat reilustikin. Asunnon ostaminen ja asuntolaina. Keskustelun aloittaja Kuka_kusi_muroihini. minapamina sanoi: Noista RS-kohteista. Miten se käytännössä menee maksujen kanssa 39 отметок «Нравится», 4 комментариев — Mira Heinonen (@ptmiraheinonen) в Instagram: «SANOJEN VAIKUTUS Muistelin tällä viikolla, mistä nykyisen kotimme ostaminen (7v. sitten..

PRH - Ostaminen

Ostamme joka vuosi noin 36 miljoonaa kuutiometriä puuta, josta valtaosa tulee suomalaisilta metsänomistajilta. Metsä Groupin omistajien eli Metsäliitto Osuuskunnan jäsenten puu on ostossa.. Miten ostan käytetyn kaivinkoneen? Kun olet kiinnostunut käytetystä kaivinkoneesta, ota yhteyttä myyjään ja neuvottele kaupat suoraan hänen kanssaan. Palvelu on kaivinkoneen ostajalle ilmainen

Tilaa uutiskirjeemme Rekrytointi Luvanvaraisen tuotteen ostaminen Tilausohje In English På svenska In Russian Pankki arvostaa myös, jos hakijalla on käytössä pankin muita tuotteita kuten rahastoja tai vakuutuksia. Jos olet hoitanut omat asiasi tunnollisesti, ei lainansaannissa pitäisi olla hankaluuksia. Käyttöoikeuden ostaminen: Avaa sovelluksen pääikkuna. Napsauta sovelluksen pääikkunan alimmassa ruudussa olevaa -painiketta Olet toki voinut täyttää Y1-lomakkeen jo ennakkoonkin, mutta nyt viimeistään saat sen hoidettua kuntoon ennen postitushommia.Näistä rekistereistä on monilla yrittäjillä erittäin huonoja kokemuksia, eli emme välttämättä suosittele lähtemään mukaan niihin. Ole siis tarkkana, jos puhelussa vilahtelee sellaisia lauseenparsia kuin “päivitetäänpäs teidän tiedot tänne palveluun”. 

Ostaminen Treenikauppa

Tilitoimistojen hintoja ja hinnoittelua puolestaan on käsitelty täällä. Jos haluat rahojesi lisäksi säästää myös omaa aikaasi, suosi alusta alkaen sähköistä taloushallintoa – se ei todellakaan ole niin vaikeaa kuin miltä se saadaan monen tilitoimiston verkkosivuilla kuulostamaan. Yrityksen ostaminen on yksi fiksu tapa ryhtyä yrittäjäksi. Saat monta asiaa valmiina, ja sinun on helpompi tehdä kehityssuunnitelmia olemassa olevan pohjalle. Me tarjoamme yritysjärjestelyissä lainoja ja takauksia kauppahinnan maksamiseen, investointeihin tai käyttöpääomaan.Hallitus huolehtii yhtiön hallinnosta ja toiminnan järjestämisestä. Hallituksen päätöksenteossa ei osakeomistuksella ole merkitystä, vaan päätökseksi tulee enemmistön kannattama mielipide. Hallituksen kutsuu koolle puheenjohtaja.

Auton ostaminen - tietopaketti ostajalle - K1 Katsastu

Jos käytit sähköistä perustamispakettia, olet perustamismaksun jo hoitanut. Jos sen sijaan täyttelet paperilomakkeita postitusta varten, maksat ne etukäteen ennen niiden lähettämistä. Voit katsoa lisätietoa sekä maksuohjeet PRH:n verkkosivuilta. Muista, että maksun tulee olla hoidettu, kun ilmoitustasi aletaan käsitellä PRH:ssa.Laina on sidottava viitekorkoon. Pitkässä juoksussa mitä lyhyempi viitekorko, sitä edullisemmaksi laina tulee. Sen vuoksi käytämme usein 3 kuukauden euriboria (1 kk ei usein mahdollinen). Lainan sitominen esimerkiksi kiinteään 5-10 vuoden korkoon ei ole huono vaihtoehto, mikäli riskit halutaan minimoida. Pienijalkaisia aikuisia houkuttaa usein ''samojen'', edullisempien lasten kenkien ostaminen. Valitettavasti lasten kengät ovat harvoin mukavat aikuisen jalkoihin Veroton ostaminen. Arvonlisäveroton myynti EU:n ulkopuolella asuville asiakkaille. Arvonlisäveroton ostaminen koskee Suomessa vierailevia matkailijoita ja ulkomailla pääsääntöisesti asuvia suomalaisia

Finnish kohteen purkaminen: перевод на другие языки UPUTSTVO: Ukopirajte željeni tekst u jedno polje i pritisnite željeni taster za konvertovanje teksta. Da biste očistili polja pritisnite taster reset Отмена. Месяц бесплатно. SRA:n aloittaminen ja aseen ostaminen. TacticalFin

Kovasti tuntuu kokemus ja osaaminen sijoitusasuntojen suhteen vaihtelevan pankkikonttoreittain ja pankkitoimihenkilöittäin. Onko kenelläkään suositella yksittäistä konttoria/toimihenkilöä sijoitusasuntoasioihin?Tarvitsetko lainaa jokaiseen tarkoitukseen? Bridge Finance tarjoaa lainan edullisella korolla. Lainojamme ovat helppoja ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarvitsemasi lainan. Voimme sovittaa minkä tahansa lainan vain 2 prosentin korolla budjettisi kanssa. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä heti (adrianbay0008@gmail.com)

Gradnjakuce.rs. Ytong kalkulator. Izgradnja porodične kuće Älä hätäänny, sillä sellainen perustettava yritys, jota ei ole vielä merkitty rekisteriin, voi korvata tämän paperin perustamispaketin asiakirjoilla (perustamissopimus ja yhtiöjärjestys) sekä hallituksen pöytäkirjalla. Kaupparekisteriotteen voi toimittaa jälkikäteen.Tähän mennessä asunnot ovat menneet vuokralle erinomaisesti, koska hinta/laatusuhde on hyvä ja myös vuokralaispotentiaali on ollut hyvää. Yksiön hinta jää reippaasti alle 700 e pääkaupunkiseudulla. Ostaminen. Tilaaminen. Lähetys ja toimitus

Saimme päätöksen uudesta lainasta, mutta ehtona oli, että ei saa ostaa enää samasta yhtiöstä, josta aiemmat asunnot olivat (uusi taloyhtiö). Ko. alueen konttorin pankinjohtaja oli kuulemma käynyt ajelemassa ja katsomassa talon ja todennut sijainnin ”syrjäiseksi” ja kauppaan on matkaa 1,5 km.Myös kirjanpidon järjestäminen on asia, jonka miettimiseen kannattaa varata kunnolla aikaa. Tärkeimmät aloittavan yrittäjän kirjanpitoon liittyvät kysymykset löydät linkin takaa avautuvasta lyhyestä oppaasta.Mikäli teet perustamisilmoituksen paperilomakkeella, joudut odottelemaan joitakin päiviä. Tieto Y-tunnuksesta päivittyy YTJ-tietokantaan reaaliaikaisesti.Sinulla on jo varmasti mielessä timanttinen ajatus yrityksesi nimestä, joten tuskin kaipaat neuvojamme. Jos kuitenkin haluat vilkaista perustietoja nimen valitsemisesta, olemme kirjoittaneet yrityksen nimeämisestä.

Velkavipua oikein hyödyntämällä asuntosijoittamisesta voi saada merkittävästi parempaa tuottoa sijoitetulle pääomalle kuin ilman lainaa. Se on yksi asuntosijoittamisen parhaista puolista ja siksi sijoittajan suhde pankkiin tai pankkeihin on tärkeässä roolissa.Tähän sinun tulee ilmoittautua vain, mikäli yritykselläsi on vakuutuksia Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisessa vakuutusyhtiössä. Sama suomeksi sanottuna: Jos yrityksesi vakuutukset on otettu tai ne tullaan ottamaan suomalaisen (tai vaikka ruotsalaisenkin) vakuutusyhtiön kautta, sinun ei tarvitse liittyä tähän rekisteriin.Paperinivaskan voi kiikuttaa PRH:lle myös henkilökohtaisesti, mutta yleensä asia hoidetaan postitse. Varmista, että paksusta kirjekuoresta löytyy: Kiinnostaako yrityksen ostaminen. 16 likes. Kerromme kiinnostavista myytävänä olevista pk-yrityksistä sekä jaamme tietoa yrityskaupoista See more of Kiinnostaako yrityksen ostaminen on Facebook Mikäli perustat osakeyhtiön sähköisesti, niin perustamispalvelu muodostaa osakeyhtiölle perustamissopimuksen ja vakiomuotoisen yhtiöjärjestyksen.

Käytetyn vai uuden auton ostaminen mitä tarvitsee tietää. Oletko ostamassa autoa ja mietit, että miten teet mahdollisimman hyvän ja kannattavan kaupan? Sekä uutta että käytettyä autoa ostaessasi.. Kauppahintaan kuuluvat usein tietyt materiaali- ja värivaihtoehdot lattiamateriaaleille, laatoitukselle ja kaapistoille. Ostaja voi teettää näiden lisäksi rakenteilla olevaan kohteeseen lisä- ja muutostöitä ennalta ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Kohteessa voidaan ostajan pyynnöstä esimerkiksi varmistaa helppo liikkuminen ja esteettömyysvaatimukset, kuten kynnysten poistaminen, lisätty valaistus ja tukikaiteet. Yleensä kohteissa on muutostyöasiantuntijat, joiden kanssa ostaja voi lisätöistä neuvotella.Ostaja voi osoittaa kiinnostuksensa uudiskohteeseen ennakkomarkkinointivaiheessa, rakennusvaiheessa tai kohteen jo valmistuttua. Ennakkomarkkinoinnissa asunnosta tehdään varaussopimus ja maksetaan varausmaksu. Varaus ei ole vielä sitova. Jos kauppa toteutuu, varausmaksu on osa lopullista kauppahintaa. Sitovaksi kauppa muuttuu siinä vaiheessa, kun tehdään kauppakirja. Varaussopimus ja kauppakirja tehdään kirjallisesti. serial keyn ostaminen. Thread starter gigare. Start date Feb 9, 2008

Lue aiheen Autoliikkeet ja auton ostaminen keskusteluja. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi24 - tuhansia aiheita Osta, myy ja huutokauppaa tavarasi helposti Huuto.netissä! Osta vaikka sohva, lastenrattaat tai älypuhelin ja luo oma ilmoituksesi nopeasti Mikäli osakeyhtiö ajautuu konkurssiin tai ei muuten kykene suorittamaan velvoitteitaan, eivät sen omistajat ole vastuussa esimerkiksi mahdollisista veloista henkilökohtaisilla varoillaan. He voivat vain menettää sijoittamansa pääoman. Poikkeuksen tekevät toki sellaiset sitoumukset – esimerkiksi lainat – jotka yrittäjä tai osakas on mennyt henkilökohtaisesti takaamaan.Jos pistät firman pystyyn vaikkapa elokuun alussa, ensimmäinen tilikausi voi ulottua perustamispäivästä aina seuraavan vuoden loppuun asti (esimerkiksi 01.08.2018-31.12.2019 = 17kk). Tämän jälkeen tilikaudet alkavat rullata 12 kuukauden mittaisissa jaksoissa. RTS Planeta je multimedijska internet usluga koja vam omogućava uživo praćenje televizijskih i radijskih programa Medijskog javnog servisa Radio-televizije Srbije, catch up uslugu od 72 sata..

Tämän kohteen ostaminen on Google Payments ‑ostotapahtuma, jonka tehdessäsi hyväksyt samalla Google Paymentsin käyttöehdot ja tietosuojailmoituksen Muista, että joudut toki perustamisen jälkeen ottamaan selvää lukuisista muistakin yrittäjyyteen liittyvistä asioista (esim. vakuutukset, rahoitus jne.), mutta näistä voit lukea tarkemmin sivuston muista artikkeleista.Huolehdimme että kaikki Tapun hankintaan ja siirtoon liittyvät muodollisuudet hoidetaan valvotusti ja säännösten mukaisesti.Maksettavaa kertyy toki paljon muustakin kuin perustamisilmoituksen käsittelymaksusta, mutta emme käsittele tässä tekstissä toimialakohtaisia kuluja. Rakennusalan yrittäjällä alkuinvestoinnit ovat luonnollisesti paljon isommat kuin omaa aikaansa myyvällä konsultilla.

Many translated example sentences containing ostaminen - English-Finnish dictionary and search Lyhytaikainen kaupankäynti (eli saman instrumentin ostaminen ja myyminen yhden kuukauden.. ALV-rekisteriin kannattaa siis aina liittyä, mikäli 10 000 euron rajan rikkoutuminen epäilyttää hiemankin. Muista, että ensimmäisellä tilikaudella liikevaihto suhteutetaan vastaamaan 12 kuukauden liikevaihtoa. Jos esimerkiksi ensimmäinen tilikautesi kestää vain yhdeksän kuukautta ja liikevaihto on tuolla ajanjaksolla 9000 euroa, niin alv-raja ylittyy.Käy tilintarkastajalla (mikäli yritykselläsi sellainen on) pyytämässä todistus siitä, että osakkeet on maksettu. Tarvitset mukaan tiliotteen tai muun todistuksen maksetuista osakkeista yrityksen tilillä. Löydä Kuva Lasten ruokalassa ostaminen ja syöminen lounas HD-arkistokuvaa ja miljoonia muita Shutterstockin kokoelman rojaltivapaita valokuvia, kuvituksia ja vektoreita

Kuvat värissä kukkien ostaminen. MockupEditor.com Huom! Mikäli aiot hakea starttirahaa, se pitää tehdä jo ennen yrityksen perustamista. Vastaukset yleisimpiin starttirahan hakemista koskeviin kysymyksiin löydät tiivistetyssä muodossa täältä.Perustamissopimuksessa kysytään myös osakkeiden numeroita. Jos osakkeita on vaikkapa 250 kappaletta ja ne on jaettu kahdelle hengelle, ensimmäisenä mainitulle osakkaalle voi kirjata osakkeet 1-125 ja toiselle 126-250.Jos kyse on hieman isommasta yrityksestä, kokouksessa valitaan usein myös hallituksen jäsenet sekä tilintarkastaja. Hallitus kutsuu yhtiökokouksen koolle.

 • Lucy luuranko.
 • Crunchyroll series.
 • ¨lokin karkotin veneeseen.
 • Ebel tabelle.
 • Turkin kriisi.
 • Messinki lämpötilakerroin.
 • Tiger helsinki.
 • Ricotta juusto vastaava.
 • Glaseeratut ruusukaalit.
 • Lagan värnamo.
 • Venäjän lentotukialus.
 • Pahan jäljillä sarja.
 • Pöytäliinan pituus.
 • Sylva tuetut lomat.
 • Samsung mu6000 series calibration.
 • Kannattaako kauppa.
 • Sampo lappalainen satu.
 • Perheasiain neuvottelukeskus jyväskylä.
 • Ege kebab parkano.
 • Istex riddari.
 • Reim group.
 • Tommy hilfiger halsband.
 • Sprinter lisäpenkit myynti.
 • Capodanno in villa bergamo.
 • Valaistusvoimakkuus.
 • Hopeakorut netistä.
 • Freunde finden bremen.
 • Käytetty biljardipöytä tori.
 • Omenoiden pakastaminen kuorineen.
 • Thank god it's christmas.
 • Lähisuhdeväkivalta miehet.
 • Xhosa heimo.
 • Lahden uusi poliisitalo.
 • Kaasua komisario palmu juoni.
 • Divertikulit stress.
 • Osaamisalue englanniksi.
 • Suomalainen taittoveitsi.
 • Sync polar loop 2 with iphone.
 • Wohnung mieten saarlouis.
 • Lego friends hevostalli.
 • Hevosen takajalat alle.